T-SHIRTY JUVENTUSU !! WSZYTSKO WYSŁANE!
Czy koszulki z pierwszgo posta to wersje ostateczne i czy można już się zapisywać ?? 

Pavel Nedved pisze:"Juve ponownie jest nieprzyjemne? Mam nadzieję, nie interesuje mnie bycie miłym, tylko zwycięskim"
- Desant.
- Juventino
Tak sobie przeglądam forum i natrafiłem na ten temat... na szczęście. Wydaje mi się, że jest to bardzo dobra inicjatywa. Osobiście bardziej podoba mi się wersja druga w kolorze szarym. Jeżeli akcja będzie organizowana najprawdopodobniej wezmę... 
- tabo89
- Juventino
O ile się nie mylę to symbol oznaczający ostatniego zdobywcę Coppa Italia, noszą go obrońcy tytułu.. nie bardzo pasuje, ja bym dał coś z Lega Calcio albo SerieA
ponownie wrzucę (bo mi się bardzo podoba):

lub:

ponownie wrzucę (bo mi się bardzo podoba):

lub:

Ostatnio zmieniony 26 stycznia 2010, 13:28 przez tabo89, łącznie zmieniany 1 raz.
- juveluck
- Juventino
Chciał bym tylko zauważyć, że za każdym logiem stoi jakaś organizacja. Za logiem lega calcio stoi organizacja która nakłada na nasz klub kary, zamyka trybuny, poza tym jest organizacją zarządczą i chociażby dlatego jest nielubiana. A co do "kulki" to ładna czy nie ładna ale chcieli byście mieć na koszulce logo telefonii komórkowej? chyba nie, a TIM to właśnie telefonia komórkowa....

FINO ALLA FINE, FORZA JUVENTUS !!!
- tabo89
- Juventino
Juventus gra w SerieA więc wszystko do siebie pasuje. Nie mówimy przecież o umieszczaniu herbów wszystkich drużyn.. Ale jeśli nie to ewentualnie można coś podejrzeć na JuveStore, choćby napis Bianconero oczywiście pomniejszony:

edit: w sumie nie spojrzałem na to z tej strony co juveluck, przyznaje Ci racje, trzeba by wymyślić coś innego

edit: w sumie nie spojrzałem na to z tej strony co juveluck, przyznaje Ci racje, trzeba by wymyślić coś innego
- stahoo
- Juventino
Ja jestem nadal za tarczą scudetto z napisem 29
+ 2 gwiazdki na rękawie. Koszulka bedzie aktualna MINIMUM rok, po za tym, to pewnego rodzaju symbol. A nie wierze, że w normalnej eksploatacji wytrzyma dłużej niż 2 lata.
- Sajan
- Juventino
To już lepiej z tyłu dać kod kreskowy pod nim małe Bianconeri ewentualnie Juventus i po sprawie :lol: Kod kreskowy pasuje do barw :-D
"Wyobraź sobie worek, w worku bilon, worek ze trzy metry i wazy ze sto kilo. Wyobraź sobie worek, w worku banknoty, a teraz spójrz na tych co sprzedali się za pięć złotych"
- faja69
- Juventino
dobra czyli pozostajemy za tym co jest w wersji pierwszej pod kołnierzykiem z tyłu,
wzorki + data założenia klubu,
ja chciałem zrobić aby wersja pierwsza była w kolorze czarnym, chyba lepiej pasuje, a wersja druga w kolorze szarym,
i tak w wersji drugiej, jako że nie ma z przodu napisu juventus, umieścimy go z tyłu, tam gdzie w wersji pierwszej jest data,
dzisiaj poprawie zdjęcia i to już będzie raczej ostateczna wersja.
wzorki + data założenia klubu,
ja chciałem zrobić aby wersja pierwsza była w kolorze czarnym, chyba lepiej pasuje, a wersja druga w kolorze szarym,
i tak w wersji drugiej, jako że nie ma z przodu napisu juventus, umieścimy go z tyłu, tam gdzie w wersji pierwszej jest data,
dzisiaj poprawie zdjęcia i to już będzie raczej ostateczna wersja.

- Malpoludek
- Juventino
A moze rozowe koszulki ?? taki wyblakly róż?
No i w wersji damskiej bylbym zainteresowany takze, mam nadzieje ze beda
czekam na to jak sie sytuacja rozwinie.
No i w wersji damskiej bylbym zainteresowany takze, mam nadzieje ze beda

Co cie boli czy az tak to cie boli???