Idiotyczna okładka
- ADAMJUVENTUSPL
- Juventino
Piłka nożna wydaje co roku gazetę Ligi w Europie gdzie są składy drużyn z 5 najleprzych lig w Europie, gdy się dowiedziałem że można to już kupić pobiegłem szybko do sklepu, no i szukam wreszcie widzę jest i odrazu wkurzyło mnie to że na okładce są sami piłkarze Realu Beckham,Raul i Zidane, przecierz w tamtym sezonie w Europie rządziły Włoskie zespoły na okładce powonni być piłkarze z Juve,Milanu i Interu np: Del Piero,Inzaghi i Vieri nie wiem co to wogóle ma znaczyć.
Są trzy rzeczy które kocham Rodzina,Bóg oraz Juventus
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
- juve21
- Juventino
Też widziałem tą okładkę. No coz, widocznie te paproki z Pilki noznej nie potrafia docenic wysilku wloskich klubow i postepu w ich grze jaki sie dokonal w poprzednim sezonie.
Zawsze i wszędzie Juve w moim sercu będzie
- juveluck
- Juventino
E tam co sie przejmowac okladka. Dali taka i mniejsza o to. Wiadomo ze wolal bym 3 graczy Juve ale ja tam do tego wiekszej wagi nie przywiazuje. dali za to plakacil Juve i z tego mozna sie cieszyc, zamiast wkurzac sie na okladke

FINO ALLA FINE, FORZA JUVENTUS !!!
- Jaro
- Juventino
Najciekawszy jest opis Serie A!!
"Klubową historię calcio zdominował tyryńsko-mediolański tercet(...)Stołecznemu Rzymowi odało się zdobyć tylko 5 tytułów podczas gdy samemu Juventusowi aż 26(słownie dwadzieścia sześć)Do niedawno mówiono że Serie A to najlepsza liga świata,ostatnio Italia pozostała w cieniu Hiszpanii i Anglii"
Ciekawe co nie?Po prostu dali tekst z poprzedniego wydania Lig.
A co do okładki...Szkoda słów.
"Klubową historię calcio zdominował tyryńsko-mediolański tercet(...)Stołecznemu Rzymowi odało się zdobyć tylko 5 tytułów podczas gdy samemu Juventusowi aż 26(słownie dwadzieścia sześć)Do niedawno mówiono że Serie A to najlepsza liga świata,ostatnio Italia pozostała w cieniu Hiszpanii i Anglii"
Ciekawe co nie?Po prostu dali tekst z poprzedniego wydania Lig.
A co do okładki...Szkoda słów.
Ostatnio zmieniony 24 września 2003, 22:29 przez Jaro, łącznie zmieniany 1 raz.
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Tak tak dali plakacik z tym, że takie plakciki mam już 2. Najpier taki ukazał się w PN tygodnik po zdobyciu 27 scudetto(taki sam format), a teraz niedawno taki sam w giga sporcie tylko, że wielkijuveluck pisze: dali za to plakacil Juve i z tego mozna sie cieszyc, zamiast wkurzac sie na okladke

- Shadow_Alex
- Juventino
O zeszty frajezyno!!! Spadaj do siebie palancie w ********** banany!!! Skasuj ten avatar jesli masz jakis honor ch*** ********** ****** ********* *** ** ***!!!!!!!!
Martin wywal go!!!!!
Martin wywal go!!!!!
- RadeKas
- Juventino
Nie ma sie co przejmowac jakas glupia okladka.
A pan kibic reau. Fajnie ze swoj klub z malej piszesz. HEHEHEHEHEHE. Widac ze szanujesz go 8). Dziwne ze zaden mod ani admin jeszcze nie zareagowa. No coz. POLFINALY LM BYLY CODOWNE
A pan kibic reau. Fajnie ze swoj klub z malej piszesz. HEHEHEHEHEHE. Widac ze szanujesz go 8). Dziwne ze zaden mod ani admin jeszcze nie zareagowa. No coz. POLFINALY LM BYLY CODOWNE
srali muszki będzie wiosna
- Martin
- Juventino
1. Jestem ciekaw dlaczego ZADEN moderator do tej pory nie zareagowal i nie pousuwal tych mail!!! Chyba musze sie powaznie zastanowic nad nowa obsada.
2. Zastanwia mnie fakt ze ten fan realu ma dokladnie takie same IP jak kouba. Czy ktos potrafi to wyjasnic. Czyzby kouba gral do tej pory incognito???
2. Zastanwia mnie fakt ze ten fan realu ma dokladnie takie same IP jak kouba. Czy ktos potrafi to wyjasnic. Czyzby kouba gral do tej pory incognito???
Log in: 15.12.1997
Log out: 31.03.2013
Log out: 31.03.2013
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Do Martina i Administratorów.
Czytając wszystkie 4 posty nowego niepowiem kolegi, doszedłem do 1 wniosku. Tego osobnika musicie usunąć z forum. Napewno chcemy wszyscy by była tu miła i przyjazna atmosfera ale z takim się nieda. Widać, że zapisał się tu, żeby nas prowokować i ponajeżdżać na nas. Mamy tu wileu fanów z innych klubów, z którymi naprawdę da się normalnie porozmawiać ale ten koleś to szczyt CHAMSTWA! :evil: Jego posty są poniżej dna, totalna żenada, 0 inteligencji, kibice realu powinni się wstydzić takiego no jak to powiedziedzieć, zostawmy bez komentarza 8)
Proszę o razważenie naszej prośby
P.S Pisząc tegob posta niebyło jeszcze posta Martina jakby co.
Czytając wszystkie 4 posty nowego niepowiem kolegi, doszedłem do 1 wniosku. Tego osobnika musicie usunąć z forum. Napewno chcemy wszyscy by była tu miła i przyjazna atmosfera ale z takim się nieda. Widać, że zapisał się tu, żeby nas prowokować i ponajeżdżać na nas. Mamy tu wileu fanów z innych klubów, z którymi naprawdę da się normalnie porozmawiać ale ten koleś to szczyt CHAMSTWA! :evil: Jego posty są poniżej dna, totalna żenada, 0 inteligencji, kibice realu powinni się wstydzić takiego no jak to powiedziedzieć, zostawmy bez komentarza 8)
Proszę o razważenie naszej prośby
P.S Pisząc tegob posta niebyło jeszcze posta Martina jakby co.