TYCHY I OKOLICE || Juventus - Catania
- DelSojer
- Juventino
ahoj... zowu mi przyjdzie oglądać twarze zacnych kamratów
agrhhh

[URL=fhttp://www.nfl24.pl/images/news/tychy_falcons_logo.jpg[/img][/URL]
- Siewier
- Administrator
- Podziekował: 3 razy
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
O 6.30 pod budką z piwem, udamy się pod hotel gdzie będzie już na nas czekał transport.
Pamiętajcie, że najpierw pablo wydaje jadło z winem, a dopiero później palimy go na stosie razem z jego szaliczkiem, nie naodwrót!
ps Ja też mam taką nadzieje. Nie mogę już tej mordy Arta oglądać.
Pamiętajcie, że najpierw pablo wydaje jadło z winem, a dopiero później palimy go na stosie razem z jego szaliczkiem, nie naodwrót!
ps Ja też mam taką nadzieje. Nie mogę już tej mordy Arta oglądać.
- DeeJay
- Juventino
W Manhattanie tylko na LMSilesia pisze:Spotykacie się jeszcze na te mecze Juve w Manhattanie? Bo chetnie bym wpadał:)

- DeeJay
- Juventino
Juventus - Livorno, sobota, godzina 20:45, Restauracja "Słoneczna" w Tychach!
Panie i panowie.
Wychodziłem wczoraj od Drozdiego z meczu przeciwko Bordeaux, przechodziłem po drodze obok restauracji "Słoneczna" w Tychach i przez okno zobaczyłem, że ludzie oglądają skróty z meczu Milanu na... Sky Sport! Wszedłem zapytać i dowiedziałem się, że właściciel jest Włochem i posiada dekoder ze Sky!
Dzisiaj byłem jeszcze raz zapytać czy jest możliwa rezerwacja na mecz Juventusu z Livorno w sobotę (20:45). Nie było z nią problemu, więc zrobiłem wstępną rezerwację na 10-15 osób. Nie muszę chyba nikomu przypominać, że jest to dla nas wyjątkowo cenne źródło do oglądania meczów. Na platformie Sky lecą wszystkie mecze ligowe i w europejskich pucharach.
Dlatego też czekam na chętnych do oglądania meczu w sobotę. Restauracja jest jakieś 500 metrów od dworca kolejowego (Tychy Zachodnie). Dzięki kursującym na linii Tychy - Katowice - Tychy Flirtom dojazd z Katowic pociągiem jest bardzo dogodny. Podobnie jest z autobusami. Zależy kto skąd jest, niech odezwie się na Priv albo gg (1942429) to mu poradzę, jaki będzie miał najlepszy dojazd.
Moglibyśmy także zebrać się wcześniej (koło 17-18 ) i pograć przed meczem w piłkę. Musi być jednak co najmniej 10 chętnych do gry i w szybkim czasie, żeby był czas na rezerwację boiska. Czekam więc na odzew. Zmobilizujmy się!
- drozdi
- Juventino
W chwilach gdy wszyscy przygotowują się pełną parą do zbliżających się świąt a forma Juve jest powiedzmy "średnia" chciałbym was zaprosić na ostatni w tym roku mecz Starej Damy.

Niedziela godzina 15:00 RESTAURACJA "SŁONECZNA" Tychy
ps.zmieńcie temat

Niedziela godzina 15:00 RESTAURACJA "SŁONECZNA" Tychy
ps.zmieńcie temat