Przymieże
- ADAMJUVENTUSPL
- Juventino
Wiecie patrze i widzę jest ut wielu kibiców różnych klubów z polski, i wydaje mi się dziwne że my kibice njleprzego klubu świata gadamy na kluby z innych krańców Polski ja jestem za Legią ale nie nienawidzę Widzewa bo w Łodzi też są kibice Juve to jak to wygląda najpierw się nienawidzimy a później jestemy przyjaciółmi ja już sie nad tym zastanowiłem, i nie czuję nienawiści do Widzewa,Lecha czy Wisły przecierz tam też są kibice Juve. Np. Martin jest z poznania więc pewnie kibicuje Lechowi a lubię go za to że stworzył tak fajną stronkę, czy by to nie było piękne kibice wszystkich klubów z Polski jednoczą się by kibicować Juve.
Apeuję przestańcie mnie się jakoś udało też nienawidziłem Widzewa Wisły itd. proszę was zróbcie podobnie.
Apeuję przestańcie mnie się jakoś udało też nienawidziłem Widzewa Wisły itd. proszę was zróbcie podobnie.
Są trzy rzeczy które kocham Rodzina,Bóg oraz Juventus
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
- Johnny777
- Juventino
Wiesz...a mi sie wydaje że to nie możliwe...Bo forum Juve to forum Juve i tu mamy płaszczyznę rozmów z kibicami innych polskich klubów. Ale wracając na nasze podwórko to wybacz, ale nigdy przenigdy nie minie mi niechęć do Legii (szczególnie po dzisiejszym meczu... :evil: ), czy innych Groclinów...
Co nie oznacza że pałam do wszystkich taką nienawiścią że tylko bejsbol i prać się po łbach :twisted: Choć do Zagłebia Sosnowiec to.......nawet nie patrzę w tamtą stronę.... :twisted:
P.S. Z góry przepraszam jeśli ktoś się poczuje urażony tym postem...Nie taka była moja intencja...ale cóż...mam nadzieję że się nie będziemy gryźć...bo przecież i tak kibicujemy wspólnie najlepszemu klubowi na świecie....co nie?! :twisted: :twisted: :twisted:
P.S. Z góry przepraszam jeśli ktoś się poczuje urażony tym postem...Nie taka była moja intencja...ale cóż...mam nadzieję że się nie będziemy gryźć...bo przecież i tak kibicujemy wspólnie najlepszemu klubowi na świecie....co nie?! :twisted: :twisted: :twisted:
- Rasi
- Qualità Juventino
Troche to wszystko dziwne... Od małego kibicuje Arce więc szmo przez się wiadomo, że nielubie Lechii. I za nic na świecie nie polubie :evil: .Ale to nieznaczy, że nielubie ich kibiców. Podobnie nielubie Legii, Wisły i ŁKSu ale szanuje te kluby i ich kibiców. Jest taki jeden delikwent na naszym forum, który wybrał najgorszą ( z mojego punktu widzenia ) "kombinacje"
klubów. Jest jednocześnie kibicem Legii i Interu - i mimo tej niezaprzeczalnej wady
, okazał sie wporządku kolesiem.
Pozdro dla ciebie ForzaInter :-D
klubów. Jest jednocześnie kibicem Legii i Interu - i mimo tej niezaprzeczalnej wady

Pozdro dla ciebie ForzaInter :-D
- Seiru
- Juventino
Ja tam polską ligą mało sie interesuje oglądałem co prawda mecze Wisły w P.UEFA i cieszyły mnie zwyciestwa, ale mało prawie wcale nie interesuje sie polską ligą :evil:
Kiedyś tam nawet lubiłem Ruch Chorzów pamiętam mecz z Interem na Śląskim
Ale teraz liczy sie już tylko Juve, a do kibiców z Polski nic nie mam, bo żeby kogoś nienawidzić muszę go najpierw dobrze poznać, za Legią nie przepadam ,ale nie moge powiedzieć że nie nawidze bo jej nie znam
Kiedyś tam nawet lubiłem Ruch Chorzów pamiętam mecz z Interem na Śląskim

Ale teraz liczy sie już tylko Juve, a do kibiców z Polski nic nie mam, bo żeby kogoś nienawidzić muszę go najpierw dobrze poznać, za Legią nie przepadam ,ale nie moge powiedzieć że nie nawidze bo jej nie znam
non mollare mai
- Peja48
- Juventino
Wiecie ja kiedyś lubiałem Torino a to dlatego że są z Turynu ale miałem wtedy 8 lat (głupi) i nagle sobie tak pomyślałem przecierz Wisła sie Nienawidzi z Cracovią,Legia z Polonią Juve+Granat = Turyn nienawidzę Torino heh i tak zostało do tej pory ale kibicuję im jak grają z Milanem ale chciałbym żeby weszli do Serie A by były derby no i oczywiście mecz w Canale +

Solo Grazie Grande Forza Juve
:8

- Ironek
- Juventino
Wiesz co chyba za dużo wymagasz, ja nie lubie lecha, wisły i poloni. I nie mogę przestać ich nie lubić, ale to nie ważne dla mnie na 1 miejscu jest JUVE, a LEGIA druga, i najważniejsze jest to że jesteśmy kibicami najlepszego kubu na świecie.
- Yari
- Juventino
Jeśli ktoś kibicuje Juve to ja Go lubie:):). Nieważne czy to fan legii czy Wisły itp. Wszyscy kibice powinni sie łączyć:):). Jak już wiele razy było tu mówione jesteśmy roidznką:):).Czasem sie kłócimy ale i tak wszystko wraca na dobre tory:).Ja osobiście nienawidze Legii , Manchesteru i Interu. Ale czy to znaczy że mam nienawidzieć Ich kibiców??. Szanuje Ich bo kochają swoje kluby tak jak ja Juve:):):):)
- Seiru
- Juventino
Spox, ale ja tu czegoś nie YarzeYari pisze:Jeśli ktoś kibicuje Juve to ja Go lubie:):). Nieważne czy to fan legii czy Wisły itp.

