Serie A (19): JUVENTUS 0-3 Milan
- FalsoVero
- Juventino
Czy w 5-letnim projekcie jest mowa o zrobienie z Wielkiej i szanowanej firmy Juventus przeciętniaka typu Udinese, Napoli, Sampdoria który tuła się po LE ? Jeżeli tak to jestem z nich dumny ponieważ wychodzi im to cudownie!
A teraz żarty na bok i o meczu słów kilka, chociaż jednak nie ponieważ o meczu można powiedzieć w jednym słowie ŻENADA !
Ciro nie chce się poddawać, nie no super serce masz wielkie ale umiejętności jeszcze nie te! Jak narzekałem na Ranieriego to teraz nie wiem co powinienem mówić o Ciro... Niestety ale "limit" już się skończył po meczu z Bayernem. Jeżeli zarząd nie zrobi czegoś to nie wiem co będzie dalej może niech spuszczą nas z Serie A w Serie B znów zdobędziemy mistrza a oni będą z tego dumni i będą to podkreślać w każdym wywiadzie. Potrzebujemy trenera który w końcu wyciśnie coś z tej drużyny jak ktoś słusznie napisał kogoś kto twardą ręką i krzykiem sprawi, że ten zespół zacznie grać na poziomie do jakiego kiedyś byliśmy przyzwyczajeni. Po co budują nowy stadion dla średniaka ? Kibice mogli podpalić całą trybunę a nie pojedyncze krzesełka Blanc lubi oszczędzać to sos by się znalazł na odbudowę jak nie na pensje dla trenera lub poważne transfery. Przecież można ściągnąć Cannavaro który nic nie gra po co kupować dobrego klasowego obrońce ? Z resztą niedługo do Juve będą przychodzić tylko tacy piłkarze... Wstyd i Hańba !
A teraz żarty na bok i o meczu słów kilka, chociaż jednak nie ponieważ o meczu można powiedzieć w jednym słowie ŻENADA !
Ciro nie chce się poddawać, nie no super serce masz wielkie ale umiejętności jeszcze nie te! Jak narzekałem na Ranieriego to teraz nie wiem co powinienem mówić o Ciro... Niestety ale "limit" już się skończył po meczu z Bayernem. Jeżeli zarząd nie zrobi czegoś to nie wiem co będzie dalej może niech spuszczą nas z Serie A w Serie B znów zdobędziemy mistrza a oni będą z tego dumni i będą to podkreślać w każdym wywiadzie. Potrzebujemy trenera który w końcu wyciśnie coś z tej drużyny jak ktoś słusznie napisał kogoś kto twardą ręką i krzykiem sprawi, że ten zespół zacznie grać na poziomie do jakiego kiedyś byliśmy przyzwyczajeni. Po co budują nowy stadion dla średniaka ? Kibice mogli podpalić całą trybunę a nie pojedyncze krzesełka Blanc lubi oszczędzać to sos by się znalazł na odbudowę jak nie na pensje dla trenera lub poważne transfery. Przecież można ściągnąć Cannavaro który nic nie gra po co kupować dobrego klasowego obrońce ? Z resztą niedługo do Juve będą przychodzić tylko tacy piłkarze... Wstyd i Hańba !
"A ten muchy łapał ten Badstuber hehehe"-Jacek Gmoch 28.06.2012
- Tharp
Oj, jak ja sie ciesze, ze juz niebawem dostane odpowiedz na moje pytanie.tharp pisze:iekawe co by powiedzial Secco z Blankiem, jakby Milan nas wdeptal w ziemie? :S
Molinaro wlasnie otwiera drugiego szampana, a Tiago pelznie na kolanach do Madrytu, podziekowac <wstaw imie dyrektora/prezesa/kogostam atletico> za wyciagniecie go z tego bagna.
ferrara powinien laskawie pojsc sie chedorzyc, z szacunku dla historii Juventusu, ktora tak teraz kaleczy.
Hah... a ja myslalem ze rok temu z Ranierim siegnelismy dna. To co robimy teraz? Rozkopujemy dno i grzebiemy w mule? noz rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr mac!
- Bob
- Juventino
z taką grą to mistrzostwo ligi można zdobywać ale nie w SerieA zero gry , niedokładne podania ,brak chęci do gry , trener defensywny zamiast atakowac sie bronimy ,zero pomysłu , rozłozyli sie jak na plazy a myśleli ze wynik sam przyjdzie , takie bajki to tylko w Erze , podsumowanie : RUNDA WIOSENNA = GUUUS , a Ciro juz podziekujemy 

