T-SHIRTY JUVENTUSU !! WSZYTSKO WYSŁANE!
- faja69
- Juventino
tak będą różne rozmiary,raga92 pisze: Tylko mam pytanie dotyczace czy beda dostepne rózne rozmiary?
napisałem do Pituricchi aby coś ona wymyśliła, no chyba że ktoś ma jakąś zdolną dziewczynę/żonę która by wymyśliła jakiś ciekawy wzór?

- gawron
- Juventino
A te grafiki przednie (kleksy/kółka) będą zmieniane, czy to już są ostateczne wersje?
Jeżeli ostateczne, to myślę, że pierwszy wzór lepiej 'leży' na czarnej, a drugi na szarej.
Jeżeli ostateczne, to myślę, że pierwszy wzór lepiej 'leży' na czarnej, a drugi na szarej.

Ostatnio zmieniony 26 stycznia 2010, 16:09 przez gawron, łącznie zmieniany 1 raz.
- faja69
- Juventino
mi też się tak lepiej podoba pierwszy wzór w kolorze czarnym, drugi w szarym ale to już wasza decyzja, wiadomo, będą osoby które będą chciały inaczej ale będzie tak jak chce większość, nie będę robił ankiety bo tak jak w akcji z czapkami i rękawicami brały w niej udział osoby postronne.
dlatego piszcie w postach jak ma byc.
dlatego piszcie w postach jak ma byc.

- Simi
- Qualità Juventino
Jestem tego samego zdania.agape82 pisze:zdecydowanie pierwsza wersja czarny kolor, a druga szary
Kurcze nie pomyślałem o tymPawel1897 pisze:Szara z Herbem Juve bez tych babelkow i z tylu tarcza byla by idealna.(Szara nie wyblaknie)

Ostatnio zmieniony 26 stycznia 2010, 16:21 przez Simi, łącznie zmieniany 2 razy.
- Maly
- Juventino
- Podziekował: 8 razy
- Otrzymał podziękowanie: 25 razy
jak wersja z "kleksem" bedzie czarna to biore, wersja z kolkami w ogole mi sie nie widzi, a czy z tylu bedzie rok czy tarcza to juz male znaczenie, obie wersje sa do przyjecia
i jeszcze zdanie na temat logo "serie a" - po co to? moze wstawmy sobie jeszcze loga ligi mistrzow i pucharu wloch? no i oczywiscie ligi europejskiej...
i jeszcze zdanie na temat logo "serie a" - po co to? moze wstawmy sobie jeszcze loga ligi mistrzow i pucharu wloch? no i oczywiscie ligi europejskiej...
Kto ma rację dzień wcześniej od innych, ten przez dobę uchodzi za idiotę.
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
- mb_1897
- Juventino
moim skromnym zdaniem koszulka czarna wygląda źle, czy to w pierwszej wersji, czy to w drugiej. Koszulka szara jest bomba. I wezmę obojętnie, którą wersje, ale żeby była szara.
"Jeśli Juventus wygra kolejne trofea, będę chciał być pierwszym, którzy założy na siebie trykot Starej Damy z trzema gwiazdkami na piersi".
- David Trezeguet
- David Trezeguet
Jedna niech będzie czarna druga szara. Co sie ludzie burzycie ? Nikt wam nie każe kupić czarnej.
Pavel Nedved pisze:"Juve ponownie jest nieprzyjemne? Mam nadzieję, nie interesuje mnie bycie miłym, tylko zwycięskim"