INTER traci punkty !!!
- ADAMJUVENTUSPL
- Juventino
Najlepiej niech przegra Roma,Milan,Parma i Lazio wtedy to dopiero będzie ql
Są trzy rzeczy które kocham Rodzina,Bóg oraz Juventus
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
- Yari
- Juventino
BIGGI pisze:Nom, cieć nie trafił nawet w bramke hehe....ForzaJuve pisze:Moglibysmy sie bardziej cieszyc gdyby David Pizzaro w 2 polowie wykorzystal rzut karny :evil: , ale i tak dobrze ze inter stracil punkty
o kórde nie wiedziałem że był karny. Jaaaa ale łachy. Spodziewałem sie czegoś lepszego po udinese. Natomiast dziwi mnie gakt że inter jeszcze nie stracił gola :? :?
- Peja48
- Juventino
Mogliśmy się bardziej smucić gdyby Zanetti nietrafił w słupek z 25 metrówForzaJuve pisze:Moglibysmy sie bardziej cieszyc gdyby David Pizzaro w 2 polowie wykorzystal rzut karny :evil: , ale i tak dobrze ze inter stracil punkty
Solo Grazie Grande Forza Juve
:8

- juve21
- Juventino
Byłem pewien że Inter straci punkty w Udine. Dobrze jednak spisuje sie defensywa Interu ,którzy nie stracili jeszce bramki. Na potknięcia Milanu i ROmy ie ma jednak co liczyć.
Zawsze i wszędzie Juve w moim sercu będzie
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Przewidywałem, że Inter niewywiezie z Udine 3 pkt. Bardzo trudno jest wygrać z Udine na ich własnym stadionie. Inter zremisował co bardzo cieszy ale mógł przegrać :evil: Jak może karnego niewykorzystać...a tak pozatym to Inter w tym sezonie jeszcze niestracił bramki :!: :shock: Jestem tym bardzo zdziwiony :shock: