Liga Mistrzów 2009/2010
- Mati1990
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 3 razy
Czas najwyższy chyba przenosić się powoli do tematu o lidze europejskiej.
Nie wiem jak dla was, ale dla mnie liga mistrzów już się zakończyła razem z porażką Juventusu. Dalej będą reprezentować Włochy 3 drużyny, wśród nich nie ma Juventusu, jedynie my się ośmieszyliśmy, no ale cóż.
Z innych krajów to zaskoczeniem może być odpadnięcie Liverpool'u, z którym możemy się spotkać w lidze europejskiej.
Nie obchodzi mnie już kto zdobędzie ligę mistrzów, ważne żebyśmy byli gotowi do zdobycia superpucharu europy, po ewentualnej wygranej ligi europejskiej
Nie wiem jak dla was, ale dla mnie liga mistrzów już się zakończyła razem z porażką Juventusu. Dalej będą reprezentować Włochy 3 drużyny, wśród nich nie ma Juventusu, jedynie my się ośmieszyliśmy, no ale cóż.
Z innych krajów to zaskoczeniem może być odpadnięcie Liverpool'u, z którym możemy się spotkać w lidze europejskiej.
Nie obchodzi mnie już kto zdobędzie ligę mistrzów, ważne żebyśmy byli gotowi do zdobycia superpucharu europy, po ewentualnej wygranej ligi europejskiej

- ewerthon
- Juventino
Viola zmiotła Liverpool w dwumeczu. Jednak nie wydaję mi się żeby zaszli daleko, najwyżej do ćwierćfinału. Są dużo słabszą drużyną od Barcelony czy Chelsea. Tak w ogóle, to sądze, że to właśnie drużyna ze Stamford wygra te rozgrywki. W Real nie wierzę. Milan jak zwykle może namieszać, bo w Lidze Mistrzów zwykle radził sobie świetnie. Jeśli Leonardo będzie nimi tak dalej kierował to Scudetto w tym roku może powędrować do drugiej części Mediolanu. A pomyśleć, że większość skazywała ich już sierpniu na środek tabeli 

- Brutalo
- Juventino
Bolesne podsumowanie fazy grupowej Ligi Mistrzów made in wp.pl
Do dziś nie rozumie co stało się we wtorek. PROWADZILIŚMY JUŻ !!! .....
...Jeden z cytatów pisze: PECHOWCY. Gianluigi Buffon - wyrastał ponad kolegów z drużyny, którzy bez niego między słupkami mogliby przegrać nawet z Maccabi.
Do dziś nie rozumie co stało się we wtorek. PROWADZILIŚMY JUŻ !!! .....
- ewerthon
- Juventino
Zakończyło się losowanie LM. Inter zagra z Chelsea
Jedyna szansę dla interu upatruje w osobie Mourinho. Trenował wielu piłkarzy obecnego pierwszego składu Chelsea i zna ich lepsze oraz gorsze strony. Z drugiej strony Ancelotti dobrze zna inter. Chelsea jest moim faworytem do wygrania LM, więc liczę, że ich przejdzie. Nie to żebym żywił jakaś niechęć do wspaniałego klubu z Mediolanu
Mam nadzieję, że Milan wygra z Manchesterem i uratuję honor włoskiej piłki. Choć Fiorentina szanse z Bayernem również ma.
Jedyna szansę dla interu upatruje w osobie Mourinho. Trenował wielu piłkarzy obecnego pierwszego składu Chelsea i zna ich lepsze oraz gorsze strony. Z drugiej strony Ancelotti dobrze zna inter. Chelsea jest moim faworytem do wygrania LM, więc liczę, że ich przejdzie. Nie to żebym żywił jakaś niechęć do wspaniałego klubu z Mediolanu

Mam nadzieję, że Milan wygra z Manchesterem i uratuję honor włoskiej piłki. Choć Fiorentina szanse z Bayernem również ma.
- bolec_juve
- Juventino
No trzeba powiedizeć że ciekawie zapowiadają się pary 1/8 LM.Osobiście jestem najbardziej ciekaw pojedynku Bayernu z Violą i mam nadizeje że piłkarze Prandelliego pomszczą nas bo w europie trzeba przyznać, że idzie im super
Oczywiscie pozostałym Włoskim drużynom tez życze jak najlepiej i mam nadzieje że i Milan i Inter dadzą rade Angielksim rywalom.I na koniec jescze powiem że "wielka" barca jakzwykle fart w losowaniu i przeciwnik najsłabszy chyba z drugich miejsc bo w lidze im wogle nie idzie a wygraną z unireą raczej nie możńa nazwać czymś wielkim :x

Tu sei la squadra del cuore
Sempre in campo undici eroi
Forza JUVE!!!!Forza Juve!!!!
- ewerthon
- Juventino
Nie sądzę, żeby oni w ten sposób o tym mysleli "Pomścijmy Juve". Przecież oni nienawidzą Juventusubolec_juve pisze:Osobiście jestem najbardziej ciekaw pojedynku Bayernu z Violą i mam nadizeje że piłkarze Prandelliego pomszczą nas bo w europie trzeba przyznać, że idzie im super![]()

- bolec_juve
- Juventino
Wiem dlateog nie napisałem że piłarze będą chcieli pomścić ani nic podobnego tlyko napisałem że mam taką nadzieje że pomszczą chodzi o honor drużyn włoskichewerthon pisze:Nie sądzę, żeby oni w ten sposób o tym mysleli "Pomścijmy Juve". Przecież oni nienawidzą Juventusubolec_juve pisze:Osobiście jestem najbardziej ciekaw pojedynku Bayernu z Violą i mam nadizeje że piłkarze Prandelliego pomszczą nas bo w europie trzeba przyznać, że idzie im super![]()

Tu sei la squadra del cuore
- Vincitore
- Juventino
Włoskie kluby mają pecha notorycznie trafiając na angielskie.
Generalnie tylko Fiorentina ma spore szansę awansować. Nie mówię że Milan i Inter ich nie mają, ale MU i Chelsea to nie ta para kaloszy.
Powrót Mourinho na Stamford Bridge ... no no no
Generalnie tylko Fiorentina ma spore szansę awansować. Nie mówię że Milan i Inter ich nie mają, ale MU i Chelsea to nie ta para kaloszy.
Powrót Mourinho na Stamford Bridge ... no no no

- Kubba
- Juventino
Na szczęście los oszczędził Barcelone!
Najciekawiej zapowiada się mecz Chelsea z Interem i Milanu z ManU.
Szczerze mówiąc raczej wątpliwy jest dla mnie awans tej dwójki z Włoch.
Fiora myśle, że ma sznase z Bayernem, ale to Niemcy są faworytami.
Ojj będzie ciężko o włoską ekipę w 1/4...

Najciekawiej zapowiada się mecz Chelsea z Interem i Milanu z ManU.
Szczerze mówiąc raczej wątpliwy jest dla mnie awans tej dwójki z Włoch.
Fiora myśle, że ma sznase z Bayernem, ale to Niemcy są faworytami.
Ojj będzie ciężko o włoską ekipę w 1/4...
- stahoo
- Juventino
Czemu na szczęście? Niech odpadna jak najszybciej- tak samo Real. Mam dość słuchania ich kibiców "a z którego koszyka będzie Juve?" "A Barsa gra najlepszy futbol na świecie" "Real gra genialna piłkę" "mamy 12 wychowanków na boisku w każdym meczu" "Valdes/Casillas [zależy który kibic mówi] jest najlepsiejszy na świecie" "Kurde, Messi/CR9 [zależy który mówi] jest bogiem itp."KU-bra pisze:Na szczęście los oszczędził Barcelone!![]()
Chelsea raczej wyeliminuje Inter, a Milan odpadnie z United. Jedyne spore szanse z italii ma Fiorentina.
W pupie mam kto wygra ta LM, byleby nie była to Barca i Real.
- Bosiontko
- Juventino
Znowu wszystkie włoskie drużyny odpadną w 1/8 i za rok już każdy normalnie podejdzie do sprawy i będzie wiedział, że o włoską drużynę w 1/4 LM będzie tak samo trudno (czyt. niemożliwe) jak o polską w fazie grupowej LM. Włoski futbol się nie nadaje do Europy i tyle.
- Kubba
- Juventino
Taka mała drwina z Onetustahoo pisze:Czemu na szczęście? Niech odpadna jak najszybciej- tak samo Real.KU-bra pisze:Na szczęście los oszczędził Barcelone!![]()
Także mam nadzieję, że Barca i Real jak najszybciej pożegnają się z LM. Mam dość tego całego zachwytu Barcą i Realem...
Szkoda, że Lyon zamiast się wzmacniać, ostanio tylko pozbywa się swoich najlepszych zawodników...
- KimiIceman
- Juventino
No, włosi mają pecha ostatnio do losowań. Największe szanse chyba ma Fiorentina, bo Bayern także jest drużyną dość przeciętną. Szkoda trochę. Barcelonie znowu się pofarciło. Mam wielką nadzieję że Lyon ośmieszy Real po raz kolejny. Lepiej będzie jak Chelsea wyeliminuje Inter, bo Chelsea to obok Juve moja ulubiona drużyna. Milan nie ma wielkich szans z ManU, mimo że już dwa razy ich ograli, ale jaki skład wtedy mieli. Obie drużyny lubię, a po odpadnięciu Juve, postanowiłem kibicować Milanowi, ale chyba odpadnie jeszcze przed wiosną. Zostaje Chelsea do kibicowania. Znowu włoska piłka się ośmieszy. Najpierw Juve w fazie grupowej a Inter i Milan trafiły na mocniejsze od siebie drużyny i największe szanse ma słabsza od nich Viola. Italia jest niemal lata świetlne za Anglią i Hiszpanią a Francja i Niemcy dępczą jej po piętach. Smutna prawda o włoskiej futbolu :płaczę: .
- KamilDeath
- Juventino
pech to jest rzeczywiście jak popatrzy się chociażby na mistrza Francji, ale z drugiej strony, może to w końcu rok aby ustrzelić nosa angielskim klubom, dlaczego skazujecie jak wszyscy Inter na odsiew skoro my potrafiliśmy im stawić czoła i tak naprawdę nie wiele brakowało to tym bardziej myślę, że Inter ma szanse coś pokazać w tym dwumeczu, poza tym mam dość komentarzy typu Chelsea rozjedzie Inter jak walec, poczekajmy zobaczymy, idąc dalej AC Milan i MU, historia jest na korzyść włoskiej drużyny, powiem więcej czemu nie AC Milan ? nas też zawsze skazywano w dwumeczu z Realem na porażkę, a potrafiliśmy wtedy postawić na swoim, Milan też wygrał w Madrycie, więc i może wyeliminować MU, choć trudno wiem, to ja nawet pokuszę się o stwierdzenie, że większe szanse ma AC Milan niż Inter, na poziomie też rywala dostali fioletowi, powiem więcej ja widzę w Fiorentinie cichego faworyta, bo potrafi naprawdę trener skoncentrować swoją drużynę na spotkanie LM i to może przynieść pożądany skutek, jeśli tylko będzie remis w Niemczech to u siebie kto wie kto wie, podsumowując naszej drużyny już tam nie ma i jest to nie do pomyślenia nawet nie zważając kto by u nas grał i kto trenował, ale nie to tu jest tematem
, wcale nie uważam, aby Calcio miało odpaść już w 1/8, stawiam na 2 drużyny w 1/4 może myślę optymistycznie, ale tak właśnie będzie 

Ostatnio zmieniony 18 grudnia 2009, 18:48 przez KamilDeath, łącznie zmieniany 1 raz.
...abyssus abyssum invocat.......piekło wzywa na pomoc piekła....
- PrzemasJuve
- Juventino
pech pechem a slabosc slaboscia..nie mozemy ciagle miec nadziei ze wylosujemy tych i tych trzeba grac z kim da los i koniec!
co do szans hmm viola jak najbardziej..bayern jest do kulniecia bo tak jak JUVE nie gra nikt(chcialbym to napsiac z mysla o rewelacyjnej grze naszych ulubiencow ehh) milan mysle ze tez..MU bez cr7 to nie to samo..wiem wiem milan bez kaki tez nie..ale jak pokazal mecz w madrycie pato i spolke stac na awans, inter-chelsea..oby dwu nie lubie i nikomu nie zycze awansu..wiem wiem ktos musi wiec...inter..angole dosc sie nagrali, inter im dluzej w lm tym wieksze nasze szanse w serie a liczac na ich zmeczenie
co do szans hmm viola jak najbardziej..bayern jest do kulniecia bo tak jak JUVE nie gra nikt(chcialbym to napsiac z mysla o rewelacyjnej grze naszych ulubiencow ehh) milan mysle ze tez..MU bez cr7 to nie to samo..wiem wiem milan bez kaki tez nie..ale jak pokazal mecz w madrycie pato i spolke stac na awans, inter-chelsea..oby dwu nie lubie i nikomu nie zycze awansu..wiem wiem ktos musi wiec...inter..angole dosc sie nagrali, inter im dluzej w lm tym wieksze nasze szanse w serie a liczac na ich zmeczenie
Magica Juve resiste il mio cuore lontano da te soltanto se penso alla figa!!