Jeżeli ktoś jest fanem jednego klubu to jak może być też wielkim fanem drugiego??
non mollare mai
- juve21
- Juventino
Ja jestem kibicem Legii i nie powiem żebym przepadął za innymi polskimi klubami.Szczegołną nienawiścią darzę Widzew,ale nie jest to nienawiść do kibiców tylko do klubu.Nigdy mi nawet przez myśl mie przeszło że mógłbym kogoś pobić tylko dlatego że jest kibicem Widzewa. A więc jeśli Ci chodzi o takie przymierza to jak najbardziej,ale nie licz że ktoś zacznie kibicowac wrogiemu zespolowi.
Zawsze i wszędzie Juve w moim sercu będzie
- Maggie Del Piero
- Qualità Juventina
To jest nie wykonalne!!
Ja niecierpię Legii i nic nie zmienia tego!!!!
To że sobie na forum Juve pogadam z kibicami tej drużyny (juve20
) to nie zmieni mojego nastawienia do tego klubu i większości kiboli............. Tak samo Chorzowskich znam kilku mogę se z nimi pogadać ale ogólnie nie cierpię chorzowskich. Dalej tak samo z zagranicznymi nie cierpimy MU i Rea........ (nie mogę nazw przekręcać :evil: ) Mam kilku kumpli nawet przyjaciół którzy im kibicują i dalej ogółu nie cierpię :twisted: :twisted: :twisted:
No to powtarzając moją sentencję z początku TO JEST NIEWYKONALNE!!
To że sobie na forum Juve pogadam z kibicami tej drużyny (juve20
Najtańszy Show na jaki stać ten utytłany w szmirze świat ....
- juve21
- Juventino
Oh maggie ,ja Cię jeszce nawróceMaggie Del Piero pisze:To jest nie wykonalne!!
To że sobie na forum Juve pogadam z kibicami tej drużyny (juve20) to nie zmieni mojego nastawienia do tego klubu i
Zawsze i wszędzie Juve w moim sercu będzie
- Vimes
- Juventino
A ja nie kapuje takiej sytucji - jestem kibicem klubu A, więc nienawidzę kibiców klubu B - to jest głupie. Jestem kibicem Legii, ale żeby od razu z tego powodu być żądnym krwi fanów np. Widzewa wydaje mi się chore.
Niektórzy chyba bardziej się koncentrują na nienawiści do innego klubu niż na sympatii do swojego.
Przez takie podejście mamy w Polsce tylu <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)>, dla których ważniejsze od meczów jest mordobicie pod stadionem :evil: . Rywalizacja jest na boisku wśród piłkarzy, a kibice mogą rywalizować poprzez np. formę dopingu na stadionie. Oczywiście można nie lubić kibiców (nie za to że kibicują akurat temu klubowi ale np. za ich arogancję czy chamowate zachowanie) czy klubu, ale żeby nienawidzić to trzeba mieć chyba na prawdę jakiś mocny powód do tego, a piłka nożna raczej takich powodów nie dostarcza.
Niektórzy chyba bardziej się koncentrują na nienawiści do innego klubu niż na sympatii do swojego.
Przez takie podejście mamy w Polsce tylu <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)>, dla których ważniejsze od meczów jest mordobicie pod stadionem :evil: . Rywalizacja jest na boisku wśród piłkarzy, a kibice mogą rywalizować poprzez np. formę dopingu na stadionie. Oczywiście można nie lubić kibiców (nie za to że kibicują akurat temu klubowi ale np. za ich arogancję czy chamowate zachowanie) czy klubu, ale żeby nienawidzić to trzeba mieć chyba na prawdę jakiś mocny powód do tego, a piłka nożna raczej takich powodów nie dostarcza.
Ostatnio zmieniony 27 września 2003, 13:04 przez Vimes, łącznie zmieniany 1 raz.
- Ironek
- Juventino
Ja JUVE kocham, a LEGIĘ poprostu bardzo lubię.Seiru pisze:Spox, ale ja tu czegoś nie YarzeYari pisze:Jeśli ktoś kibicuje Juve to ja Go lubie:):). Nieważne czy to fan legii czy Wisły itp.![]()
Jeżeli ktoś jest fanem jednego klubu to jak może być też wielkim fanem drugiego??
- Maggie Del Piero
- Qualità Juventina
Ależ ja się nie dam!!! w życiu......... za Legią ble ble :twisted: Bym się wcześniej zapisała na studia na Chemię - której raz nie lubię a dwa kompletnie nie czaję. Czyli napewno bym wyleciała po semestrzejuve20 pisze:Oh maggie ,ja Cię jeszce nawróceMaggie Del Piero pisze:To jest nie wykonalne!!
To że sobie na forum Juve pogadam z kibicami tej drużyny (juve20) to nie zmieni mojego nastawienia do tego klubu i

Najtańszy Show na jaki stać ten utytłany w szmirze świat ....