Serie A (21): JUVENTUS 1-2 Roma
- Alexinhio-10
- Juventino
- Podziekował: 20 razy
- Otrzymał podziękowanie: 12 razy
Brawa dla dzieci które nie wiedzą co to statystyki lub nie potrafią ich zinterpretować. Poszukaj ile na koncie ma Toni bramek, a ile Amaurinho. A pamiętasz pierwszy sezon Toniego w Bayernie skoro o krótkotrwałej pamięci mowa? Yyyy tak ogólnie to Grygera nie wiele ustępuje Alvesowi albo Maiconowi.Toneker pisze:O mój Boże, Totti wraca po kontuzji, a Toni strzelił już 2 (słownie: DWIE!) bramki dla Romy! Nie no, szacun, nie mamy żadnych szans, zwłaszcza z drewnem Amaurim (gdzie On był jak boski Toni szalał w Bayernie tak mocno, że ten klub uznał, że boski Luca jest za mocny na bawarski klub i w końcu postanowił go puścić? Ano tak, szalał w Serie A, połowa Włochów się modliła o to, by zgodził się grać dla nich).Insect pisze:Biegające drzewo ( Ent rodem z Tolkiena) Amauri przeciw duetowi Toni - Totti litości panowie z czym do ludzi :rotfl:
Brawa dla dzieci, dla których pamięć o zawodniku kończy się po 2 tygodniach
Obecnie Amauri jest bez formy, ale tak ogólnie to zbyt wiele nie ustępuje Toniemu.
A mecz? Nie wierzę, że wygramy, nie z Ciro na ławce i Del Piero na boisku. Ale w sumie nie jest źle, wolę, żeby mistrza zdobyła Roma czy Milan, niż Inter.
Dokładnie. Wole ruchliwego Paolucciego niż stojącego, mającego do wszystkich pretensje Amauriego.eslk pisze:Amauri ; /
Juz wole, zeby Paolucci dostał szanse gry. Amauri i tak nic nie strzeli, będzie stał jak kołek, machał łapami i się przewracał.
No, grazie.
- Toneker
- Juventino
Kłamstwo, duże kłamstwo, statystyka. Liczby nie grają. Poza tym jak nie widzisz na boisku różnicy w stylu gry tych dwóch zawodników, to nie mamy o czym rozmawiać. Niech zgadnę, pół roku temu chciałeś sprzedać Treze bo był bez formy, a rok temu marzyłeś, że Amauri zgodzi się na grę w kadrze Włoch? I najśmieszniejsze, pewnie wierzysz, że w ostatnich spotkaniach DP grał lepiej niż brazylijczyk i należy do światowej czołówki napastników?Alexinhio-10 pisze:Brawa dla dzieci które nie wiedzą co to statystyki lub nie potrafią ich zinterpretować.
Ale nie ma sprawy, sprzedajmy Amauriego za 5 milionów, kupmy Dżeko za 40, a jak za sezon straci formę, sprzedajmy go znów za 5. Byle dzieci z krótką pamięcią nie musiały za bardzo wytężać mózgu i przypominać sobie spotkań starszych niż 3 miesiące temu...
- Klasnic
- Juventino
Ja oczekuje przede wszystkim dobrej, ofensywnej gry. Już jestem zmęczony oglądaniem ostatnich meczy Juventusu. O wynik jestem w miare spokojny. Nie sądze, żeby doszło tu do kompromitacji. Co więcej myśle, że Juventus wygra ten mecz. Tyle tylko, że w jakim stylu..?
