Serie A (20): Chievo 1-0 JUVENTUS

Przedmeczowe przewidywania, gorące pomeczowe dyskusje, wasze oceny gry Juve i poszczególnych zawodników.
Zablokowany
binio

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 stycznia 2010, 16:02

Projekt jest realizowany nie ma co ....

Zastanawiam się kto u nas gra w ataku, bo jakoś nie mogę tego wywnioskować z samej gry :roll:

Liczyłem że Battega zacznie działać ale poki co to chyba nie zanosi sie na to.

PrzemasJuve

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 stycznia 2010, 16:03

lecimy nie spimy :shock: gramy swoje!! FORZA FERRARA!! FORZA wielka trojca! :bravo: :bravo: :bravo:

Magica Juve resiste il mio cuore lontano da te soltanto se penso alla figa!!
Zawidowianin

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 stycznia 2010, 16:05

Ktoś napisał, że to przez Melo padł gol. A to nie De Ceglie koślawo wybił piłkę a potem dał się gościowi objechac na raz i umożliwic strzał? Brazylijczyk nie zdążył zaasekurowac Kutchera.

Vincitore

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 stycznia 2010, 16:05

Ja już wymiękam, mam dosyć.
Prognozy na drugą połowę?
Taka sama jak z Catanią.

szczypek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 24 razy

Nieprzeczytany post 17 stycznia 2010, 16:06

Bramka na konto Melo poniekąd, aczkolwiek to jeden z nielicznych zawodników, którzy się ruszają w tej obronie. Jak mówiłem, nasza obrona to totalna porażka. Tylko ja nie rozumiem dlaczego. Na początku sezonu też zdarzały się im błędy, ale nie było ich tak wiele. Co się zmieniło? Każdy przeciwnik nas rozpracowuje, czy to drużyna z dołu czy z góry tabeli. Niczym nie możemy ich zaskoczyć.

Bronimy się z Chievo, bo pomysłu na atak nie ma. Każda piłka do przodu kończy się stratą. Paolucci gra z nimi pierwszy raz, nie spodziewałem się rewelacji. Ale nasi piłkarze ograniczają się do wywalczenia rzutu wolnego w okolicy pola karnego albo rzutu różnego, aby spróbować wrzutki i strzału głową. Nic zaskakującego, żadnego pozytywnego argumentu, który mógłby za nami przemawiać.

Nie wiem, czy nawet sobie robić nadzieję, że w drugiej połowie może się coś zmenić.

uriziel

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 stycznia 2010, 16:08

Mowiłem tzn pisałem ze tak bedzie, podjarali sie zwyciestwem nad Napoli, które grało w okrojonym składzie.
Ja jak patrze na ta gre to sie smieje ale bede musiał przestac bo współlokatorzy dziwnie patrza. :prochno:

A jesli chodzi o zmiany w zarzadzie trenera itd itp to zapomnijcie o nich, ja juz zapomniałem i czuje sie niezle poza tym ze Juve przebiło betonowe dno i kopie głebiej bo dokopac sie jądra Ziemi a potem do chin.

Eric6666

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 stycznia 2010, 16:08

a już myślałem ,że mamy to za sobą:/ Ferrara nie zasługuje już na zaufanie;/ no ile można;/ i tak już zarząd ostro z Ferrarą przesadza.... niemoc juve i beznadziejna gra trwa dalej;/

MishaAveJuve

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 5 razy

Nieprzeczytany post 17 stycznia 2010, 16:09

badzmy szczerzy Juve jest juz wspomnieniem po druzynie ktorej kazdy z nas kibicowal i jak narazie zanosi sie na to ze tym wspomnieniem pozostanie na dluzej...

Od kołyski Az po grób jedna miłość jeden klub!!!!- JUVENTUS
xam

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 stycznia 2010, 16:09

Melo nam uratował 2 gole w obronie, więc odczepcie się od niego :)

ketraB

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 17 stycznia 2010, 16:10

binio pisze:Projekt jest realizowany nie ma co ....

Zastanawiam się kto u nas gra w ataku, bo jakoś nie mogę tego wywnioskować z samej gry :roll:

Liczyłem że Battega zacznie działać ale poki co to chyba nie zanosi sie na to.
co może Bettega? to jest jeden kompetentny człowiek w morzu amatorów rzekomo znających się na piłce... ehe...

Eric6666

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 stycznia 2010, 16:11

badzmy szczerzy Juve jest juz wspomnieniem po druzynie ktorej kazdy z nas kibicowal i jak narazie zanosi sie na to ze tym wspomnieniem pozostanie na dluzej...
nie dobijaj kibiców takimi słowami... mamy zawodników i mamy potencjał ,ale nie mamy ludzi którzy to wykorzystają... trzeba zmian w zarządzie( zauważył ktoś ,że odkąd mamy nowego prezesa to zaczęło się to piekło?) i trenerce. Póki nie będzie tych zmian będzie jw. ,ale liczę ,że zmiany nadejdą!

Nadziej

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 4 razy
Otrzymał podziękowanie: 1 raz

Nieprzeczytany post 17 stycznia 2010, 16:14

Melo nam uratował 2 gole w obronie, więc odczepcie się od niego
No wlasnie! A Diego strzelil bramke z Napoli! Przeciez nie moze grac przyzwoicie w kazdym meczu! A Ferrara ma problem z kontuzjami w zespole. Dajcie im wszystkim spokoj i pozwolcie realizowac plan :bravo:

PS. Niech im troche krwii upuszczą. Moze to cos da? :D
Ostatnio zmieniony 17 stycznia 2010, 16:29 przez Nadziej, łącznie zmieniany 1 raz.

Make friends for life or make hardcore enemies!
caesar2

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 17 stycznia 2010, 16:23

Akurat Diego jest jednym (jak nie najlepszym) z lepszych naszych zawodników w tym meczu. Na pewno sie stara i walczy, ale sam meczu nie wygra.

peace

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 17 stycznia 2010, 16:24

Toni strzela dla Romy i pewnie do końca sezonu nastrzela trochę.... gdby nasz cudowny zarząd z trenerem taktykiem pomyśleli trochę to grałby u nas za miast dziadów...

Bosiontko

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 stycznia 2010, 16:30

Teraz łatwo powiedzieć, że Toni niby świetny, a po pierwsze nie wiadomo czy jeszcze coś strzeli, a przed transferem był praktycznie skończony i ja bym go nie chciał za nic.

Bramkarz Chievo nawet nie musi grać na czas, bo nie dostarczamy mu piłki nawet niecelnymi strzałami.

Granoche już 3 naszych ustrzelił :D

Zablokowany