http://yanosik.org/nieoznakowani - niedajcie sie Tajniakom - Wszystkie nieoznakowane pojazdy Policyjne w Polsce ( o których wiadomo).
http://alkomaty.biz/wirtualny_alkomat/
http://alkomaty.biz/wirtualny_alkomat/
- saioo
- Juventino
coś w tym jest ... bo teraz musimy uważać na Napoli, Rome i Fiorentine bo jesteśmy na najlepszej drodze żeby za rok znów oglądać nas w Lidze Europejskiej.FalsoVero pisze:Czy w 5-letnim projekcie jest mowa o zrobienie z Wielkiej i szanowanej firmy Juventus przeciętniaka typu Udinese, Napoli, Sampdoria który tuła się po LE ? Jeżeli tak to jestem z nich dumny ponieważ wychodzi im to cudownie!
A teraz żarty na bok...
- Regulus
- Juventino
Grający padake Milan rozjeżdza Juventus na wyjeździe 3:0... Nie znajduje wlaściwych słów by opisać tę katastrofę, bo wstyd, dno, hańba to określenia zdecydowanie zbyt delikatne na tą żałosną bandę. Po calciopoli paradoskalnie jedyne co nam zostało to szacunek i dobre imie klubu. Teraz nawet i to straciliśmy.
Kiedy rok czy dwa lata temu Camor powiedział, że trzeba 10 lat by Juventus osiągnął poziom sprzed degradacji, uważałem, że grubo przesadza. Po tym co dzisiaj zobaczyłem zaczynam się bać, że nie dożyje tego momentu, a mam tylko 20 lat...
Kiedy rok czy dwa lata temu Camor powiedział, że trzeba 10 lat by Juventus osiągnął poziom sprzed degradacji, uważałem, że grubo przesadza. Po tym co dzisiaj zobaczyłem zaczynam się bać, że nie dożyje tego momentu, a mam tylko 20 lat...
- Marcin_ACM
- Milanista
Zmiencie tego trenera juz, bo przykro sie oglada rozjechany Juventus przez slabo grajacy dzis Milan. Jeszcze gdyby zagral Pato, to przy takiej obronie na pewno i on cos by dolozyl. Mecz na slabym poziomie, ale wynik dla nas pozytywny poszedl w swiat...
- Brutalo
- Juventino
Taa, "zmiencie", kibice już miesiąc temu by zwolnili Ciro. Niestety zarząd Juventusu to nie kibice Juventusu. A akurat obrona moim zdaniem wczoraj była najmniejszym problemem. Dżordż i Canna grali świetnie, chyba najlepiej w Juve. Nie potrafili jednak ogarnąć 6 Milanistów przy stałych fragmentach mając w szeregach jeszcze Melo (thx za pierwszą)Marcin_ACM pisze:Zmiencie tego trenera juz, bo przykro sie oglada rozjechany Juventus przez slabo grajacy dzis Milan. Jeszcze gdyby zagral Pato, to przy takiej obronie na pewno i on cos by dolozyl. Mecz na slabym poziomie, ale wynik dla nas pozytywny poszedl w swiat...
Wstyd po meczu z Bayernem dla mnie był nieporównywalnie mniejszy niż wstyd po wczorajszym Milanie. Ciro, kończ wać Panie, WSTYDU oszczędź... A jak się trzymasz stołka, to niech Cię zrzucą. Innej opcji nie ma.
:rotfl:Ciro Ferrara po meczu pisze:Graliśmy całkiem nieźle, po prostu przy pierwszej okazji Milanu zostaliśmy ukarani. Rozgrywaliśmy też dobrze, ale nie stwarzaliśmy sobie sytuacji bramkowych, co z kolei udało się Milanowi.

- white_wolv
- Juventino
Ja ostatnio od koleżanki dostałem nietypowy upominek :
http://img96.imageshack.us/i/dsc00242dc.jpg/
http://www.juvestore.com/dettagli.asp?c ... =&sposta=0
Chyba nie zdawała sobie sprawy jak bardzo na czasie jest to prezent..
http://img96.imageshack.us/i/dsc00242dc.jpg/
http://www.juvestore.com/dettagli.asp?c ... =&sposta=0
Chyba nie zdawała sobie sprawy jak bardzo na czasie jest to prezent..
- paruf
- Juventino
Chusteczki niestety były przydatne, lepiej je zużyj szybko co byś nie prowokował kolejnych okazji. Co do meczu to wszystko już zostało powiedziane, prawie wszyscy bez formy, brak zespołu, wszystkich nas interesuje tylko to jakie nastąpią zmiany po tym meczu, bo nastąpić muszą, wątpliwości co do tego nie mamy.
- del_piero
- Juventino
dramat, dramat i jeszcze raz dramat! Milan wg mnie wcale nie pokazał wielkiej piłki, ale widać, że był o klasę lepszym zespołem, w pełni zasłużenie odniósł takie zwycięstwo, co oczywiście jest przygnębiające. w Juve żaden z zawodników nie jest w formie, no może poza Chiellinim (nie wiem na ile to forma a na ile waleczność i serce do gry, ale do niego tylko nie można mieć zastrzeżeń). ciro czeka na zmiany nie wiem po co, zamiast od razu w przerwie wzmacniać siłę ataku (co uczynił w 60 min, ale na niewiele się to zdało, bo niestety Alex, podobnie jak wszyscy również nic nie pokazał ; / ). jeśli teraz nie będzie rewolucji i Ferrara pozostanie na stanowisku, to obawiam się że za rok będziemy grać tylko na ligowym podwórku, ewentualnie w LE, bo na pierwszą czwórkę taka gra na pewno nie starczy. modlę się żeby Hiddink pojawił sie w klubie już przed następnym spotkaniem, ale znając Juve i ludzi w nim działających (i ich cierpliwość) to albo nie zmieni się nic i nadal będziemy wierzyć trenerowi i czekać na poprawę, albo przyjdzie ktoś inny, równie utalentowany jak nasz Ciro (proponuję Stefana "Doktora" Majewskiego- zabierze ze sobą laptopa z nowym football managerem 2010 i ustawi dzięki temu taktykę- mistrzostwo gwarantowane!). szkoda nerwów.
you can't always get what you want :-P
- Moonk
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Boję się, że minie wiele meczy, nawet po zaludnieniu Hiddinka(błagam!), nim ta drużyna pozbiera się do kupy. Obecna gra naszych "biegaczy" przypomina mi grę reprezentacji Polski z ostatnich miesięcy. Nieporadność w obronie, brak koncepcji w rozgrywaniu. Jak dziś się nic nie wydarzy ważnego w Juventusie, to nie wiem...poprostu nie wiem...
- Choperini
- Juventino
Moonk, mam dziwne przekonanie, że nic się nie wydarzy. Siedzę w pracy i co chwila sprawdzam włoskie gazety, ale marnie to widzę.Moonk pisze:Boję się, że minie wiele meczy, nawet po zaludnieniu Hiddinka(błagam!), nim ta drużyna pozbiera się do kupy. Obecna gra naszych "biegaczy" przypomina mi grę reprezentacji Polski z ostatnich miesięcy. Nieporadność w obronie, brak koncepcji w rozgrywaniu. Jak dziś się nic nie wydarzy ważnego w Juventusie, to nie wiem...poprostu nie wiem...
No, ale czekajmy... może Ciro się nagle nawróci i sam zrezygnuje ?
PS. Dlaczego ja sam nie wierzę w to, co piszę ? :rotfl:

