CZAPKI i RĘKAWICE JUVE - WSZYSTKO WYSŁANE
- faja69
- Juventino
nie spodziewałem się że w ankiecie weźmie aż tyle osób, wkrótce powinna się skończyć, myślałem że będzie większa rozbieżność pomiędzy dużym a małym herbem, dlatego, tak jak wcześniej wspominałem będzie można sobie wybrać jaką wersje chcecie, czyli np ktoś zamawia to wybiera sobie później czy chce z dużym herbem czy małym, tak myślę będzie najsprawiedliwiej, ale to wszystko zależy już od ilości zamówień, jeśli będzie sporo chętnych to zrobimy 2 wersje na pewno, jeśli będzie mniej to nie obiecuje ale postaram się aby tak było.

- maniek1111
- Juventino
ja poproszę cały komplet
- zebol
- Juventino
Nie jest to trochę za późno ? Do 15 stycznia zapisy później jeszcze gdzieś 3 dni wpłaty, później czekanie na czapkę i dostaniemy ją gdzieś w lutym, i jak tu tak długo chodzić bez czapkifaja69 pisze:do 15 stycznia są zapisy!zebol pisze:Do kiedy zbierasz zapisy bo jest wstępnie zainteresowany?

Juve jesteś drużyną naszych serc na boisku jedenastu bohaterów wygraj niemożliwe i do przodu idz A my pójdziemy za tobą!!!
- faja69
- Juventino
pisałem, że jest/była masa akcji na forum i nie każdy ma kase.. po za tym teraz idą święta, sylwester i wiadomo, każdy liczy się z wydanym groszem, dlatego postanowiłem że będzie w styczniu po świętach. wiele osób już mnie prosiło aby właśnie tak było.

- zebol
- Juventino
Szkoda że tak późno ale dopisz mnie tam na komplet.faja69 pisze:pisałem, że jest/była masa akcji na forum i nie każdy ma kase.. po za tym teraz idą święta, sylwester i wiadomo, każdy liczy się z wydanym groszem, dlatego postanowiłem że będzie w styczniu po świętach. wiele osób już mnie prosiło aby właśnie tak było.
Juve jesteś drużyną naszych serc na boisku jedenastu bohaterów wygraj niemożliwe i do przodu idz A my pójdziemy za tobą!!!