Koszulki na sezon 2009/2010
- gawron
- Juventino
Tu nie ma nic do posiadania. Jakby chciał to by mu pewnie nawet z kapturem uszyli specjalnie.Mateuszello pisze:Właśnie chciałem się dowiedzieć czy Buffon w ogóle posiada taką bluzę(jak Manninger). Bo on zawsze w króciutkich gra. Jeszcze nam się przeziębi :lol:

- stahoo
- Juventino
Od kiedy pamiętam gra w krótkim rękawku. Czy to lato, zima, upał, pizgawica, piękny Paryż, czy obskurny Mediolan 
Pamiętam, że jeden jedyny raz miał pod koszulką z krótkim rękawkiem bluzkę w kolorze koszulki, że wyglądało to jak długi rękaw. Chyba w jakims meczu ligowym w tym albo zeszłym sezonie.

Pamiętam, że jeden jedyny raz miał pod koszulką z krótkim rękawkiem bluzkę w kolorze koszulki, że wyglądało to jak długi rękaw. Chyba w jakims meczu ligowym w tym albo zeszłym sezonie.
- tabo89
- Juventino
On po prostu lubi wszystkim pokazywać swoje owłosione łapystahoo pisze:Od kiedy pamiętam gra w krótkim rękawku.
Musiało być wtedy na prawdę zimnostahoo pisze:Pamiętam, że jeden jedyny raz miał pod koszulką z krótkim rękawkiem bluzkę w kolorze koszulki, że wyglądało to jak długi rękaw. Chyba w jakims meczu ligowym w tym albo zeszłym sezonie.

Chociaż Gigi nie używa zbytnio takich longsleeve'ów to za odpowiednie pieniądze (ponad 100 $) można takową nabyć, natknąłem się na nie szukając jakichś zdjęć Buffona w bluzie (nic nie znalazłem):
Juventus
Italia