Muzyka - tutaj wszystko.

Wszystko co nie związane z Juventusem i sportem. Aktualne wydarzenia ze świata polityki, muzyki i kina.
ODPOWIEDZ
K.

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 stycznia 2010, 11:00

Bardzo dobra płyta. Ale z kawałków to "Skyforger" i "Majestic Beast" zdecydowanie lepsze. :C

http://www.youtube.com/watch?v=QKGm441XmYI

http://www.youtube.com/watch?v=_bbVelwUkDY

Obrazek
Myzarel

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 stycznia 2010, 18:57

ja jestem wręcz uzależniony od trash metalu, w szczególności Metallica i Megadeth, czasem lubię sobie Alestorma posłuchać, do tego polski Kult i w sumie więcej mi nie trzeba tak na stałe :prochno: wiadomo czasem coś fajnego nowego w ucho wpada ale to jednak nie to samo ;)

Juve to wiara, którą noszę w sobie. Współczuję tym, którzy kibicują innym barwom, ponieważ wybrali cierpienie. - Giampiero Boniperti
Bob

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 stycznia 2010, 07:39

ja słucham Trance , techno - w lekkim wydaniu a moimi ulubionymi wykonawcami są PvD i M.O.R.P.H i mam taką prośbe jak macie 10 sek wolnego to byście zagłosowali na seta

bez waszej pomocy sie nieobejdzie ;)
Moj kolega bierze udział w konkursie organizowanym przez firme Pionner,aby mu pomoc wystarczy wejsc na strone http://www.letsmix.com/mix/23059 i oddac sowj glos na set Trance za pomoca gwiazdek (najlepiej 5*) nie trzeba sie logowac jak poprosi o wpisane e-maila wpisujemy dowolny adres e-mail .Swoj glos mozna oddawac do konca stycznia im wiecej glosow tym wiekszsza szansa ze mu sie uda przejsc do nastepnej rundy.

ps. Jesli strona nie bedzie chciala sie otworzyc nalezy sprobowac pozniej poniewaz jest to nowa strona i sa z nia ciagle jakies problemy.

z gory bede wdzieczny w jego imieniu za każdy głos to jest konkurs dla Dj-a kumpel jest kibicem Juve wiec oddany głos niepojdzie na marne ;) oczywiscie głosujcie na 5 gwiazdek jak nawet sie niebedzie podobało bo jak niewiadomo o co chodzi to chodzi o wygraną ;)
zapraszam i zachęcam do głosowania i przesyłania linku znajomym http://www.letsmix.com/mix/23059

http://yanosik.org/nieoznakowani - niedajcie sie Tajniakom - Wszystkie nieoznakowane pojazdy Policyjne w Polsce ( o których wiadomo).
http://alkomaty.biz/wirtualny_alkomat/
PaulCone

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 stycznia 2010, 12:14

ze ścieżki dźwiękowej do PESa 2010 :wink:

Bobeknaklo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 stycznia 2010, 17:09

AC/DC w Polsce 27 maja w Warszawie na Bemowie, bilety w cenach 170 zł oraz 310 zł. Teraz nieźle mam namieszane w głowie. Opener, Sonisphere z Metaliką na czele i teraz jeszcze AC/DC w Polsce po prawie 20 latach.

Łukasz

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 stycznia 2010, 18:22

Bobek1991 pisze:AC/DC w Polsce 27 maja w Warszawie na Bemowie, bilety w cenach 170 zł oraz 310 zł. Teraz nieźle mam namieszane w głowie. Opener, Sonisphere z Metaliką na czele i teraz jeszcze AC/DC w Polsce po prawie 20 latach.
Waham się. Kumpel mnie ciągnie. Lubię Angusa i spółkę, ale to jednak 170zł...

Ale, Alex, Alessandro. DEL PIERO!

http://wsamookno.bloog.pl
Bobeknaklo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 stycznia 2010, 08:21

Ale to AC/DC ;) Normalnie to już bym miał bilet na Metalikę lub AC/DC ale nie wiem, chyba jednak opener (Pearl Jam juz jest ;) ), jeszcze się zastanawiam

Giovani

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 stycznia 2010, 12:38

Jak dla mnie to tylko reagge (no i czasem rock) :D. Bob Marley, Vavvamufin, Junior Tshaka, Sum 41 itd...

