WARSZAWA || wspólne wypady na mecz (do 08.2013)
- Choperini
- Juventino
A skąd pewność, że jest zamknięty? Właśnie dogłębnie przejrzałem ich stronę internetową i nie znalazłem takowej informacji...bblackk pisze:Kto chętny na mecz z Milanem? Fair Play niestety w niedzielę jest zamknięty, więc propozycje jakiegoś pubu mile widziane, szczególnie, jeżeli ma przyjść więcej niż 20 osób.
"Run Hassan. Run!
"

- Alexxxxx
- Juventino
na takie emcze zawsze tak jest, apotem przychodza stada roznych pasterzy.Stoko pisze:ja moge gdzies podbić. skoro i tak nie ma chętnych to wsumie mozemy isc do winnersa ?
Juve jest miłością całego mojego życia.
Gianni Agnelli
Gianni Agnelli
- bblackk
- Juventino
W Pubie Polskim rezerwacja kosztuje 30 zł... możemy tam wbić na dziko i liczyć na wolne miejsce. Spodziewałem się tłumów, ale jak dobijemy do 15 to będzie sukces, więc sugeruję Winners'a. Są Warki, ale tam komfort oglądania jest żenujący (zresztą w obu nas nie lubią
).

- Choperini
- Juventino
Piter pisał na gg, że w Polskim fajni Juve są lubiani i nie trzeba nic płacić za rezerwacjębblackk pisze:W Pubie Polskim rezerwacja kosztuje 30 zł... możemy tam wbić na dziko i liczyć na wolne miejsce. Spodziewałem się tłumów, ale jak dobijemy do 15 to będzie sukces, więc sugeruję Winners'a. Są Warki, ale tam komfort oglądania jest żenujący (zresztą w obu nas nie lubią).
Trzeba w takim razie coś rozkminić i się dogadać. Dla mnie może być i Winners tylko musiałbym poznać jego adres

"Run Hassan. Run!
"

- bblackk
- Juventino
Nigdy za rezerwacje nie musieliśmy płacić, bo nigdy jej nie zrobiliśmy
Przy ostatnim pobycie tam wspominaliśmy, żebyśmy za rezerwacje nie płacili, ale to było jeszcze we wrześniu... wątpię, żeby ktoś jeszcze o tym pamiętał. Jeżeli nagły tłum ludzi się nie zgłosi pójdziemy do Winners'a i tyle 

- Polmos
- Juventino
przydało by się tego winnersa zarezerwować. Z tego co pamiętam miałeś Danielku telefon do pani Patrycji - właścicielki, wiec możesz przedzwonić i zarezerwować co nie co. Ja oczywiście będe, bardzo możliwe, że z Patrycją. Tylko, żeby nie było, że teraz tutaj się nikt nie wpisuje, a później to nawet Kędzier przyjdzie