TORUŃ || wspólne wypady na mecz
- Durtan
- Juventino
hmm.. no właśnie cienko to wygląda.. :?
ja tam po światełku do nieba na WOŚP-iu chętnie zawitam do Strumyka na jakże ważny mecz..
dziwi mnie więc zachowanie innych i niechęć do oglądniecia tego wydarzenia..
ja tam po światełku do nieba na WOŚP-iu chętnie zawitam do Strumyka na jakże ważny mecz..

- evilboy
- Juventino
Nie niechęć do obejrzenia tego wydarzenia tylko niepewność co do możliwości obejrzenia tego wydarzenia w Strumyku.Sysiek pisze:hmm.. no właśnie cienko to wygląda.. :?
ja tam po światełku do nieba na WOŚP-iu chętnie zawitam do Strumyka na jakże ważny mecz..dziwi mnie więc zachowanie innych i niechęć do oglądniecia tego wydarzenia..
Nie odpuściłbym sobie żadnego meczu Juve z własnej woli - takiego już szczególnie

"Un cavaliere non lascia mai una signora."
Alex Del Piero
Alex Del Piero
- Brutalo
- Juventino
Czy ktoś śmie wątpić w Pana Rezerwację ?
Pani ze Strumyka prosiła żeby przyjść trochę szybciej, ustawka 20:10 koło/w Strumyku. Bez wyłamów. Cytując klasyka przypominam że obowiązuje strój wieczorowy :!:
Pani ze Strumyka prosiła żeby przyjść trochę szybciej, ustawka 20:10 koło/w Strumyku. Bez wyłamów. Cytując klasyka przypominam że obowiązuje strój wieczorowy :!:
- wojti-s
- Juventino
Nadal Cię dziwiSysiek pisze: dziwi mnie więc zachowanie innych i niechęć do oglądniecia tego wydarzenia..

Ferrara ze swoją listą życzeń piłkarzy w ręku - szybki skrzydłowy i obrońca nie do przejścia. Po lewej naszego kapitana okrętu niezawodny blanc.
- Brutalo
- Juventino
Gdybyś jednak zmienił zdanie i zechciał zobaczyć mecz Juve, to może Chievo ?wojti-s pisze:Nadal Cię dziwiSysiek pisze: dziwi mnie więc zachowanie innych i niechęć do oglądniecia tego wydarzenia..? Nie chcę oglądać marnej namiastki Juve, 11 patałachów i <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> trenera.
Czy naprawę w całym Toronto nie ma baru z Polsat Futbol ? No chyba że nie ma wystarczająco dużo chętnych

Ja ostatnio rzadko bywam na Starówce ale jak by ktoś śmigał to niech pamięta zajrzeć. Generalnie po ostatnich ekscesach planujemy zmienić lokal tak więc szukać Panowie.
- Brutalo
- Juventino
- Brutalo
- Juventino
No znowu nikt nie jest zainteresowany chodzeniem na mecze. Rok temu większość straciła chęci po Chelsea, teraz po Bayernie. Chciałem się upewnić, że do końca przyszłego Mercato dajecie sobie spokój z meczami.
Wiem że zawsze ja zamawiam, piszę żeby iść itd, ale skoro nikt inny tego nie robi, to znaczy że nikt inny nie ma ochoty.
Wiem że zawsze ja zamawiam, piszę żeby iść itd, ale skoro nikt inny tego nie robi, to znaczy że nikt inny nie ma ochoty.
Ostatnio zmieniony 17 lutego 2010, 12:34 przez Brutalo, łącznie zmieniany 1 raz.
- viacheslav
- Milanista
Najmilsi! Jest gdzies polsat futbol w miescie? Gdzie ogladacie Ajax?
- Durtan
- Juventino
ja bym chętnie oglądał.. tylko miejsce mamy dość nieciekawe. :?
a jak widać nikomu się nie garnie do znalezienia lepszego.. o ile w Toruniu jest jakiekolwiek, gdzie można oglądać Juve..
dzisiaj wybrałbym się na LM na miasto, ale nie wiem, gdzie można oglądać. :?
a jak widać nikomu się nie garnie do znalezienia lepszego.. o ile w Toruniu jest jakiekolwiek, gdzie można oglądać Juve..
dzisiaj wybrałbym się na LM na miasto, ale nie wiem, gdzie można oglądać. :?

- Brutalo
- Juventino
No ewidentnie nikomu nie chce się nawet pochodzić po mieście i poszukać jakieś alternatywnej miejscówki. Mnie ostatnio ta hołota w strumyku wkurzyła i raczej nie mam ochoty tam chodzić, ale można by spytać np Baranim Łbie przy ilu osobach byli by skłonni puszczać nam mecze. Może będę w weekend w mieście to się spytam, choć nie wiem ile osób mam uznać za pewne. Obecnie za takowe uznaje tylko trzy:
1) MC
2) Żywas
3) Ja
Kto jeszcze chce chodzić na mecze w tym sezonie (mimo nie ustąpienia naszego słitaśnego zarządu)
1) MC
2) Żywas
3) Ja
Kto jeszcze chce chodzić na mecze w tym sezonie (mimo nie ustąpienia naszego słitaśnego zarządu)