Serie A (21): JUVENTUS 1-2 Roma
- zebol
- Juventino
To oficjalny skład z strony Juventusu.Więc na pewno ten Grygera będzie w pierwszym składzie.eslk pisze:Chyba najgorszy skład jaki mogłem sobie wyobrazic ; / Mam nadzieje jednak, ze zrodła prasowe sie mylą i Ferrara jednak zostawi na ławce Grygere, Grosso i Amauriego.zebol pisze:Jest oficjalny skład:
Buffon-Grygera-Legro-Chiellini-Grosso-Sissoko-Marchisio-Salihamidzic-Diego-Del Piero-Amauri
Ławka:
Manninger
Zebina
Cannavaro
Candreva
De Ceglie
Yago
Paolucci
Znowu Amauri w pierwszym składzie.
Juve jesteś drużyną naszych serc na boisku jedenastu bohaterów wygraj niemożliwe i do przodu idz A my pójdziemy za tobą!!!
- Bobeknaklo
- Juventino
Działa ale od jakiegoś czasu lekko porzycina, musiałbym wzmocnić sygnał. Zupełnie o tym zapomniałem, już trochę za późno.
- BlackJacky
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
Nie no, to jakies nieporozumienie z Grygera i Grosso... i Legro :shock: Matko! I po co sie tak czai z tym Candreva? Najpierw sie gimnastykuja o niego jak o wode na pustyni, a teraz go sadza na lawce. Wiem, ze wejdzie, ale po prostu mnie irytuje ferrara i jego decyzje. Fajnie, ze jest Yago, ale pewnie murawy nawet nie powacha.zebol pisze:Jest oficjalny skład:
Buffon-Grygera-Legro-Chiellini-Grosso-Sissoko-Marchisio-Salihamidzic-Diego-Del Piero-Amauri
Ławka:
Manninger
Zebina
Cannavaro
Candreva
De Ceglie
Yago
Paolucci
Znowu Amauri w pierwszym składzie.
- b-glider
- Juventino
Gregor_09 pisze:WIECIE CO ROBI AMAURI PODCZAS MECZU?
OKLASKUJE KAŻDE PODANIE :rotfl:
co za śmieszny typ
taka mała sugestia po pierwszych minutach meczu :C
racja, nawet wykopy obroncow byle gdzie... takze oklaski

no ale coz, moze my bedziemy mu klaskac jak cos ustrzeli

- Fonczek1
- Juventino
I do tego cały czas poprawia swoje włoski...Gregor_09 pisze:WIECIE CO ROBI AMAURI PODCZAS MECZU?
co za śmieszny typ
- 098799
- Juventino
Podoba mi się gra naszych. Wszyscy przyzwoicie, przynajmniej nie ma żadnych rażących błędów. Amauri oczywiście nic nie strzela, bo nie umie, brak dobrych sytuacji strzeleckich, legro na swoim zwykłym poziomie, ale przewaga na boisku nasza i jak tak pociśniemy jeszcze to spokojnie możemy wygrać.
- bendzamin
- Redaktor
- tomyy18
- Juventino
Tempo w jakim rozgrywamy akcje jest po prostu przerażające. :shock:
Najbardziej podobają mi się momenty kiedy można podać po ziemi, to taki Legro czy Grygera wyjazd do przodu. Aż dziw, że dzieje się to w takim klubie jakim jest Juventus.
Najbardziej podobają mi się momenty kiedy można podać po ziemi, to taki Legro czy Grygera wyjazd do przodu. Aż dziw, że dzieje się to w takim klubie jakim jest Juventus.
- binio
- Juventino
Wreszcie jako taki mecz naszych, zaczeli przezwyczajac do totalnej przecietnosci a dzis nawet im sie chce biegac, nawet grają ciekawie, kombinuja, a nie to co ostatnio czyli walenie na pałe.
Jestem dobrej mysli!
Jestem dobrej mysli!
- Vincitore
- Juventino
Nie gramy najgorzej, ale z taką grą nie mamy prawa prowadzić z Romą. Gramy dobrze, głównie z tego względu że to Rzymianie nic nie grają.
Widać że brakowało nam Sissoko, więcej ma dobrych zagrań ale zdarzają mu się też głupie niedokładne podania, które na szczęście naprawia. Brakuje mi Caceresa, bo on napędzą tę prawą flankę co mecz a tutaj Zdenas chociaż w obronie daję rade, to jak tylko minie połowę to łapię się za głowę. Mecz jest spokojnie do wygrania, wystarczy tylko pojeździć na tyłku w drugiej połowie.
Widać że brakowało nam Sissoko, więcej ma dobrych zagrań ale zdarzają mu się też głupie niedokładne podania, które na szczęście naprawia. Brakuje mi Caceresa, bo on napędzą tę prawą flankę co mecz a tutaj Zdenas chociaż w obronie daję rade, to jak tylko minie połowę to łapię się za głowę. Mecz jest spokojnie do wygrania, wystarczy tylko pojeździć na tyłku w drugiej połowie.
- Azrael
- Juventino
Co do gry Amauriego to i tak widoczny jest ogromny postęp. W ciągu tej połowy widziałem tylko dwa razy jak zaczesywał włosy i miał więcej sytuacji do strzelenia bramki niż w ciągu ostatnich dwóch miesięcy, za kolejne dwa może w końcu trafi do siatki.Gregor_09 pisze:WIECIE CO ROBI AMAURI PODCZAS MECZU?
co za śmieszny typ
Co do meczu, który ciągnie się niczym kolumbijska telenowela, to powiem jedno: w grze obu drużyn wyraźnie widać rękę Ranieriego...

Pozdrawiam!