WROCŁAW || wspólne wypady na mecze (do 08.2013)
- Greger
- Juventino
Siema Biało-czarne płaczące Misie. Wbijamy tradycyjnie do Warki/13, zbiórka pod Heliosem, ale coś mi się tak widzi, że w czwartek (studencki) to pozostanie nam Wareczka i browar za 7 złotych. Pewnie Interiści (Repro i Ibanez
) też się tam wybiorą.

- jareckik
- Juventino
Chyba jednak lepsza, chodź droższa opcja. W tych akademikach bez gosci jest i tak tłoczno...Greger pisze:Siema Biało-czarne płaczące Misie. Wbijamy tradycyjnie do Warki/13, zbiórka pod Heliosem, ale coś mi się tak widzi, że w czwartek (studencki) to pozostanie nam Wareczka i browar za 7 złotych. Pewnie Interiści (Repro i Ibanez) też się tam wybiorą.

- Push3k
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 7 razy
Może przyjść nawet 30, ale będzie ciężko oglądać. Z doświadczenia wiem, że w 15 się ciężko ogląda, dlatego napisałem 10, ale ile przyjdzie tyle wpuszczęDi Viao pisze:Opcja u Pushka jest dobra, ale malo ludzi musialoby byc, bo w 15 typa chyba odpada

- mb_1897
- Juventino
pamiętajcie, że jakby co to Długołęka aktualna. Tylko musi lecieć mecz na kanałach z cyrfy+.
ja jednak odpadam:(
mam studniówkę w pt. Muszę się wyspać i być w dobrym stanie!
ja jednak odpadam:(
mam studniówkę w pt. Muszę się wyspać i być w dobrym stanie!
"Jeśli Juventus wygra kolejne trofea, będę chciał być pierwszym, którzy założy na siebie trykot Starej Damy z trzema gwiazdkami na piersi".
- David Trezeguet
- David Trezeguet
- Push3k
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 7 razy
Chciałem tylko ostrzec przed tym, żebyście się tak nie zapędzali na to oglądanie u mnie, bo możliwe, że będę pisał w piątek poprawę a Miernictwa (jak jutro napiszę słabo). Jeszcze dam znać w czwartek.
- Pissu
- Juventino
Greger ma racje, reczna wygrywa z naszymi kopaczami. Apropo mnie, to ja wpadne pozniej, o 19:30 mam spotkanie z Kornelem Morawieckim u kumpla, wiec bedzie mala dyskusja polityczna. Ale w 1,5 h powinno sie skonczyc, wiec do was dojade. Tylko pytanie, gdzie ? Warka odpada, 13 tez. Skazani jestesmy na domowke. Ibanez ? Greger ?

- Greger
- Juventino
Po naradzie ze sztabem Interu Mediolan doszliśmy do wniosku, że najpewniejszym wyjściem jest uderzenie w Sport bar na Odrzańskiej! Jakby ktoś nie pamiętał to tam oglądaliśmy 0:2 z Bordeaux. Wstawcie się na miejscu wcześniej, gdzieś o 20:15, by zająć TV!
- jareckik
- Juventino
Dobra napiszcie ile ludzi tam idzie? I czy pewny mecz, bo ja nie jestem we Wrocku aktualnie i nie chce jechać w ciemno:D