Produkcje filmowe o Juventusie
- sisman
- Juventino
dasz mi jej numer?:) i ewentualnie naszą-klasę:)blads pisze:kobiety wiadomo że czasem ciężko z nimi ale jeżeli wierzyć w słowa koleżanki to będę to miał na jutro wieczór zobaczymy nie obiecuje
Day after day I'm getting better and better.
- Bobeknaklo
- Juventino
Istnieje cień szansy na reupload? Rapidshare najlepiej
- mnowo
- Qualità Juventino
- BlackJacky
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
Znajdzcie tekst dla nieslyszacych po wlosku, przepusccie przez translatora, a jesli nie to i tak juz bedzie latwiej przetlumaczyc.
:rotfl:sisman pisze:dasz mi jej numer?:) i ewentualnie naszą-klasę:)blads pisze:kobiety wiadomo że czasem ciężko z nimi ale jeżeli wierzyć w słowa koleżanki to będę to miał na jutro wieczór zobaczymy nie obiecuje
- blads
- Juventino
Byłbym głupcem przepuszczając taką okazjesisman pisze:dasz mi jej numer?:) i ewentualnie naszą-klasę:)blads pisze:kobiety wiadomo że czasem ciężko z nimi ale jeżeli wierzyć w słowa koleżanki to będę to miał na jutro wieczór zobaczymy nie obiecuje

obszerny materiał ale stwierdziła że da rade, ja się nie podpalam ale jestem dobrej myśli

- Bobeknaklo
- Juventino
Dzięki, o wiele wygodniej
- mnowo
- Qualità Juventino
Zastanawiam się tylko, na ile orientuje się to Twoje dziewczę w środowisku Juve i wydarzeniami, jakie miały miejsce... bo bez podstawowej choćby wiedzy może być jej trudno zatrybić - no ale zobaczmy, niech walczy. To co, jutro o tej samej porze? 

- sisman
- Juventino
dziewczyna musi mieć dużo wolnego czasu, słabo się starasz:)
wracając do tematu, to mam wielką nadzieję, że zobaczę obiektywną ocenę Calciopoli. Wszystko zależy od tego, kto tworzył ten dokument i czy jest dziewczyną Morattiego.
wracając do tematu, to mam wielką nadzieję, że zobaczę obiektywną ocenę Calciopoli. Wszystko zależy od tego, kto tworzył ten dokument i czy jest dziewczyną Morattiego.
- blads
- Juventino
będę informował na bieżąco
Mówię nie podpalać się i szukać tłumacza ewentualnie bo ja niczego nie gwarantuje. Jeżeli chodzi o znajomość to mogę zapewnić że jest dobra w języku ze znajomością Juve pewnie jest tragicznie ale zobaczymy jak się nie przestraszy to pewnie zrobi 

- sisman
- Juventino
to zróbcie work in pairs:)blads pisze:będę informował na bieżącoMówię nie podpalać się i szukać tłumacza ewentualnie bo ja niczego nie gwarantuje. Jeżeli chodzi o znajomość to mogę zapewnić że jest dobra w języku ze znajomością Juve pewnie jest tragicznie ale zobaczymy jak się nie przestraszy to pewnie zrobi
- stahoo
- Juventino
Może jednak? Wyślemy jej wszyscy pana Gąbkę na NK i to ją bardziej zmotywuje?blads pisze:Byłbym głupcem przepuszczając taką okazjesisman pisze:dasz mi jej numer?:) i ewentualnie naszą-klasę:)blads pisze:kobiety wiadomo że czasem ciężko z nimi ale jeżeli wierzyć w słowa koleżanki to będę to miał na jutro wieczór zobaczymy nie obiecujenie ma szans
![]()
- Bobeknaklo
- Juventino
Obiektywna nie będzie na pewno. No ale szczerze mówiąc nie ma różnicy czy to robią Interiści czy ktoś inny, Juventus i tak będzie przedstawiony w krytycznym świetle, tyle że pewnie Inter będzie pokazany jako wzorowa drużyna. I może działacze Interu się będą wypowiadać to już w ogóle.