Serie A (21): JUVENTUS 1-2 Roma
- pan Zambrotta
- Juventino
Il Storico pisze: :puck: Wyrywam sobie kolejne włosy z głowy widząc co się dzieje.
:puck: Wyskakuje mi coraz więcej pryszczy ().
:puck: Dziewczyna, na której mi zależy notorycznie mnie spławia, a tak się składa, że ona jest jedną z niewielu, które zna moje uczucie do Juve. Ba, jedyną z tych w moim wieku!
:puck: Nie mogę spać po nocach i mam dziwne sny o końcu naszego klubu.
:puck: Nawet w szkole już nie jest tak aż za dobrze.

to nie jest ten typek, co napisał: "OFICJALNE OŚWIADCZENIE UŻYTKOWNIKA 2" ? i zarzekał się, że już tu nie wróci :lol: ?
z resztą, i tak już jest w "złotych ustach".
żeby nie było offtopu: podobno przegraliśmy 1:2
- Ciągnik_Na_Gąsienicach
- Juventino
Nie żeby mnie wynik specjalnie dziwił...ale tak po prawdzie nie należała nam się W TYM meczu porażka. Remis - OK, ale nie porażka. Po prostu pech, ale inna sprawa że pech też trzeba wkalkulować w wyniki...ale nie w wypadku 8 porażki ledwo po przekroczeniu połowy sezonu 

Bo żeby wyjść to trzeba wejść, a żeby wejść to trzeba wyjść !
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
He, jesteśmy już gorsi od lachona. Dajemy dup# częściej, na lewno i prawo, robimy to przez 90 min. gdzie za tę przyjemną usługę lachon bierze kase a my dostajemy kolejny policzek i kopa w du#e na odchodne.
Bez odbioru, nie ma już nic...
Bez odbioru, nie ma już nic...

- Il Storico
- Juventino
Wiedziałem, że ten post (chodzi o ten wczorajszy) będzie dość dziwnie brany pod uwagę. Jednakże to co napisałem w pełni pokrywa się z prawdą i nie jest wymyślone.pan Zambrotta pisze:to nie jest ten typek, co napisał: "OFICJALNE OŚWIADCZENIE UŻYTKOWNIKA 2" ? i zarzekał się, że już tu nie wróci :lol: ?
z resztą, i tak już jest w "złotych ustach".
Panie Zambrotto: przyznaję, przejechałem się lecz z tego co pamiętam to Diego też kiedyś miał nie wrócić, a wrócił. Zresztą nie wracajmy już do tego, bo nie o tym mowa.
Powracając do wczorajszego posta, to pisałem pod wpływem emocji, może przesadziłem z treścią (

P.S.: Miejmy nadzieję na jakieś nowe postanowienia, bo przegrywanie staje się nałogiem (

- Forzaa_Aleeeeex
- Juventino
- mimik
- Juventino
W sobotę oglądałem dwa różne zespoły Juve - do utraty pierwszego gola zespół grał jak napisał mnowo nieźle i z tym się zgodzę - po stracie bramki Juventus jakby się rozsypał a to chyba świadczy o tym , że tak naprawdę to nie mamy drużyny tylko zlepek przypadkowych indywidualności ( za to obwiniam trenera).
Nie zgadzam się z krytyką Alexa - strzelał bramki Napoli było źle , strzela bramkę Romie źle - o co Wam chodzi :naughty: .
Amauri - taaak jeżeli gra napastnika polega na podrygiwaniu biodrami i nogami w rytmie oberka to wszystko na ten temat - basta
.
najgorsze jest to że tak naprawdę coraz trudniej obecnie znaleźć trenera z klasą który podjął by się ratować Juve .
( za to winię zarząd).
JUVE F O R Z A !!!
Byle szybko.
Nie zgadzam się z krytyką Alexa - strzelał bramki Napoli było źle , strzela bramkę Romie źle - o co Wam chodzi :naughty: .
Amauri - taaak jeżeli gra napastnika polega na podrygiwaniu biodrami i nogami w rytmie oberka to wszystko na ten temat - basta

najgorsze jest to że tak naprawdę coraz trudniej obecnie znaleźć trenera z klasą który podjął by się ratować Juve .

