Muzyka - tutaj wszystko.
- Majos
- Juventino
Mam małą sprawę. Szykuje mi się impreza urodzinowa, potrzebuje parę fajnych kawałków takich, żeby móc się fajnie pobawić. Może to być polskie disco polo, czy inne tam, ale również fajne zagraniczne kawałki. Oczywiście mam tego już sporo skompletowane, ale jak wiadomo, od przybytku głowa nie boli, Byłbym wdzięczny za każdą pomoc.
- Mrówa
- Juventino
Zacznij od tego: 8)Majos pisze:Mam małą sprawę. Szykuje mi się impreza urodzinowa, potrzebuje parę fajnych kawałków takich, żeby móc się fajnie pobawić. Może to być polskie disco polo, czy inne tam, ale również fajne zagraniczne kawałki. Oczywiście mam tego już sporo skompletowane, ale jak wiadomo, od przybytku głowa nie boli, Byłbym wdzięczny za każdą pomoc.

- Majos
- Juventino
hehe Fajny kawałek. W sumie to go na Vivie nieraz słyszałem, ale przy nim bawić to sie raczej nie da, no chyba, żeby byc nieźle wstawionym.Mrówa pisze:Zacznij od tego: 8)Majos pisze:Mam małą sprawę. Szykuje mi się impreza urodzinowa, potrzebuje parę fajnych kawałków takich, żeby móc się fajnie pobawić. Może to być polskie disco polo, czy inne tam, ale również fajne zagraniczne kawałki. Oczywiście mam tego już sporo skompletowane, ale jak wiadomo, od przybytku głowa nie boli, Byłbym wdzięczny za każdą pomoc.
- Łukasz
- Juventino
- pan Zambrotta
- Juventino
mordo Ty moja
od razu jak przeczytałem post Majosa, pomyślałem o edycji specjalnej płytki "2009", ale nie pisałem, bo bałem się że zostanę zjechany za monotematyczność
polecam jeszcze to:
gwarancja Doskich Jasełek. A dla najwytrwalszych polecam odpalić na Youtubie jednocześnie 'Dosko', 'Vademecum' i 'Jam jest 444'. Psychodela i ostre rycie ze świniami gwarantowane.
Dosko to nie tylko muzyka. To religia.

polecam jeszcze to:
gwarancja Doskich Jasełek. A dla najwytrwalszych polecam odpalić na Youtubie jednocześnie 'Dosko', 'Vademecum' i 'Jam jest 444'. Psychodela i ostre rycie ze świniami gwarantowane.
Dosko to nie tylko muzyka. To religia.
- K.
- Juventino
Tu masz klasykę.Majos pisze: Byłbym wdzięczny za każdą pomoc.

http://www.youtube.com/watch?v=nMg80LiH_kY

- Majos
- Juventino
Dzięki jeszcze raz za pomoc, przez święta zgromadziłem naprawdę dużo muzyki. Co do muzyki retro, czyli jakiś tam twistów, to oczywiście, że to też mamGooray pisze:Ja od siebie polecam The Baseballs, którzy kowerują wspólczesne hity w stylu rock'n'rollowym, próbka:
No i moim zdaniem super zabawa jest przy muzyce retro, czyli jakieś twisty itp.

- montero4
- Juventino
AvB w ASOT wybrał swój remix na hit roku - ale lipa.kamilu_87 pisze:Gaia - Tuvan (Armin van Buuren mix) [TUNE OF THE YEAR 2009] piosenka roku to piosenka roku(Dla Trance'owców")
Update - 07.08.2010 ale nadal rośnie 28 x Italia 52 x Juventus
http://picasaweb.google.pl/montero4juventus/Montero4

http://picasaweb.google.pl/montero4juventus/Montero4

- kamilu_87
- Juventino
Armin sam sobie nie wybrał tego kawałeczka, na hit roku...na arminvanbuuren.net było głosowanie...sam zresztą głosowałem na Gaia - Tuvanmontero4 pisze:AvB w ASOT wybrał swój remix na hit roku - ale lipa.kamilu_87 pisze:Gaia - Tuvan (Armin van Buuren mix) [TUNE OF THE YEAR 2009] piosenka roku to piosenka roku(Dla Trance'owców")

- uriziel
- Juventino
http://www.youtube.com/watch?v=nRsNZarFGxA
swietny kawałek, Ci co sie obracaja w kregach metalu pewnie to znajo a Ci co sie nie obracaja to niech poznaja
ogólnie Amorphis bardzo melodyjnie graja i do tego wpada w ucho <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> 
swietny kawałek, Ci co sie obracaja w kregach metalu pewnie to znajo a Ci co sie nie obracaja to niech poznaja