Forumowicz od A do Z - vol.2
- pan Zambrotta
- Juventino
- Łukasz
- Juventino
Panowie, weźcie "dupy w troki" i napiszcie te alfabety, skoro się zgłosiliście.sisman pisze:jak jest taki zastój to nie warto robić kolejnej ankiety.
To zaszczyt, nie smutny obowiązek.
PS. Przykre czasy "nastali". Lipskiego nie ma, Cocolino zblokowany. Smutno mi.
- deszczowy
- Juventino
Oficjalnie ogłaszam: w weekend mój alfabet będzie dostępny do przeczytania. Sesja mnie przycisnęła, wybaczcie.
- -Lucas-
- Juventino
W najbliższym czasie Radek będzie poza zasięgiem, także pozwolę sobie w jego imieniu zakończyć aktualną sondę i w miarę możliwości obsłużyć kolejne. Zwycięzcą ankiety po ciężkim boju zostaje Kamex22, który już na początku wysunął się na prowadzenie i nie oddał go do samego końca. Teraz czas na alfabet
Kamex22 [19 głosów]
sisman [17 głosów]
Niasty [15 głosów]
18danek97 [4 głosy]
Wszystkich głosów: 55.
Do kolejnej ankiety przechodzi sisman oraz Niasty. Potrzebujemy jeszcze dwóch ochotników, aby urochomić następną ankietę. Jacyś chętni
Przy okazji rozesłane zostały przypomnienia do osób, które od dłuższego czasu zalegają z opublikowaniem alfabetu.
Kamex22 [19 głosów]
sisman [17 głosów]
Niasty [15 głosów]
18danek97 [4 głosy]
Wszystkich głosów: 55.
Do kolejnej ankiety przechodzi sisman oraz Niasty. Potrzebujemy jeszcze dwóch ochotników, aby urochomić następną ankietę. Jacyś chętni

Przy okazji rozesłane zostały przypomnienia do osób, które od dłuższego czasu zalegają z opublikowaniem alfabetu.
- oliver
- Juventino
Ostatnio próbowałem i zająłem ostatnie miejsce. W sumie chciałbym napisać alfabet i dać się poznać z innej stroni niż to że mój nick to oliver kibicuje Juve i Legii, więc czy jeszcze raz mógłbym wsiąść udział w zabawie?
Dla 39 kibiców, mecz finałowy pomiędzy Liverpoolem a Juventusem był ostatnim, w jakim mogli wziąć udział. Kibice Bianconerich nigdy nie zapomną o tamtych wydarzeniach. Heysel 29 maj 1985r.
koniec iti
koniec iti
- agape82
- Juventino
deszczowy pisze:Oficjalnie ogłaszam: w weekend mój alfabet będzie dostępny do przeczytania

jeszcze jedna osoba i ruszamy dalej...

- Tharp
Ja bym mu nie wierzyl. Mi oficjalnie oglaszal ze alfabet sie ukaze w weekend po wygraniu ankiety.agape82 pisze:deszczowy pisze:Oficjalnie ogłaszam: w weekend mój alfabet będzie dostępny do przeczytaniai czekam na więcej, choćby prawdziwych zapowiedzi co do ukazania się zaległych alfabetów
jeszcze jedna osoba i ruszamy dalej...
Co, nie masz kogo poŁukasz pisze:PS. Przykre czasy "nastali". Lipskiego nie ma, Cocolino zblokowany. Smutno mi.

- Ein
- Juventino
Tharp zasługujesz na Q 

Moggi: "People keep asking where Juve got the money to buy Vlahovic but they forget that the club is owned by the Elkanns. 2% of the Elkann assets are enough to buy Inter, this is not a joke, let's be clear, it's real data."
- Pawełek
- Juventino
Możesz się odwdzięczyć głosem! 8) :lol:

Danek, przykro mi. Zagłosowałem na Ciebie z powodu Twoich owocnych starań o zwycięstwo, ale jak widać - nie zawsze szczęście sprzyja lepszym.-Lucas- pisze:Kamex22 [19 głosów]
sisman [17 głosów]
Niasty [15 głosów]
18danek97 [4 głosy]
Sky is the limit!