T-SHIRTY JUVENTUSU !! WSZYTSKO WYSŁANE!
- michal_os
- Juventino
Zdecydowanie pierwsza wersja w kolorze szarym
EDIT:
Na razie większość(7osób
) postawiło na wersję pierwszą z kolorem szarym
EDIT2 :

EDIT:
więc jaką masz propozycje na rozwiązanie tego problemu?no i tak właśnie nie dojdziemy do porozumienia, połowa chce tak a połowa inaczej, na pewno nie będzie aż czterech możliwych kombinacji do wyboru,
tylko i wyłącznie dwie, czarna i szara,
nie wiem czy zastanawialiście się ale ja np nie kupił bym 2 szarych koszulek, czy 2 czarnych..
Na razie większość(7osób

EDIT2 :
myślę że to jest właśnie rozwiązanie tego problemujest jeszcze możliwość aby został tylko jeden projekt w 2 kolorach, czyli wzór pierwszy w kolorze czarnym i szary

Ostatnio zmieniony 26 stycznia 2010, 18:34 przez michal_os, łącznie zmieniany 2 razy.
- faja69
- Juventino
no i tak właśnie nie dojdziemy do porozumienia, połowa chce tak a połowa inaczej, na pewno nie będzie aż czterech możliwych kombinacji do wyboru,
nie wiem czy zastanawialiście się ale ja np nie kupił bym 2 szarych koszulek, czy 2 czarnych..
jest jeszcze możliwość aby został tylko jeden projekt w 2 kolorach, czyli wzór pierwszy w kolorze czarnym i szarym
jest jeszcze możliwość aby został tylko jeden projekt w 2 kolorach, czyli wzór pierwszy w kolorze czarnym i szarym

- Goofy
- Juventino
dokładnie, każdy byłby wtedy zadowolony..przynajmniej ja :lol:michal_os pisze:myślę że to jest właśnie rozwiązanie tego problemujest jeszcze możliwość aby został tylko jeden projekt w 2 kolorach, czyli wzór pierwszy w kolorze czarnym i szary![]()
non Ti lascero' mai !
- KondzioJuveFans
- Juventino
juz mozna sie zglaszac po te koszulki ?
- faja69
- Juventino
dobra panowie i panie, zrobiłem jeszcze jedną wersje, ta natomiast będzie w kolorze białym jeśli zrezygnujemy ze wzoru nr 2(ten z bąbelkami)

Ostatnio zmieniony 27 stycznia 2010, 14:14 przez faja69, łącznie zmieniany 1 raz.

- faja69
- Juventino
tak tyle że ankieta nie ma sensu... bo biorą w niej udział osoby postronne, w akcji z rękawiczkami było 100 głosów i co, zamówiło niecałe 15... także nie chciał bym aby osoby postronne decydowały.
ehh nie mam pomysłu jak to rozwiązać...
chyba będę musiał sam zadecydować co będzie do wyboru..
ehh nie mam pomysłu jak to rozwiązać...

I tak było by najlepiej.faja69 pisze:jest jeszcze możliwość aby został tylko jeden projekt w 2 kolorach, czyli wzór pierwszy w kolorze czarnym i szarym
Pavel Nedved pisze:"Juve ponownie jest nieprzyjemne? Mam nadzieję, nie interesuje mnie bycie miłym, tylko zwycięskim"
- gosciu_Muranista
- Juventino
Też byłbym chętny ale głównie na tą szarą bo czarnych koszulek mam poddostatkiem. I najlepsza jest ta koszulka z datą z tyłu a nie z tarczą.
- FalsoVero
- Juventino
Wersja 1 w szarym i ta wersja w białym gdyby tak było brałbym dwie ^^faja69 pisze:dobra panowie i panie, zrobiłem jeszcze jedną wersje, ta natomiast będzie w kolorze białym jeśli zrezygnujemy ze wzoru nr 2(ten z bąbelkami)

"A ten muchy łapał ten Badstuber hehehe"-Jacek Gmoch 28.06.2012
- szczypek
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 24 razy
To ankietę jawną. Nich każdy wybierze opcje w swoim poście, później je zliczysz będziesz wiedział kto jest chętny, bo raczej nie sądzę, aby wiele osób miało pisać, że są chętni, a później zrezygnować. Ale, jeżeli sam wybierzesz, to też źle nie będzie.
Czarne koszulki, są moim zdaniem, obyte strasznie. Dlatego jestem całym sercem za szarą.
Czarne koszulki, są moim zdaniem, obyte strasznie. Dlatego jestem całym sercem za szarą.
- Sajan
- Juventino
Popieram Tabo ten ostatni projekt w szarym i będzie ekstra
Można brać w ciemno
PS. Mój dwusetny post pozdrawiam "koleguf" i mamę ...

PS. Mój dwusetny post pozdrawiam "koleguf" i mamę ...
"Wyobraź sobie worek, w worku bilon, worek ze trzy metry i wazy ze sto kilo. Wyobraź sobie worek, w worku banknoty, a teraz spójrz na tych co sprzedali się za pięć złotych"