WROCŁAW || wspólne wypady na mecze (do 08.2013)
- Push3k
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 7 razy
Trochę na wesoło.
Proponuję zakupić parę tłumików. Nie będę wskazywał palcami, ale niektórzy strasznie drą ryja w czasie meczów, że w całej Warce nas słychać (a zwłaszcza bluzgi)
Proponuję zakupić parę tłumików. Nie będę wskazywał palcami, ale niektórzy strasznie drą ryja w czasie meczów, że w całej Warce nas słychać (a zwłaszcza bluzgi)

Loud
Louder!
MOTÖRHEAD
1945-2015 RIP Lemmy
Louder!
MOTÖRHEAD
1945-2015 RIP Lemmy
- jareckik
- Juventino
- Push3k
- Juventino
Ha!
Miałem rację!
Nie poszedłem oglądać, nie marzłem przy -12 stopniach, nie musiałem łazić nie wiadomo gdzie, nie musiałem kupować piwa po 7 zł, nie musiałem się wkurzać na całego. Nic nie musiałem! Nie musiałem oglądać przegrywającego Juventusu. Zaraz... Juventusu? Przecież on nie istnieje!
Miałem rację!
Nie poszedłem oglądać, nie marzłem przy -12 stopniach, nie musiałem łazić nie wiadomo gdzie, nie musiałem kupować piwa po 7 zł, nie musiałem się wkurzać na całego. Nic nie musiałem! Nie musiałem oglądać przegrywającego Juventusu. Zaraz... Juventusu? Przecież on nie istnieje!
Loud
Louder!
MOTÖRHEAD
1945-2015 RIP Lemmy
Louder!
MOTÖRHEAD
1945-2015 RIP Lemmy
- Pissu
- Juventino
Mowilem Pushek, ze nie ma co sie stresowac i tak przegraja ? A tak to by ci tylek odmarzl w tym mrozie (Thank You Al Gore
) i kase na marne wydawal. A tak byl mecz w kompie i piwo za 2,5. Ale na Inter trzeba sie wybrac 

- Radek_88
- Qualità Juventino
Zapomniales o czyms. Nie musiales kupowac czegos kebabopodobnego za 10zl! Zamiast tego mogles sobie kupic 2 piwa za 2,50 i dobrego hamburgera za 4zl z akademika!Push3k pisze:Ha!
Miałem rację!
:roll:
- Push3k
- Juventino
4.50, a piwa nie piłem, bo sobie już w piątek popiłem. Sobota i niedziela stały się dla mnie dniami nauki i czytania mangi (Higurashi). Mecz, meczem... Przy bramce na 1:2 wyłączyłem i zacząłem uczyć się na poniedziałkowe kolo.Radek_88 pisze:Zapomniales o czyms. Nie musiales kupowac czegos kebabopodobnego za 10zl! Zamiast tego mogles sobie kupic 2 piwa za 2,50 i dobrego hamburgera za 4zl z akademika!Push3k pisze:Ha!
Miałem rację!
:roll:
Loud
Louder!
MOTÖRHEAD
1945-2015 RIP Lemmy
Louder!
MOTÖRHEAD
1945-2015 RIP Lemmy
- jareckik
- Juventino
Jak ktos ma dobrego neta to moze jakas domowka na inter??:D
- Push3k
- Juventino
Ja zapraszam. 100 megabitów/sekundę. Wystarcz, że dacie linka i hulaj dusza.jareckik pisze:Jak ktos ma dobrego neta to moze jakas domowka na inter??:D
W module obok jest tanie piwo, a na dole knajpa z dobrymi fast-foodami.
- mb_1897
- Juventino
koledzy z Wrocławia i okolic.
mieszkam w Długołęce ( 15km od centrum, kierunek Warszawa) i w tej mojej "mieścinie" jest takie miejsce w którym moglibyśmy zobaczyć czwartkowy mecz. Ogólnie to jest piccernia. Więc można coś zjeść, napić się piwa (5.50) i w przerwie pograć na automatach:)
mógłbym zarezerwować tv (42 cale) o ile jest TVP sport, bo wczoraj Canal+ sport2 uciekł przez warunki pogodowe.
Dojazd:
- PKS
- 904 z Galerii Dominikańskiej (ulgowy 1.45/ normalny 2.90)
- PKP
To jest luźna propozycja:)
Jeśli nie wypali, to możemy spotkać się gdzieś na mieście.
pozdrawiam, maciej.
mieszkam w Długołęce ( 15km od centrum, kierunek Warszawa) i w tej mojej "mieścinie" jest takie miejsce w którym moglibyśmy zobaczyć czwartkowy mecz. Ogólnie to jest piccernia. Więc można coś zjeść, napić się piwa (5.50) i w przerwie pograć na automatach:)
mógłbym zarezerwować tv (42 cale) o ile jest TVP sport, bo wczoraj Canal+ sport2 uciekł przez warunki pogodowe.
Dojazd:
- PKS
- 904 z Galerii Dominikańskiej (ulgowy 1.45/ normalny 2.90)
- PKP
To jest luźna propozycja:)
Jeśli nie wypali, to możemy spotkać się gdzieś na mieście.
pozdrawiam, maciej.
mniej więcej w tym samym momencie napisaliśmy:)Push3k pisze:Ja zapraszam. 100 megabitów/sekundę. Wystarcz, że dacie linka i hulaj dusza.jareckik pisze:Jak ktos ma dobrego neta to moze jakas domowka na inter??:D
W module obok jest tanie piwo, a na dole knajpa z dobrymi fast-foodami.
Jeśli można byłoby się wprosić (bo byłby to mój pierwszy raz spotkać się z wami). To ja na 75% byłbym:)
"Jeśli Juventus wygra kolejne trofea, będę chciał być pierwszym, którzy założy na siebie trykot Starej Damy z trzema gwiazdkami na piersi".
- David Trezeguet
- David Trezeguet
- Push3k
- Juventino
Myślę, że w 10 osób można by pooglądać, ale muszę jeszcze popytać czy czasem ktoś w piątek nie będzie miał egzaminu ode mnie w pokoju, bo wiecie...
Mam tylko laptopa 17.3 cali, ale myślę, że dało by się zrobić jakieś oglądanie.
Mam tylko laptopa 17.3 cali, ale myślę, że dało by się zrobić jakieś oglądanie.
- Pissu
- Juventino
Witamy kolege. Dojazd na mecz do Dlugoleki to delikatnie mowiac slaby pomysl
Tarabanic sie w taki mroz, zeby ogladac kolejna padake to moze sie skonczyc jakimis zawalami serca
Opcja u Pushka jest dobra, ale malo ludzi musialoby byc, bo w 15 typa chyba odpada
Zawsze zostaje ulubiona Warka, albo 13.