- Alexinhio-10
- Juventino
- Podziekował: 20 razy
- Otrzymał podziękowanie: 12 razy
Wow, kolega dalej przy swoim i widze że w dodatku czyta w umysłach forumowiczów. Różnica między grą (obecną lub z przeszłości) między Amaurim, a Tonim jest zauważalna i wychodzi z tego że Toni potrafi strzelać wiele goli, a Amauri hmm no cóż raczej nie bardzo. Zapewne chodzi Ci o spotkanie z Sampą gdzie Amauri strzelił dwie bramki (tak mi się wydaje niestety dokładnie dziecko nie pamięta), zdołałem je zapamiętać no bo jak nie zapamiętać jednego z dwóch dobrych wystepów zawodnika w tym sezonie. Idąc Twoim tokiem myślenia, skoro liczby nie grają to nic dziwnego że uważasz Amauriego za równego bądź lepszego od Toniego, wszak wychodzi że Amauri więcej daje drużynie gestykulując i wrzeszcząc na wszystkich którzy nie wystawią mu piłki niż Toni strzelający bramki.Toneker pisze:Kłamstwo, duże kłamstwo, statystyka. Liczby nie grają. Poza tym jak nie widzisz na boisku różnicy w stylu gry tych dwóch zawodników, to nie mamy o czym rozmawiać. Niech zgadnę, pół roku temu chciałeś sprzedać Treze bo był bez formy, a rok temu marzyłeś, że Amauri zgodzi się na grę w kadrze Włoch? I najśmieszniejsze, pewnie wierzysz, że w ostatnich spotkaniach DP grał lepiej niż brazylijczyk i należy do światowej czołówki napastników?Alexinhio-10 pisze:Brawa dla dzieci które nie wiedzą co to statystyki lub nie potrafią ich zinterpretować.
Ale nie ma sprawy, sprzedajmy Amauriego za 5 milionów, kupmy Dżeko za 40, a jak za sezon straci formę, sprzedajmy go znów za 5. Byle dzieci z krótką pamięcią nie musiały za bardzo wytężać mózgu i przypominać sobie spotkań starszych niż 3 miesiące temu...
P.s masz jakiś kompleks z dzieciństwa, lub chcesz żeby Cię wszyscy mimo wszystko uważali za dorosłego skoro nazywasz nas na każdym kroku dziećmi ?
- Winner
- Juventino
Gdybyśmy cofnęli się do początku sezonu można by napisać forma jest niewiadomą ale myślę że Juve wygra z Romą. Dziś gdy gramy rewanż patrząc na Nasze ostatnie wyniki, rezultat inny niż porażka z Romą będzie pozytywnym zaskoczeniem.
Od kołyski aż po grób zapatrzony w jeden klub.
- BlackJacky
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
[ Toni > Amauri
Taka prawda. Toni lepszy. On ze swoich obowiazkow napastnika zawsze wywiozywal sie dobrze w odroznieniu od naszego Mister (albo Miss) Italia 2009/2010... Zgoda, liczby nie graja, no ale kiedys musial te bramki nastrzelac, zeby je w ogole ktos sobie zanotowal. Niestety, to ze urodziles sie w Brazylii, masz pachnace owocami wloski po trwalej ondulacji (czy czyms tam), biale zabki, pozerujesz na mega super star, a na boisku machasz lapskami i jedyne co robisz z pilka to zatrzymanie jej pod butem po czym jej strata nie czynia takiego kogos swietnym czy nawet dobrym napastnikiem. ] - tak chcialem napisac, ale co tam...
Mecz jaki bedzie... zobaczymy. Czy wygramy, czy przegramy to bede sie ludzil, ze nastapia pewne zmiany u samej gory jak i troche nizej. Chcialbym moc typowac 3:0 dla Juve, ale coz ja nigdy nie umiem trafnie zgadnac wyniku meczu
Dobra Panowie, czas zaczac robic sos i szykowac garnek z woda na spaghetti.
Tak na marginesie: nigdy nie chcialem pana A. w Juventusie ani w reprezentacji Italii.
Taka prawda. Toni lepszy. On ze swoich obowiazkow napastnika zawsze wywiozywal sie dobrze w odroznieniu od naszego Mister (albo Miss) Italia 2009/2010... Zgoda, liczby nie graja, no ale kiedys musial te bramki nastrzelac, zeby je w ogole ktos sobie zanotowal. Niestety, to ze urodziles sie w Brazylii, masz pachnace owocami wloski po trwalej ondulacji (czy czyms tam), biale zabki, pozerujesz na mega super star, a na boisku machasz lapskami i jedyne co robisz z pilka to zatrzymanie jej pod butem po czym jej strata nie czynia takiego kogos swietnym czy nawet dobrym napastnikiem. ] - tak chcialem napisac, ale co tam...
Mecz jaki bedzie... zobaczymy. Czy wygramy, czy przegramy to bede sie ludzil, ze nastapia pewne zmiany u samej gory jak i troche nizej. Chcialbym moc typowac 3:0 dla Juve, ale coz ja nigdy nie umiem trafnie zgadnac wyniku meczu

Dobra Panowie, czas zaczac robic sos i szykowac garnek z woda na spaghetti.
