WROCŁAW || wspólne wypady na mecze (do 08.2013)
- Greger
- Juventino
Nie wiem czy będę. Po pierwsze w poniedziałek hardcorowy egzamin i ogólnie hardcorowy tydzień na uczelni, a po drugie to nie sprawia mi radośći oglądanie tego oddziału specjalnej troski.
Po co mam iść przez pół miasta po mrozie, wydać na browca 20 zyla, żeby tylko publicznie kur.ować na ofiary losu pokroju Poulsena, Melo, Legrottaglie, Grosso...
Mogę to równie dobrze robić za darmo w domu. Ja się nie raz poświęcałem dla tych fajfusów, organizowałem, ale jak widać oni (miedzy innymi wyżej wymienieni + zarząd) poświęcenia kibiców mają w dupie i się z nas pewnie śmieją grając ta padakę i biorąc za to miliony euro.
Jedynym plusem jest to, że nie zagra ta kudłata kaleka z barcelony... jeszcze tego brakuje, żeby tą pokręconą w nogach i głowie latynoską karykaturę za 11 baniek kupili...
Czyli NAJPRAWDOPODOBNIEJ mnie nie będzie.
Po co mam iść przez pół miasta po mrozie, wydać na browca 20 zyla, żeby tylko publicznie kur.ować na ofiary losu pokroju Poulsena, Melo, Legrottaglie, Grosso...
Mogę to równie dobrze robić za darmo w domu. Ja się nie raz poświęcałem dla tych fajfusów, organizowałem, ale jak widać oni (miedzy innymi wyżej wymienieni + zarząd) poświęcenia kibiców mają w dupie i się z nas pewnie śmieją grając ta padakę i biorąc za to miliony euro.
Jedynym plusem jest to, że nie zagra ta kudłata kaleka z barcelony... jeszcze tego brakuje, żeby tą pokręconą w nogach i głowie latynoską karykaturę za 11 baniek kupili...
Czyli NAJPRAWDOPODOBNIEJ mnie nie będzie.
- Push3k
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 7 razy
Szkoda tylko, że większość polskich fanów Juve już to widziała.MDA1989 pisze:
:DDD <lol>
Cała prawda o NASZYCH TRANSFERACH> Ja będęJak zawsze
Spotkajmy się o 20:15 pod Heliosem, a potem się zobaczy.
- blk01
- Juventino
- AmericanPsycho
- Juventino
Pomyślimy...
- Push3k
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 7 razy
Wydałem 23,5 zł na coś co przypominało kebab i na dwie warki po 7 zł.
Mogłem zostać w akademiku, pouczyć się trochę przy meczu i wydać 8,5 zł na porządnego hamburgera i dwie warki po 2 zł.
Nie idę na następne mecze, bo mam kolokwia, sesję i brak chęci.
Edit: Nieeeee, to jest przegięcie pały. Kolokwium było abc i pytania na podstawie informacji z wykładów. Mogłem zostać i przeczytać wykład 20 razy, a nie 5 wczoraj.
Mogłem zostać w akademiku, pouczyć się trochę przy meczu i wydać 8,5 zł na porządnego hamburgera i dwie warki po 2 zł.
Nie idę na następne mecze, bo mam kolokwia, sesję i brak chęci.
Edit: Nieeeee, to jest przegięcie pały. Kolokwium było abc i pytania na podstawie informacji z wykładów. Mogłem zostać i przeczytać wykład 20 razy, a nie 5 wczoraj.
- jareckik
- Juventino
Witam, odświeżam temat jak co tydzień, ale tym razem nigdzie się nie wybieram, nawet nie wiem czy mam ochotę oglądać mecz w internecie... A co u was chłopaki?
- jareckik
- Juventino
Zdecydowanie mi się wczoraj nudzilo:P
- Pissu
- Juventino
Dobrze ze nie tego nie ogladalismy. Na Rome nie ide, nie chce ogladac kolejnego blamażu. Szkoda ze nie bedzie na meczu kibicow, mogliby zaspiewac Ciro: "zegnamy Cie alleluja!". Panowie, jeszcze 2 kolejki i spadamy moze nawet na 13 miejsce
Ciekawe, czy Ferrara wtedy powie "Scudetto jest w naszym zasiegu". Dno, nieudolnosc trzeba tępić.