"Run Hassan. Run!
"

- Mati1990
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 3 razy
Juventus - game over !
Tak można nazwać ten sezon w wykonaniu Juventusu, wszystko zbrzydło, banda patałachów w tamtym otoczeniu nie pozwala i nie pozwoli wrócić Juve na sam szczyt bardzo długo. Przydałoby się jakieś zmartwychwstanie braci Agnellich. Po meczu z Milanem nie spodziewam już się w obecnej sytuacji poprawy gry, połowa jest bez formy, druga połowa wogóle zapomniała jak się gra w piłkę.
Tak można nazwać ten sezon w wykonaniu Juventusu, wszystko zbrzydło, banda patałachów w tamtym otoczeniu nie pozwala i nie pozwoli wrócić Juve na sam szczyt bardzo długo. Przydałoby się jakieś zmartwychwstanie braci Agnellich. Po meczu z Milanem nie spodziewam już się w obecnej sytuacji poprawy gry, połowa jest bez formy, druga połowa wogóle zapomniała jak się gra w piłkę.
- marek.siedlce
- Juventino
Tego meczu nawet nie da się skomentować... Żenada!
Normalnie nie moglem zasnąć po tym co wczoraj Juventus pokazał... A słuchając podsumowania komentatorów z Canal + aż się płakać chciało, bo to co mówili było najajśniejszym odzwierciedleniem naszych poczynań.
Zmiana trenera powinna nastąpić jeszcze przed świętami Bożego Narodzenia!!!
Przynajmniej do meczau z Milanem był by czas żeby nowy coach jakoś to poskładał a tak to porażka
Normalnie nie moglem zasnąć po tym co wczoraj Juventus pokazał... A słuchając podsumowania komentatorów z Canal + aż się płakać chciało, bo to co mówili było najajśniejszym odzwierciedleniem naszych poczynań.
Zmiana trenera powinna nastąpić jeszcze przed świętami Bożego Narodzenia!!!
Przynajmniej do meczau z Milanem był by czas żeby nowy coach jakoś to poskładał a tak to porażka

FORZA JUVE !!!
- Nevermind
- Juventino
Basta !
Jak wiele mam znosić upokorzeń zanim Ferrara zostanie zwolniony z funkcji trenera? Głupstwem byłoby zwalniać go z klubu ponieważ z powodzeniem może pełnić funkcję asystenta albo trenera młodzieży.
Dzisiejszy mecz był cyrkiem... A reakcja kibiców na zagrania Melo? Z pewnością nie pomagają bo zawodnik gra na większej spince.
Z powodu kontuzji odpada Poulsen zaś Sissoko występuje na PNA. Czy wydaje mi się, ale obecnie mamy w składzie dwóch środkowych pomocników?
Jak wiele mam znosić upokorzeń zanim Ferrara zostanie zwolniony z funkcji trenera? Głupstwem byłoby zwalniać go z klubu ponieważ z powodzeniem może pełnić funkcję asystenta albo trenera młodzieży.
Dzisiejszy mecz był cyrkiem... A reakcja kibiców na zagrania Melo? Z pewnością nie pomagają bo zawodnik gra na większej spince.
Z powodu kontuzji odpada Poulsen zaś Sissoko występuje na PNA. Czy wydaje mi się, ale obecnie mamy w składzie dwóch środkowych pomocników?