JUVE F O R Z A !!!
Byle szybko.
Chwile kiedy oczy się szklą a Juventus jest wielki.
- Dominxon
- Juventino
Witam wszystkich po 7 dniowym banie
po meczu z Chievo już mi nerwy puściły więc admini dali mi czas na ochłonięcie
Oglądając mecz naprawdę miałem nadzieję na zwycięstwo: i tu zgadzam się z przedmówcą :
Alex grał ok Amauri , nie mam nic do chłopa ale powinien usiąść na ławie.
Dzisiaj ponoć ma się odbyć posiedzenie zarządu - obyśmy nie usłyszeli tego co do tej pory .
Realizujemy projekt dalej. - w czwartek mecz z Interem o pozostanie w walce o chyba ostatnie z możliwych do zdobycia trofeów w tym sezonie.

po meczu z Chievo już mi nerwy puściły więc admini dali mi czas na ochłonięcie

Oglądając mecz naprawdę miałem nadzieję na zwycięstwo: i tu zgadzam się z przedmówcą :
Alex grał ok Amauri , nie mam nic do chłopa ale powinien usiąść na ławie.
Dzisiaj ponoć ma się odbyć posiedzenie zarządu - obyśmy nie usłyszeli tego co do tej pory .
Realizujemy projekt dalej. - w czwartek mecz z Interem o pozostanie w walce o chyba ostatnie z możliwych do zdobycia trofeów w tym sezonie.
- Mrówa
- Juventino
Trzeba po prostu przywyknąć, że zamieniliśmy się z interem miejscami. Teraz to oni rządzą i dzielą w Serie A, a my jesteśmy największymi frajerami. Parę lat to może potrwać jeśli nie znajdzie się osoba, która to ogarnie. A takiej osoby nie widać...

- szczypek
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 24 razy
Marchisio kontuzjowany. To jest żałosne! Sytuacja z tymi kontuzjami nie jest normalna, dlaczego nikt nie robi nic z tym sztabem medycznym?szczypek przed meczem pisze:Przygotowanie fizyczne zawodników jest tak żenujące, że nie zdziwię się jeżeli po tym meczu kogoś do listy kontuzjowanych dopiszemy.
Przegraliśmy, żeby nie było offtopu.pan Zambrotta pisze:żeby nie było offtopu: podobno przegraliśmy 1:2
- juveman7
- Juventino
Kolejna porazka Juve a na forum spokój, zadnego zdziwienia, po prostu kolejny przegrany mecz. Doczekalimy czasów kiedy porazka Juventusu nikogo nie dziwi. I to wlasnie jest najgorsze.
Odnosnie meczu z Roma
, momentami Juventus ladnie gral i dosc dobrze to urywkami wygladalo, ale przegralismy, niestety. Kiedy wkoncu sie skonczy ten kabaret. To jest nie do wytrzymania.
Odnosnie meczu z Roma

...kiedyś przyjdzie prawdziwy deszcz i zmyje cały ten gnój...
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
A oglądałeś mecz? Kto tak cudownie pokrył ,,na plaster'' riise przy 2gim golu? :roll:Yachu_Juve pisze:Za mało grał, żeby coś o nim powiedzieć...niestetySpykee pisze:Meczu nie oglądałem, ale czy mógłby mi ktoś powiedzieć jak się prezentował Candreva ?

- ArtHur
- Juventino
Nie 'my', a co najwyżej te piłkarzyny w raz z trenerzyną.Dragon pisze:Dajemy dup# częściej, na lewno i prawo, robimy to przez 90 min. gdzie za tę przyjemną usługę lachon bierze kase a my dostajemy kolejny policzek i kopa w du#e na odchodne.
Parodia

- PietroBosman
- Juventino
Pytanie tylko czy zdążymy dojść do optymalnej formy nim sezon się nie skończy...Forzaa_Aleeeeex pisze:Mecz ten pokazal że Juve potrafi grac na wysokim poziomie .
Choć ten mecz w wykonaniu Juve nie byl w 100 procentach dobry to małymi kroczkami zmierzają do swojej optymalnej formy ..