WARSZAWA || wspólne wypady na mecz (do 08.2013)
- bblackk
- Juventino
Gramy w niedziele wieczór, więc nie powinno być dużo ludzi w lokalu tak czy siak. Poczekam cały dzień ile osób się wpisze i zarezerwuje. Musze tylko odnaleźć tą wizytówkę, bo troszkę się zapodziała
Jak ktoś przyjdzie, a się nie wpisze, to nie pozwolę mu usiąść na zarezerwowanych przeze mnie miejscach, o! 

- piter_b
- Juventino
wspanialy pomyslbblackk pisze:Jak ktoś przyjdzie, a się nie wpisze, to nie pozwolę mu usiąść na zarezerwowanych przeze mnie miejscach, o!

ja oczywiscie bede
- gosciu_Muranista
- Juventino
- Choperini
- Juventino
Na wstępie sorka, za dwa posty z mojej strony jeden po drugim.
Znalazłem pub, w którym dysponują, jak to Pani przez telefon powiedziała każdą platformą cyfrową. A piszę to odnośnie meczu niedzielnego z Chievo, który transmitowany będzie na kanale Polsat Futbol.
Podaję namiar klubu:
Pozdrawiam
Znalazłem pub, w którym dysponują, jak to Pani przez telefon powiedziała każdą platformą cyfrową. A piszę to odnośnie meczu niedzielnego z Chievo, który transmitowany będzie na kanale Polsat Futbol.
Podaję namiar klubu:
Dajcie znać co o tym sądzicie, z tego co się dowiedziałem rezerwację trzeba zrobić do piątku wieczorem.
Pozdrawiam

"Run Hassan. Run!
"

- bblackk
- Juventino
A jest ktoś chętny na obejrzenie dzisiejszego meczu z Napoli? Roosters, Mała Serbia albo inny lokal z N'ką w Śródmieściu, jeżeli ktoś ma jakiś pomysł.
Z racji małej ilości czasu tylko kontakt telefoniczny.
Co do meczu z Chievo, to nie żebym narzekał, ale Służew jest trochę daleko, a piwo za siódemkę mam bliżej
Z racji małej ilości czasu tylko kontakt telefoniczny.
Co do meczu z Chievo, to nie żebym narzekał, ale Służew jest trochę daleko, a piwo za siódemkę mam bliżej