Hymn Juventusu
- ADAMJUVENTUSPL
- Juventino
Pomyślałem sobie że jak w Polsce jest tak dużo kibiców Juve to przydałby się jakiś hymn Juventusu Polskich kibiców. Jeżeli ktoś ma talent to niech spróbuje napisać a może ktoś ma ukryty talen, spróbujcie najlepiej żeby tam były jakieś Polskie wątki. Próbujcie.
Są trzy rzeczy które kocham Rodzina,Bóg oraz Juventus
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
- PABLO
- Juventino
jak chcesz to mozesz umiescickouba pisze:a moze by ją tak umieścić na stronce jakiejśPABLO pisze:ja juz mam swoja piosenke amatorska i powiem wam ze muzyka to akurat najprostrze co moze byc !!!!!!

- kouba
- Qualità Juventino
niestety nie mam takiej możliwości, a szkoda...PABLO pisze:jak chcesz to mozesz umiescickouba pisze:a moze by ją tak umieścić na stronce jakiejśPABLO pisze:ja juz mam swoja piosenke amatorska i powiem wam ze muzyka to akurat najprostrze co moze byc !!!!!!bo ja nie mam na czym jak cos to pisz na pablox1@interia.pl
- Maggie Del Piero
- Qualità Juventina
Błagam tylko nie techno to już lepiej na melodię "kolorowe kredki.........."juve20 pisze:Proponuje coś w stylu techno.Bedzie prosto skomponowac muzyke bo tylko umcyk umcyk

Najtańszy Show na jaki stać ten utytłany w szmirze świat ....
- kouba
- Qualità Juventino
techna jest fajne, najlepsze by było wykonanie w tej kategirii muzy, tylko itss itss itss itssMaggie Del Piero pisze:Błagam tylko nie techno to już lepiej na melodię "kolorowe kredki.........."juve20 pisze:Proponuje coś w stylu techno.Bedzie prosto skomponowac muzyke bo tylko umcyk umcykAle nie techno........ :!: :!:
- Ironek
- Juventino
Bosh tylko nie techno. Jak to będzie techno, diso polo albo hip hop to będzie obciach i ja tego na pewno nie uznam za hymn JUVE. Ten hymn to powinno być coś w stylu hymnu LIGI MISTRZÓWkouba pisze:techna jest fajne, najlepsze by było wykonanie w tej kategirii muzy, tylko itss itss itss itssMaggie Del Piero pisze:Błagam tylko nie techno to już lepiej na melodię "kolorowe kredki.........."juve20 pisze:Proponuje coś w stylu techno.Bedzie prosto skomponowac muzyke bo tylko umcyk umcykAle nie techno........ :!: :!:
- kouba
- Qualità Juventino
czyli co, coś w stylu muzyki klasycznejMarcin-IRONEK pisze:Bosh tylko nie techno. Jak to będzie techno, diso polo albo hip hop to będzie obciach i ja tego na pewno nie uznam za hymn JUVE. Ten hymn to powinno być coś w stylu hymnu LIGI MISTRZÓWkouba pisze:techna jest fajne, najlepsze by było wykonanie w tej kategirii muzy, tylko itss itss itss itssMaggie Del Piero pisze:
Błagam tylko nie techno to już lepiej na melodię "kolorowe kredki.........."Ale nie techno........ :!: :!:

- Ironek
- Juventino
Osobiście nie słucham muzyki klasycznej, ale na hymn to jest najlepszy materiał.kouba pisze:czyli co, coś w stylu muzyki klasycznejMarcin-IRONEK pisze:Bosh tylko nie techno. Jak to będzie techno, diso polo albo hip hop to będzie obciach i ja tego na pewno nie uznam za hymn JUVE. Ten hymn to powinno być coś w stylu hymnu LIGI MISTRZÓWkouba pisze: techna jest fajne, najlepsze by było wykonanie w tej kategirii muzy, tylko itss itss itss itss![]()
- ADAMJUVENTUSPL
- Juventino
Też tak uważam do hymnu najlepiej nadaje się klasyka choć sam jej nie słuchamMarcin-IRONEK pisze:Osobiście nie słucham muzyki klasycznej, ale na hymn to jest najlepszy materiał.kouba pisze:czyli co, coś w stylu muzyki klasycznejMarcin-IRONEK pisze:
Bosh tylko nie techno. Jak to będzie techno, diso polo albo hip hop to będzie obciach i ja tego na pewno nie uznam za hymn JUVE. Ten hymn to powinno być coś w stylu hymnu LIGI MISTRZÓW![]()
Są trzy rzeczy które kocham Rodzina,Bóg oraz Juventus
Alessandro Del Piero
Alessandro Del Piero
- Maggie Del Piero
- Qualità Juventina
no klasyka jest fajna ale nie wszyscy kompozytorzy może być Vivaldi........ Ale precz z techno i innym stukaniem po rułach.............
Najtańszy Show na jaki stać ten utytłany w szmirze świat ....