BIAŁYSTOK || wspólne wypady na mecz
- KUZMA
- Juventino
Fajnie by było jakby było już jutro coś wiadomo ,co do mojej obecności to zleży od samopoczucia wieczorem bo ciężkiej sobocie i przed ciężką niedziela,zresztą pewnie będę widział Białasa na uczelni ,pałęta się tam zawsze po korytarzach zgrywając studenta :roll:
JUVE the best i love football
- białas
- Juventino
spadaj ochlejuKUZMA pisze:Fajnie by było jakby było już jutro coś wiadomo ,co do mojej obecności to zleży od samopoczucia wieczorem bo ciężkiej sobocie i przed ciężką niedziela,zresztą pewnie będę widział Białasa na uczelni ,pałęta się tam zawsze po korytarzach zgrywając studenta :roll:

dzwoniłem dzisiaj i mi powiedzieli, że jutro będę przyjmować rezerwacje. zadzwonię więc jutro. Escapada otwarta od 12, więc zawdzonie nie wczesniej, a że będę na uczelni to albo jakoś napiszę, albo dam komuś znać, jeśli będzie trzeba osobiście się pofatygować.
- Winner
- Juventino
W czwartek jest kolejna okazja do wtopy tym razem z Interem w pucharze Włoch mecz jest o 20:45 ale na stronce tvp sport pisze że mecz jest na żywo od ...21:45 i trwa godzinę. Może błąd po prostu. To nie koniec atrakcji z cyklu kto jeszcze w tym sezonie nie pokonał Juve. Niedziela 20:40 mecz z Lazio na canal plus sport lub canal plus sport 2 nie pamiętam.
Od kołyski aż po grób zapatrzony w jeden klub.
- białas
- Juventino
Judzio, Judzio, co Ty na pierwszym roku jesteś, że mecze opuszczasz?Judzio pisze:mnie nie będzie na obu meczach, w piątek kolos o 8:00, w poniedziałek egzamin

PS. Kuźma, jak poszło spotkanie z wykładowcą?

- Dagmara
- Juventino
- białas
- Juventino
pszenica :lol:Dagmara pisze:I kto to mówi?Gorn pisze:Nie znam ludzi![]()
no to ustalone. i pewnie nie będzie za wcześnieCo do rezerwacji to pod koniec tygodnia będę się kręcić na Skłodowskiej, więc mogę do Escapady ewentualnie zajść i zająć nam 2 stoliki na niedzielę, jeśli nie będzie jeszcze za wcześnie na rezerwację.