HERTHA-GROCLIN 0:0
- juve21
- Juventino
No i co powiecie na ten wynik. Groclin wywiózł cenny remis z Berlina. Zobaczymy czy będzie w stanie to wykorzystać na swoich "śmieciach". Bardzo podobała mi się gra Groclinu ,szkoda niewykorzystanej sytuacji pod koniec meczu gdy było 3 na 1. Nasi się nie przestraszyli Niemców i moim zdaniem chwilami mieli znaczącą przewagę nad nimi. A co powiecie o występie Wichniarka. Moim zdaniem Janas nie powinien powoływać go na mecz z Węgrami.Nic wielkiego nie pokazał ,a jak tylko zawiał wiatr to się przewracał.
DO MODERATORÓw -----> Sorry ale powtórzył mi się post.Możecie zlikwidować jeden z nich!!!!
DO MODERATORÓw -----> Sorry ale powtórzył mi się post.Możecie zlikwidować jeden z nich!!!!
Zawsze i wszędzie Juve w moim sercu będzie
- juveluck
- Juventino
Jestem pozytywnie zaskoczony. Ale to tylko jeden mecz teraz musza wygrac u siebie. Co sa w stanie osignac. mogli nawet wygrac w Berlinie ale ich niegrasobliwosc spowodowala ze tak sie nie stalo. Pozyjemy zobaczymy. Ja zycze im zeby przeszli Herthe

FINO ALLA FINE, FORZA JUVENTUS !!!
- Johnny777
- Juventino
Muszę powiedzieć że przy całej niechęci do Groclinu jaką wykazuję na krajowym podwórku, mecz mógł się podobać. Herta grała jak nie u siebie i była po prostu cienka! :twisted: Ale ta ostatnia akcja....ech...no coments...profesjonalistom to się nie powinno zdażyć..powinna być 100% bramka... :? Rozegrali to tak jakby każdy z nich bał się strzelić :evil: Takie rzeczy nie mogą się zdażać w meczach pucharowych!! Ale liczę na korzystny wynik w rewanżu.
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
No Groclin mnie zaskoczył. Myślałem, że nidużo ale jednak ulegną Hercie co jednak sie niestało. Do dobry wynik przed rewanżem, choć bramkowy remis byłby lepszy. Kurde jak zwalili tą kontrę w ostatnich minutach, 3 zawodników na 1 a oni niepotrafili oddać strzału

- Maggie Del Piero
- Qualità Juventina
No to moim zdaniem fachowca w tych sprawach
Oczywiści że Groclin grał lepiej od Herty. Tylko kurde tyle nie wykożystanych sytuacji że szok zwłaszcza ta ostatnia w doliczonym czasie. Trzech na jednego a oni wydygali....szkoda ale liczę na mecz u nas.

Najtańszy Show na jaki stać ten utytłany w szmirze świat ....
- Olszan
- Juventino
Groclin grał zdecydowanie lepiej bardzo mnie wkurzało tylko niewykorzystane sytuacje Groclin nie wiem jakby myślał że w Grodzisku będzie łatwiej wygrać a już w tym meczu mogli być zdecydowanie bliżej awansu Szkoda wynik nie jest zły myśle że Wisła jednak coś strzeli
Zawsze Wierni ! ! !
- Wicior
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
Bardzo ładnie grali i to nie cieszy myślę żę herta nie straszna i wygrają u siebie conajmniej 2:0- ja przynajmniej tak myśle!! Ale słabiutko zagrała wisła poco ta bramka z karnego??..... nie wiem!!!!
- Juventinha
- Qualità Juventina
a trzeba bylo obstawic wynikl:P byla chyba calkiem niezla stawka:) a w rewanzu hertha chyba raczej bez szans jest. szkoda ze nie mamy wiecej zespolow w pucharach
- Juventinha
- Qualità Juventina
a trzeba bylo obstawic wynikl:P byla chyba calkiem niezla stawka:) a w rewanzu hertha chyba raczej bez szans jest. szkoda ze nie mamy wiecej zespolow w pucharach
- BIGGI
- Qualità Juventino
Kurcze mogli to wygrać, a tak to boje sie ze w Grodzisku moze pasc bramkowy remis :? . Ale jestem dobrej mysli i mam nadzieje ze pierwsza siła Polski awansuje :twisted:
A Wisła bedzie miała tez ciężko. Ten karny spowodował że wcale nie jestem pewien awansu. Ale tu tez jestem dobrej mysli. Stawiam 2-1 dla Wisełki.
A Wisła bedzie miała tez ciężko. Ten karny spowodował że wcale nie jestem pewien awansu. Ale tu tez jestem dobrej mysli. Stawiam 2-1 dla Wisełki.