CZAPKI i RĘKAWICE JUVE - WSZYSTKO WYSŁANE
- Radek_88
- Qualità Juventino
Ehh teraz przynajmniej widzisz ile masz wplat po 5 dniach. Chyba nie spodziewales sie po poprzednich akcjach, ze teraz nagle wszystko bedzie inaczej i ludzie w tak krotkim czasie wplaca kase.faja69 pisze:Dzisiaj nie dostałem żadnej wpłaty! zaczynam się już trochę niepokoić bo pozostało 5 dni w tym sobota i niedziela! czy znowu mam wysyłać przypomnienia?
PS. 2x czapka = 44zl?
- Majos
- Juventino
Skoro już wyjaśniliśmy sobie, że jest inny prąd niż elektryczny, to mam takie pytanie. Nie byłoby lepiej przedłużyć czasu do wpłaty ? Wiadomo, nie na tyle, żeby ciągło się to w nieskończoność, ale chociaż o parę dni, bo na razie z wpłatami jest dosyć nieciekawie.
- tabo89
- Juventino
Jeśli przedłużymy to ludzie pomyślą "o mam jeszcze czas" i będzie się przedłużać w nieskończoność. Zostawmy tak jak jest, kto ma wpłacić to wpłaci a jeśli zrobi to w ostatniej chwili, na pewno prześle potwierdzenie przelewu. A jak nie uzbieramy minimalnej liczby (choć nie dostałem odp jaka jest ta liczba:?: ) chętnych to dopiero będziemy się martwić i przedłużać wpłaty.
- król Alex
- Juventino
Część ludzi jest trochę niepoważna! Skoro ktoś ma czas coś zamówić to z pewnością ma czas pójść do banku lub też przez internet zrobić przelew, a jeśli z kasą ciężko i ktoś będzie mógł dopiero wpłacic kase bliżej 20 to chociaż wiadomość mógłby wysłać do organizatora akcji żeby ten wiedział co jest grane...
FORZA JUVE
- Damiankarol
- Juventino
Wszystko fajnie, ale co z rozmiarami? wiadomo, ze kazdy ma inną rękę czy głowę... 

Forza Juve !! Forza Alex !!
- MaHeR
- Juventino
Przelew zrobiony, mam nadzieję, że reszta nie zapomniała o akcji i zmobilizuje się szybko przeleje pieniądze.
P.S. Jest jakaś minimalna liczba sztuk potrzebna do zrealizowania zamówienia?
P.S. Jest jakaś minimalna liczba sztuk potrzebna do zrealizowania zamówienia?
"Juventus chce znów stać się królową Włoch i Europy i chcę się zmierzyć z tym wyzwaniem".
A. Pirlo
A. Pirlo
- faja69
- Juventino
słuchajcie jest taka sprawa, tylko jedna osoba chciała z dużym herbem, od tych co mam wpłaty i co już wpłacili, a już mamy sporą część wpłat także zostanie tylko jedna wersja ta z małym herbem! na drugą tą z dużym nie ma po prostu chętnych!
, jednak małe "pogonienie" przyniosło efekty.. i mam nadzieje nic się nie opóźni, bo termin mamy już zaklepany u producenta.
co do rozmiaru to jest uniwersalny, zresztą ja nie spotkałem się z rozmiarówką rękawiczek, jest tylko podział na dziecinne i dla dorosłych. także każda graba się zmieści:) podobnie jak z czapkami.
, jednak małe "pogonienie" przyniosło efekty.. i mam nadzieje nic się nie opóźni, bo termin mamy już zaklepany u producenta.
co do rozmiaru to jest uniwersalny, zresztą ja nie spotkałem się z rozmiarówką rękawiczek, jest tylko podział na dziecinne i dla dorosłych. także każda graba się zmieści:) podobnie jak z czapkami.

- faja69
- Juventino
Panowie nie chciał bym was poganiać ale zostało już tylko dwa dni (z dniem jutrzejszym włącznie na wpłaty) a jest ok połowy wpłat, nie ma nawet minimalnej liczby sztuk aby zrobić zamówienie, a przez co nie mogę wpłacić nawet zaliczki aby to jakoś przyśpieszyć! powysyłałem PW do osób które nie wpłaciły jeszcze i część już odpisała i wpłaciła, a co z resztą osób? rozumiem dzwoniła do mnie jedna osoba że nie ma prądu od kilku dni, bo wiadomo co się działo w Polsce ostatnio. i ja to rozumiem, ale zostawiając wpłaty na ostatni dzień cierpią na tym te osoby które wpłaciły jako pierwsze i ciągle dostaje wiadomości i kiedy i kiedy będzie to zamówienie!
dlatego apeluje o jak najszybsze wpłaty!
dlatego apeluje o jak najszybsze wpłaty!