Tak na marginesie: nigdy nie chcialem pana A. w Juventusie ani w reprezentacji Italii.
- KINIEK
- Juventino
Tak sobie myślę że w ostatnich latach ciągle z tą Romą wygrywamy i wygrywamy, a każda seria kiedyś się kończy. Tak czysto teoretycznie myśląc, biorąc pod uwagę naszą i Romy dyspozycję w ostatnim czasie to powinniśmy ten mecz przegrać, ale jako że zawsze mam nadzieję że Juve wygra tak i teraz myślę że może chłopaki się pozbierają do kupy i pokażą że mają jaja. Diego mam nadzieję że jeszcze pamiętasz jak się to robi.
- zebol
- Juventino
Jest oficjalny skład:
Buffon-Grygera-Legro-Chiellini-Grosso-Sissoko-Marchisio-Salihamidzic-Diego-Del Piero-Amauri
Ławka:
Manninger
Zebina
Cannavaro
Candreva
De Ceglie
Yago
Paolucci
Znowu Amauri w pierwszym składzie.
Buffon-Grygera-Legro-Chiellini-Grosso-Sissoko-Marchisio-Salihamidzic-Diego-Del Piero-Amauri
Ławka:
Manninger
Zebina
Cannavaro
Candreva
De Ceglie
Yago
Paolucci
Juve jesteś drużyną naszych serc na boisku jedenastu bohaterów wygraj niemożliwe i do przodu idz A my pójdziemy za tobą!!!
- tabo89
- Juventino
Wraca Sissoko
, Candreva jeszcze jednak nie debiutuje, choć jestem bardzo ciekaw jego występu.. pewnie wejdzie w drugiej połowie.. Amauri raczej z konieczności, jak to mówią z braku laku...

Ostatnio zmieniony 23 stycznia 2010, 20:17 przez tabo89, łącznie zmieniany 4 razy.
- zebol
- Juventino
No niestety z konieczności.Dzisiaj liczę że roma wygra ten mecz bo oczekuje że po tym meczu Ciro już nie będzie trenerem.A w Romie niespodzianka Totti na ławce.tabo89 pisze:Wraca Sissoko, Candreva jeszcze jednak nie debiutuje, choć jestem bardzo ciekaw jego występu.. pewnie wejdzie w drugiej połowie.. Amauri raczej z konieczności, jak to mówią z braku laku...
Juve jesteś drużyną naszych serc na boisku jedenastu bohaterów wygraj niemożliwe i do przodu idz A my pójdziemy za tobą!!!
- eslk
- Juventino
Chyba najgorszy skład jaki mogłem sobie wyobrazic ; / Mam nadzieje jednak, ze zrodła prasowe sie mylą i Ferrara jednak zostawi na ławce Grygere, Grosso i Amauriego.zebol pisze:Jest oficjalny skład:
Ławka:
Manninger
Zebina
Cannavaro
Candreva
De Ceglie
Yago
Paolucci
- Marian.
- Juventino
Oczywiście chciałbym wygranej, ale wiadomo, że jeśli nasi wygrają to będzie to tzw. "wybryk" jak z Napoli i Ciro jeszcze bardziej umocni się na swoim stanowisku. Straciłem już jakąkolwiek nadzieje na "pozyskanie" Hiddinka, chciałbym by nasz "zarząd" skupił się na Trapattonim.
Co do meczu to liczę na geniusz Diego i wygraną 2:0 po jego 2 bramkach. Ale się rozmarzyłem...
Co do meczu to liczę na geniusz Diego i wygraną 2:0 po jego 2 bramkach. Ale się rozmarzyłem...

- Desant.
- Juventino
:doh:zebol pisze:liczę że roma wygra ten mecz bo oczekuje że po tym meczu Ciro już nie będzie trenerem
Raczej nie zwolnią Ciro, poza tym ja osobiście nie chciałbym, żebyśmy kolejną porażką spadli jeszcze niżej. Jeżeli dzisiaj przegramy sięgniemy już kompletnie dna... :roll:
Ja jestem dobrej myśli...
- Bobeknaklo
- Juventino
Działa wam C+2 ?