CZAPKI i RĘKAWICE JUVE - WSZYSTKO WYSŁANE
- gawron
- Juventino
Pieniądze przeleję pewnie jeszcze dzisiaj, ale mam dwa pytania. Mianowicie czy logo na rękawiczkach będzie tak jak na zdjęciu (trochę z boku), czy raczej wycentrowane (jakoś pod środkowym palcem)?
I jak jest z rozmiarami, bo chyba łapy mamy różnych wielkości?
Z góry sorry, jeżeli odpowiedzi na te pytania już padły, ale od zapisów nie wchodziłem do tego tematu, a nie chce mi się szczerze mówiąc przeglądać 20 stron.
I jak jest z rozmiarami, bo chyba łapy mamy różnych wielkości?
Z góry sorry, jeżeli odpowiedzi na te pytania już padły, ale od zapisów nie wchodziłem do tego tematu, a nie chce mi się szczerze mówiąc przeglądać 20 stron.
- gawron
- Juventino
Aha.. No na zdjęciu z V1 jest elegancko po środku, ale na rękawiczkach V2 jest już trochę za bardzo na prawo herb chyba.faja69 pisze:rozmiar jest uniwersalny, logo na rękawiczkach i na czapce będzie tak jak na zdjęciu
Mimo wszystko biorę. Zaraz zrobię przelew.
edit:
hajs przelany, pw wysłana. teraz tylko czekać.

- Majos
- Juventino
Ja od sześciu dni nie miałem prądu elektrycznego, dlatego w poniedziałek, najdalej we wtorek będzie przelew zaksięgowany u Ciebiefaja69 pisze:Dzisiaj nie dostałem żadnej wpłaty! zaczynam się już trochę niepokoić bo pozostało 5 dni w tym sobota i niedziela! czy znowu mam wysyłać przypomnienia?

- Choperini
- Juventino
A jest inny prąd niż elektryczny ? :lol: :lol: :lol:Majos pisze:Ja od sześciu dni nie miałem prądu elektrycznego, dlatego w poniedziałek, najdalej we wtorek będzie przelew zaksięgowany u Ciebiefaja69 pisze:Dzisiaj nie dostałem żadnej wpłaty! zaczynam się już trochę niepokoić bo pozostało 5 dni w tym sobota i niedziela! czy znowu mam wysyłać przypomnienia?
"Run Hassan. Run!
"

- dav3d
- Juventino
nie wiem czy dobrze kojarze z fizyki,bo mam 2 xD,ale jest jeszcze prąd indukcyjny czy coś takiego

topboxing.pl zapraszam 

- Hubson
- Juventino
Prąd indukcyjny - prąd zmienny, np gdy do zwojnicy będziemy przybliżać i oddalać magnez, to ona "zgłupieje" i jak będziemy oddalać to ona będzie przyciągać, a jak będziemy przykładać to ona będzie odpychać ten magnez 
P.S. Mam 6 z fizy ;p
Kase wpłacę jutro

P.S. Mam 6 z fizy ;p
Kase wpłacę jutro