T-SHIRTY JUVENTUSU !! WSZYTSKO WYSŁANE!
- tabo89
- Juventino
- Hoffman
- Juventino
2vs1tabo89 pisze:Oooo nie Staszkustahoo pisze:Nie, nie nie. Pierwsza koszulka będzie szara, druga biała ;]Hoffman pisze:Szara w wersji drugiej z tarczą z tyłu, tego chcą wszyscy! ;pdruga musi być szara, reszta może być nawet różowa

- LordJuve
- Juventino
Panowie!
Obojętnie jaki wzór na koszulce, ale kolor jednej musi być szary!
Osobiście uważam, że wystarczy już czarnych rzeczy. Białe? Strasznie niepraktyczne wg mnie.
Szara będzie dobra, praktyczna i wreszcie nieco inna od całej reszty.
Także, jeden model niech będzie szary.
PS.
faja69, usystematyzuj może w pierwszym poście zdjęcia z koszulkami bo ja do tej pory nie wiem, która to "wersja 1" a która "wersja 2".
Obojętnie jaki wzór na koszulce, ale kolor jednej musi być szary!
Osobiście uważam, że wystarczy już czarnych rzeczy. Białe? Strasznie niepraktyczne wg mnie.
Szara będzie dobra, praktyczna i wreszcie nieco inna od całej reszty.
Także, jeden model niech będzie szary.
PS.
faja69, usystematyzuj może w pierwszym poście zdjęcia z koszulkami bo ja do tej pory nie wiem, która to "wersja 1" a która "wersja 2".
- Copiczenkowiczenko
- Juventino
- michal_os
- Juventino
a ktoś w ogóle chciałby białą? bo jak narazie nie widziałem takiej opinii,tylko każdy kłóci się o szarą, chyba że przeoczyłem... ale skoro nikt nie chce białej, lub tych ludzi jest tak bardzo mało to może by zrobić te dwie wersje tylko w kolorze szarym? jeśli jest taka opcja rzeczywiście
- Pluto
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 11 razy
A priorytetem będzie jak najniższa cena czy jakość? Jeśli to będzie coś więcej niż szmatka na trzy prania to jestem zainteresowany. Drugą wersją w kolorze szarym.
calma calma
- LordJuve
- Juventino
Noo faja uzupełnił pierwszy post. W takim razie ja jestem za szarą koszulką z grafiką z wersji 2 i tarczą z tyłu.
Tylko co do tej tarczy. Panowie, o ile wiem to tarcza zawsze widnieje samoistnie na koszulce aktualnego mistrza kraju, bez żadnej liczby, po co więc wpisujecie tutaj liczbę "29"? Nie wystarczy sama tarcza?
Tylko co do tej tarczy. Panowie, o ile wiem to tarcza zawsze widnieje samoistnie na koszulce aktualnego mistrza kraju, bez żadnej liczby, po co więc wpisujecie tutaj liczbę "29"? Nie wystarczy sama tarcza?
- gawron
- Juventino
Przód bardziej podoba mi się w 2. wersji (czcionka, jednokolorowy 'kleks'), za to tył zdecydowanie 1. (bo chciałem datę powstania Juve). No JEŻELI będę brał tą koszulinę, to będę miał dylemat. No ale to jeszcze trochę czasu..