Pytania male i mniej znaczace (inne tematy)
- steru
- Qualità Juventino
Poszukuję dwóch filmów:
Kiedy kobiety miały ogony/Quando le donne avevano la coda http://www.filmweb.pl/f9013/Kiedy+kobie ... ogony,1970
Kiedy kobiety straciły ogony/Quando le donne persero la coda http://www.filmweb.pl/f9014/Kiedy+kobie ... ogony,1972
Z góry zaznaczę, że nie chodzi mi tu o jakieś linki. Poszukuję raczej wskazówki gdzie je mogę znaleźć. Może jakaś sieć wypożyczalni, może jakaś aukcja? Będę wdzięczny za pomoc.
Kiedy kobiety miały ogony/Quando le donne avevano la coda http://www.filmweb.pl/f9013/Kiedy+kobie ... ogony,1970
Kiedy kobiety straciły ogony/Quando le donne persero la coda http://www.filmweb.pl/f9014/Kiedy+kobie ... ogony,1972
Z góry zaznaczę, że nie chodzi mi tu o jakieś linki. Poszukuję raczej wskazówki gdzie je mogę znaleźć. Może jakaś sieć wypożyczalni, może jakaś aukcja? Będę wdzięczny za pomoc.
- tabo89
- Juventino
moja pierwsza myśl to nie, ale sam nie potrafiłbym udowodnić więc poszukałem i przytoczę dosyć mądrą wypowiedź:
Księżyc nie posiada globalnego pola magnetycznego, wiec igła w kompasie zachowywała by się zupełnie losowo.
Dzieje się tak ze względu na fakt, iz Księżyc nie posiada ciekłego jadra, w przeciwieństwie do większość planet, lub posiada je w stopniu bardzo ograniczonym, stad tez nie może wygenerować własnego pola.
miałeś jakiś sen, czy może tak z czystej ciekawości

Księżyc nie posiada globalnego pola magnetycznego, wiec igła w kompasie zachowywała by się zupełnie losowo.
Dzieje się tak ze względu na fakt, iz Księżyc nie posiada ciekłego jadra, w przeciwieństwie do większość planet, lub posiada je w stopniu bardzo ograniczonym, stad tez nie może wygenerować własnego pola.
miałeś jakiś sen, czy może tak z czystej ciekawości

- stahoo
- Juventino
Z ciekawości
Miałem na ćwiczeniach z podstaw zarządzania jakis test, który niby kiedyś dostali kandydaci na menedżerów/dyrektorów/prezesów. Mieliśmy posegregować 14 przedmiotów od tych najważniejszych do przetrwania i pokonania 300 km na księżycu 
PS. Dziękuję ślicznie

PS. Dziękuję ślicznie

- oliver
- Juventino
Tak. Całkiem nie dawno zamówiłem telefon z play przez telefon, wysłali go kurierem, właśnie przez tą firmę o której wspominasz i przyjechali w sobotę tylko chyba do 12 czy do 13 w soboty jeżdżą.
Dla 39 kibiców, mecz finałowy pomiędzy Liverpoolem a Juventusem był ostatnim, w jakim mogli wziąć udział. Kibice Bianconerich nigdy nie zapomną o tamtych wydarzeniach. Heysel 29 maj 1985r.
koniec iti
koniec iti
- Gość
ponawiam pytaniediegool28 pisze:mam problem ponieważ za każdym razem gody loguje sie na komputerze wchodze na juvepoland to musze sie logować i ustawiać swoją skórke !?!?!?!? przy logowaniu zawsze daje autologowanie i zawsze pamietaj dla tej strony co mam z tym zrobić ??
- Gość
tak.używam programu CCleaner automatycznie czyśmi mi pliki podczas startu systemu ale mam odznaczone czyszczenie z opery (której używam) cookies,histori i pamięci podręcznejmnowo pisze:A czyścisz cookies?

- szczypek
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 22 razy
Więc odinstaluj CCleanera i zobaczysz czy coś się zmieni.diegool28 pisze:tak.używam programu CCleaner automatycznie czyśmi mi pliki podczas startu systemu ale mam odznaczone czyszczenie z opery (której używam) cookies,histori i pamięci podręcznejmnowo pisze:A czyścisz cookies?więc ?
- białas
- Juventino
to taka zagadka na cały tydzień: moja dziewczyna poszukuje piosenki/wykonawcy gdzie w teledysku (jak stwierdziła) występują białe lalki z powiększonymi głowami, które są różnych kształtów. wydaje mi się, że są to ludzie przebrani za owe lalki, bo kojarzy jeszcze kolesia, który tam śpiewa. facet, wiek ok. 40-50 lat, rasa biała, piosenka nie starsza niż 10 lat. ktokolwiek widział, ktokolwiek wie coś na ww. temat, prosiłbym o pomoc. z góry dzięki 
- pinturicchia
- Qualità Juventina
No nie wiem jedyne co mi sie kojarzy to to:białas pisze:to taka zagadka na cały tydzień: moja dziewczyna poszukuje piosenki/wykonawcy gdzie w teledysku (jak stwierdziła) występują białe lalki z powiększonymi głowami, które są różnych kształtów. wydaje mi się, że są to ludzie przebrani za owe lalki, bo kojarzy jeszcze kolesia, który tam śpiewa. facet, wiek ok. 40-50 lat, rasa biała, piosenka nie starsza niż 10 lat. ktokolwiek widział, ktokolwiek wie coś na ww. temat, prosiłbym o pomoc. z góry dzięki
A jak nie to to może więcej szczegółów podaj, to może ktoś znajdzie