Obstawianie meczów, typy- bukmacherka w sezonie 09/10
- SZAGI
- Juventino
z takimi kuponami to długo fajki nie zapalisz ;]Fonczek1 pisze:muszę się odrobić bo nawet prawie mi na fajki nie starcza ;/
2 na Milan? ja nie życzę powodzenia. wręcz miło by było jakby ten mecz Ci sklepał kupon. ja przeciwko Juve nawet 0.50zł w życiu bym nie postawił.
- Dybala 4ever
- Juventino
Kurde wszystko ładnie pięknie mi weszło, a tu zonk Parma 2-1 z Livorno
jeden mecz :!: Mogłem zamiast Parmy dać mecz Ceseny 

- dario191
- Juventino
Progresja to jeden z najgorszych sposobów na gre, na dłuższą mete nie daje pewności że "w końcu" padnie to na co stawiamy ale w końcu przyjdzie taka seria że wyczyścimy sie ze wszystkiego ;]white_wolv pisze:http://www.postawnaprogresje.pl - ktoś gra w ten sposób ?
Dziś postanowiłem spróbować.
- Pawciosss
- Juventino
Sugerujesz, że w przeciwieństwie do progresji, grając bez systemu, masz gwarant wygranej?dario191 pisze:Progresja to jeden z najgorszych sposobów na gre, na dłuższą mete nie daje pewności że "w końcu" padnie to na co stawiamy ale w końcu przyjdzie taka seria że wyczyścimy sie ze wszystkiego ;]white_wolv pisze:http://www.postawnaprogresje.pl - ktoś gra w ten sposób ?
Wilku -> postanowiłeś czyli co? Masz wystarczający budżet na serie np. 8 meczów bez wygranej, czy liczysz, że szybko wejdzie? :p
- dario191
- Juventino
Nie istnieje system/sposób dający gwarancje wygranej. Grając prostą progresją czy d'alembertem w teori wyglada to fajnie ale przy wyższych poziomach stawki rosną już lawinowo.. Sporting Gijon z Hiszpańskiej PD w tamtym sezonie miał coś koło 30 meczy bez remisu, teraz choćby słabe Livorno 12 meczy bez remisu(przykłady z głowy bez szukania). Jedna taka seria i po nasPawciosss pisze:Sugerujesz, że w przeciwieństwie do progresji, grając bez systemu, masz gwarant wygranej?
- yanquez
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 3 razy
Kuponik z wczoraj:

Gdyby Chelsea rozegrała mecz byłoby 75PLN
((
Na piwko bedzie...
edit: sorson, ze takie taki duzy screenshot, ale jakos nie potrafilem zmniejszyc wczesniej...

Gdyby Chelsea rozegrała mecz byłoby 75PLN

Na piwko bedzie...
edit: sorson, ze takie taki duzy screenshot, ale jakos nie potrafilem zmniejszyc wczesniej...
- PrzemasJuve
- Juventino
ITAF1: Napoli - Sampdoria Genoa 1 1.92 1:0 Wygrana
10.01.2010, 15:00
SPAF1: Deportivo La Coruna - Osasuna 1 1.73 1:0 Wygrana
10.01.2010, 17:00
ITAF1: Juventus - AC Milan 2 2.90 0:3 Wygrana
Aktualny całkowity kurs: 9,63
to tylko eurotip..no ale kupon ktory ejdzie sprawia radosc jak wygrana JUVE...rzadko wchodzi ostatnio hehe
10.01.2010, 15:00
SPAF1: Deportivo La Coruna - Osasuna 1 1.73 1:0 Wygrana
10.01.2010, 17:00
ITAF1: Juventus - AC Milan 2 2.90 0:3 Wygrana
Aktualny całkowity kurs: 9,63
to tylko eurotip..no ale kupon ktory ejdzie sprawia radosc jak wygrana JUVE...rzadko wchodzi ostatnio hehe
Magica Juve resiste il mio cuore lontano da te soltanto se penso alla figa!!
- Buri
- Juventino
white_wolv pisze:http://www.postawnaprogresje.pl - ktoś gra w ten sposób ?
grałem progresją. Na remisy na poczatku chyba Chievo, pozniej Empoli i Siena jak się nie myle. Na szczęscie moje wygrywałem po max. 3 podejsciu. Nie byly przez to duze wygrane ale tez duzo nie ryzykowalem. Jesli masz troszkę uzbierane i przeznaczysz na granie to wygrana napewno przyjdzie!:D Tylko kiedy...
na remisy dajesz?Jaka druzyna?
ok ale jak weźniesz średniaka to bardzo mało prawdopodobne że ci nie wskoczy wkoncu ten remis.dario191 pisze:Nie istnieje system/sposób dający gwarancje wygranej. Grając prostą progresją czy d'alembertem w teori wyglada to fajnie ale przy wyższych poziomach stawki rosną już lawinowo.. Sporting Gijon z Hiszpańskiej PD w tamtym sezonie miał coś koło 30 meczy bez remisu, teraz choćby słabe Livorno 12 meczy bez remisu(przykłady z głowy bez szukania). Jedna taka seria i po nasPawciosss pisze:Sugerujesz, że w przeciwieństwie do progresji, grając bez systemu, masz gwarant wygranej?
Jeszcze jedno. Handicap +1 dla przeciwnika tzw. faworyta. Powiedzmy Inter-Siena(+1) i dajemy X
Czyli kazdy wynik w ktorym wygra inter jedna bramka daje nam wygraną. Zobaczcie na wyniki tzw. faworytów i kursy tych zdarzeń, dobry system.
"Kocham te barwy i nie wstydzę się tego powiedzieć. Kocham je i wszystko, co z nimi związane." - Alessandro Del Piero
- white_wolv
- Juventino
Na razie ruszam z Serie B. Statystycznie tam i w 2 francuskiej 30% mecz to remisy.
Grajac progresja trzeba byc przygotowanym na 8 poziomow. Czyli zaczynajac od 2 to 256 zl..ale do takich kwot przy obstawianu ciaglym 1 druzyny dojde za 2 miesiace wiec zobaczymy. Mysle tez o graniu ciagle na 2-3 druzyny z tym ze wtedy jak nie wejda to szybko rosna staweczki i moge nie wyrobic.
Zeby dobre kokosy na tym zbic to trzeba by miec z 2k na koncie i grac tak jak mowie na 2-3 druzyny rownoczesnie.
Na razie zrobie test.
http://www.eprogresja.pl/pliki/progresja.xls - tutaj fajny kalkulator.
Grajac progresja trzeba byc przygotowanym na 8 poziomow. Czyli zaczynajac od 2 to 256 zl..ale do takich kwot przy obstawianu ciaglym 1 druzyny dojde za 2 miesiace wiec zobaczymy. Mysle tez o graniu ciagle na 2-3 druzyny z tym ze wtedy jak nie wejda to szybko rosna staweczki i moge nie wyrobic.
Zeby dobre kokosy na tym zbic to trzeba by miec z 2k na koncie i grac tak jak mowie na 2-3 druzyny rownoczesnie.
Na razie zrobie test.
http://www.eprogresja.pl/pliki/progresja.xls - tutaj fajny kalkulator.