Wszystko o Milanie
- zoff
- Qualità Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
W Juventusie po tym sezonie nie było żadnej kontynuacji. Ferrara musi budować wszystko od początku. Wiadomo - dostał konkretne transfery, ale one same się nie spłacą. To Ferrara musi wszystko "ogarnąć", tzn. znaleźć dla nich miejsce na boisku, wyznaczyć nowe zadania, a piłkarze muszą się ze sobą zgrać.Lypsky pisze:O ile w przypadku Leonardo jestem w stanie zgodzić sięo Ferrara ma o wiele łatwiej - dostał transfery, żaden kluczowy zawodnik nie odszedł, pracował z drużyną przez cały okres przygotowawczy. Czas rozliczeń zbliża się nieubłaganie i póki co Ferrara spisuje się nijak. Za Ranieriego nie było wcale gorzej, a skład mieliśmy dużo słabszy.
Uważam, że zmiana trenera w tym momencie w Juventusie nie wniesie nic więcej poza jeszcze większym zamieszaniem.
- Monte Cristo
- Juventino
Jak widzisz - Ferrara sobie z tym nie za bardzo radzi. Fakt, Giovinco i Diego, dwoch pilkarzy ktorzy maja byc kluczowi w tym sezonie, w ostatnich meczach dobrze sie prezentuja, ale wedlug Ciro to ustawienie to nie to. Tak samo Melo, chlopak gra na poziomie, ale wedlug mnie to jeszcze nie to czego wszyscy od niego oczekuja.zoff pisze:W Juventusie po tym sezonie nie było żadnej kontynuacji. Ferrara musi budować wszystko od początku. Wiadomo - dostał konkretne transfery, ale one same się nie spłacą. To Ferrara musi wszystko "ogarnąć", tzn. znaleźć dla nich miejsce na boisku, wyznaczyć nowe zadania, a piłkarze muszą się ze sobą zgrać.Lypsky pisze:O ile w przypadku Leonardo jestem w stanie zgodzić sięo Ferrara ma o wiele łatwiej - dostał transfery, żaden kluczowy zawodnik nie odszedł, pracował z drużyną przez cały okres przygotowawczy. Czas rozliczeń zbliża się nieubłaganie i póki co Ferrara spisuje się nijak. Za Ranieriego nie było wcale gorzej, a skład mieliśmy dużo słabszy.
Uważam, że zmiana trenera w tym momencie w Juventusie nie wniesie nic więcej poza jeszcze większym zamieszaniem.
Nie uwazam ze powinnismy bluzgac na Ferrare, dajmy mu jeszcze troche czasu. Popelnil pare bledow odkad przejal druzyne - mam nadzieje ze, zaczynajac od meczu z Maccabi, wyciagnie wlasciwe wnioski. Ale jesli nie..
EDIT: Zoff, dokladnie o to mi chodzilo

Ostatnio zmieniony 01 listopada 2009, 18:33 przez Monte Cristo, łącznie zmieniany 1 raz.
Od ponad 20 lat nie mieszkam w Polsce i z jezykiem mam malo kontaktu, wiec w razie bledu ortograficznego daruj sobie poprawianie mnie.
- Marcin_ACM
- Milanista
trochę humoru.. juz wiem czemu Gourcuff odszedł z Milanu
http://bp0.blogger.com/_YWT7uGfZ0d0/Rk_ ... +milan.bmp

http://bp0.blogger.com/_YWT7uGfZ0d0/Rk_ ... +milan.bmp
- Bobeknaklo
- Juventino
90+3 Klaas-Jan Huntelaar
90+5 Klaas-Jan Huntelaar
No i sympatycznie, spadamy na trzecie
90+5 Klaas-Jan Huntelaar
- Majos
- Juventino
rzeczywiście bardzo ładna druga bramka, bramkarz trochę wyszedł a on takim ciekawym lobem. Co do odblokowania to będzie chyba ciężko, bo wolą stawiać na Inzaghiego .dp10 pisze:Druga bramka piękna :roll: W końcu się odblokowałBobek1991 pisze:90+3 Klaas-Jan Huntelaar
90+5 Klaas-Jan Huntelaar
- Vimes
- Juventino
Wiadomość stricte piłkarska nie jest, ale z Milanem się wiąże. Jakiś psychopata zaliczył TKO na Silvio Berlusconim: "Atak na Berlusconiego. Mocno oberwał". Na fotce wygląda gorzej niż Najman po spotkaniu z Pudzianem.
- Radek_88
- Qualità Juventino
Podobnie jak mecz Bologna - Atalanta, z powodu zbyt obfitych opadow sniegu.zoff pisze:Dlaczego mecz z Violą jest odwołany?
http://www.seriea.pl/index.php?dzial=ak ... kul=160353
- Vincitore
- Juventino
A to figiel, właśnie zaskoczony przeszukiwałem fora w celu znalezienia informacji o przełożonym meczu. Myślałem że znów jakiegoś policjanta zabili, albo coś a tu śnieg. To pewnie nasz jutrzejszy mecz z Catanią również jest zagrożony, skoro w Toskanii aż tak nasypało to pewnie w Turynie, który znajduje się w rejonie alpejskim już w ogóle kosmos 

- K.
- Juventino
- Marian.
- Juventino
Real chce Pato
No co jak co, ale 63 mln za Pato to lekko przesadzona suma. Jeżeli Real naprawdę chce pozyskać Pato i taką sumkę zaoferować Milanowi to ja na miejscu Silvio nie zastanawiał bym się nawet sekundy. Za tyle kasy można kupić 3-4 świetnych piłkarzy, a jeżeli Milan naprawdę chce się liczyć w Europie to musi kupić kilku wartościowych piłkarzy.
No co jak co, ale 63 mln za Pato to lekko przesadzona suma. Jeżeli Real naprawdę chce pozyskać Pato i taką sumkę zaoferować Milanowi to ja na miejscu Silvio nie zastanawiał bym się nawet sekundy. Za tyle kasy można kupić 3-4 świetnych piłkarzy, a jeżeli Milan naprawdę chce się liczyć w Europie to musi kupić kilku wartościowych piłkarzy.

- Brutalo
- Juventino
A za pieniądze z Kaki ilu wartościowych nakupowali :roll: Poszedł na bieżące długi i Huntera+Silve. Z Pato było by pewnie tak samo, ale ponoć Galliani kategorycznie odrzucił tę propozycję :roll: Zobaczymy do ilu dobiją :lol:mariantsw1 pisze:Real chce Pato
A przy okazji powróciły do mnie pewne obawy... Obawy że niedługo zobaczę newsa o zainteresowaniu Realu Chiellinim i np ofercie za 50 mln. Szoku by nie było, a nasz zarząd by za tyle dorzucił im pewnie jeszcze pewnie proporczyki, kalendarze i Tiago...