Bobeknaklo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 stycznia 2010, 13:37

Ostatnio słucham nałogowo albumu doskonałego.

Łukasz

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 stycznia 2010, 13:51

Bobek1991 pisze:Ostatnio słucham nałogowo albumu doskonałego.
Gitarzysta doskonały, album dobry. Za doskonałą można uznać chyba tylko Ciemną Stronę.

Ale, Alex, Alessandro. DEL PIERO!

http://wsamookno.bloog.pl
Bobeknaklo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 stycznia 2010, 14:48

Nie widzę powodów, aby nie nazwać tak również solowej części występu Gilmour'a. To oczywiście subiektywna opinia.

Wojt

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 stycznia 2010, 16:24

Album idealny Immerse In Infinity, mejd baj Lost Soul, miażdży po prostu wszystko :D

From rivers of sorrow, to oceans deep with hope, I have travelled them.
Now, there is no turning back, the limit, the sky. I ask my questions:
Why? What today? When tomorrow?
Won't you join me on the perennial quest?
Push3k

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 7 razy

Nieprzeczytany post 24 stycznia 2010, 16:09

Jaką muzykę słucham?
No cóż. Jestem fanatycznie zakochany w Iron Maiden od ładnych kilku lat. A tak to słucham wszystko co jest. Thrash, heavy, black (głównie jego mniej klasyczne odmiany), death (melodyjny), power, speed itp itd... Ostatnio mocno siedzę w polskim metalu i odkrywam jeszcze mało znane grupy klasycznego metalu.
Dobra, metal metalem, ale co jeszcze słucham?
Kocham punk. Może nie jestem, ale... konkrety: KSU, SMAR SW, Siekiera, TZN Xenna, Moskwa. To najważniejsze co słucham.
Lubię jazz i bluse. Wystarczy włączyć "trójkę" i audycję Manna i słuchać. Cały dzień...
Wkroczę jeszcze w funk. Jedna grupa. Jamiroquai. Głównie pierwsze 4 albumy.
Przejdę do klasyków rocka. No to najważniejsze chyba będzie Pink Floyd.
Jeszcze tak dodam, że odpowiada mi słuchanie reggee, ale techno i rap to gatunki nie dla mnie.
Na koniec dodam, że mam pełną dyskografię Myslovitz.
Bym zapomniał... Ja przecież lubię flamenco, muzykę klasyczną i piosenki o górach (Bieszczadach).

Już wszystko? Chyba tak. Dziękuję Ci Boże, że nie jestem monogatunkowy.

Loud
Louder!
MOTÖRHEAD
1945-2015 RIP Lemmy
Desant.

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 stycznia 2010, 17:14

Push3k pisze:Jestem fanatycznie zakochany w Iron Maiden od ładnych kilku lat.
Nie Ty jeden :lol: Poza tym masz świetny avatar. ;)

Ostatnio sporo słucham 2 solowych płyt Dickinsona - Accident of Birth i Tyranny of Souls, jak dla mnie genialne pozycje.
Często też sięgam po polski zespół Turbo, które zachwyciło mnie najnowszą płytą "Strażnik Światła", jestem skłonny powiedzieć, że Tomek Struszczyk ma tak samo wspaniały głos jak Kupczyk, a może nawet lepszy. :prochno:

Kiedyś nie mogłem się przekonać do byłego wokalisty Maiden (Blaze Bayley), aż tu nagle coś mnie wzięło, ten gość ma naprawdę ciekawy wokal...

Push3k

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 7 razy

Nieprzeczytany post 24 stycznia 2010, 18:01

Że Blaze ma dobry wokal to ja zauważyłem jak go pierwszy raz usłyszałem.
qUIET pisze: Często też sięgam po polski zespół Turbo, które zachwyciło mnie najnowszą płytą "Strażnik Światła", jestem skłonny powiedzieć, że Tomek Struszczyk ma tak samo wspaniały głos jak Kupczyk, a może nawet lepszy. :prochno:
Jeśli chodzi o Turbo to mnie jakiś czas temu wciągnęli Kawalerią Szatana. Potem był Ostatni Wojownik i Dead End - najbardziej niedoceniony polski album thrashowy z nutą death. I przy okazji jeden z najbardziej dojrzałych polskich albumów.

Loud
Louder!
MOTÖRHEAD
1945-2015 RIP Lemmy
ODPOWIEDZ