Idiotyczna okładka

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
ODPOWIEDZ
Reggie

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 września 2003, 15:03

Skoro już to nazywa się Ligi w Europie, a nie real, to mogliby dać np.: Dle Piero, Raula i Van Nisterloya :!:

"Ludzie wybierają najczęściej rozwiązania pośrednie, które są najgorsze ze wszystkich, a to dlatego, że nie potrafią być ani całkiem źli, ani całkiem dobrzy." Niccolò Machiavelli
Mnich87

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 września 2003, 20:11

Ja tam się już pogodziłem z takim eksponowaniem realistów w mediach.
ten się śmieje kto się śmieje ostatni.

Now known as DonMenello
Alexxxxx

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 września 2003, 11:36

No to jest hańba.Znowu pieniądze dają gore nad duchem sportu.Nie zdziwiłbym sie jalkby było 3 zawodnikow Milanu(w koncu zdobyli Lige Mistrzów), ale Real. Jejku znowu Polska jest zapatrzona w nazwiska.Nie ma sie jednak co przejmowac w koń w środku jest plakat z Juve :D
Martin pisze: 2. Zastanwia mnie fakt ze ten fan realu ma dokladnie takie same IP jak kouba. Czy ktos potrafi to wyjasnic. Czyzby kouba gral do tej pory incognito???
To był brat kouby. Dlatego maja taki sam IP. Teraz kouba nie moze wchodzic na forum, a to przeciez jego brat robił.A zresztą on dzisiaj chyba z 3 godz. siedział na czacie JP,kto tylko weszedł to mu mowił o tej sprawie.

Pozdr.

Juve jest miłością całego mojego życia.
Gianni Agnelli
kouba

Qualità Juventino
Qualità Juventino

Nieprzeczytany post 27 września 2003, 19:19

Alexxxxx pisze:No to jest hańba.Znowu pieniądze dają gore nad duchem sportu.Nie zdziwiłbym sie jalkby było 3 zawodnikow Milanu(w koncu zdobyli Lige Mistrzów), ale Real. Jejku znowu Polska jest zapatrzona w nazwiska.Nie ma sie jednak co przejmowac w koń w środku jest plakat z Juve :D
Martin pisze: 2. Zastanwia mnie fakt ze ten fan realu ma dokladnie takie same IP jak kouba. Czy ktos potrafi to wyjasnic. Czyzby kouba gral do tej pory incognito???
To był brat kouby. Dlatego maja taki sam IP. Teraz kouba nie moze wchodzic na forum, a to przeciez jego brat robił.A zresztą on dzisiaj chyba z 3 godz. siedział na czacie JP,kto tylko weszedł to mu mowił o tej sprawie.

Pozdr.
dzięki alexxx, jestem Twoim dłużnikiem :-D

Juverulez!

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 września 2003, 19:36

ehh widocznie ta piłka nożna to amatorzy! Jak można pominąć włoskie teany po ich dominacji w CL?!!!! Poprostu skandal!

Obrazek
ODPOWIEDZ