BIAŁYSTOK || wspólne wypady na mecz
- kiler_bandyta
- Juventino
wczoraj to prawie się popłakałem u ziomka... miałem wątpliwą przyjemność oglądać to ,,widowisko" na polsacie i nie wiem... Nadzieja umiera ostatnia i wiem, że ta nigdy nie umrze, ale takie rzeczy bolą... Forza Juve!
Umrę tak jak żyłem... z sercem w biało-czarnych barwach...
- kiler_bandyta
- Juventino
a meczyk z catania nam gdzies puszcza ? wie ktos cos? 

- Winner
- Juventino
Moje źródło informacji czyli stronka canal plus nie działa od 3 dni ale patrzać w gazetę meczu nie ma. Do Verony się nie wybieram gdyż zbyt dużo będę miał zaliczeń żeby się wybrać.
Od kołyski aż po grób zapatrzony w jeden klub.
- Judzio
- Juventino
Czyly jak nie ma Catanii w TV to widzimy się po nowym roku zapewne
Ciekawe jak w styczniu u nas będzie z mrozami i śniegiem bo jeżeli Gornie się wybierasz na Veronę to możesz z naszego Zakaukazia nie dojechać do miejsca odjazdu

Ciekawe jak w styczniu u nas będzie z mrozami i śniegiem bo jeżeli Gornie się wybierasz na Veronę to możesz z naszego Zakaukazia nie dojechać do miejsca odjazdu

- białas
- Juventino
rzeczywiście, 4 osoby były w Bratysławie, ale miałem na myśli jakiś wyjazd do Włoch.Winner pisze:Na meczu z Atalantą były 3 osoby a na meczu z Artmedią chyba 4 . A meczu z Catanią na pewno nie ma w tv.
to, że nie ma meczu nie oznacza, że nie można umówić się w międzyczasieJudzio pisze:Czyly jak nie ma Catanii w TV to widzimy się po nowym roku zapewne

heh, Gorn i tak się spóźni na pociąg, więc dalsza trasa nie powinna go interesowaćCiekawe jak w styczniu u nas będzie z mrozami i śniegiem bo jeżeli Gornie się wybierasz na Veronę to możesz z naszego Zakaukazia nie dojechać do miejsca odjazdu![]()

- Dagmara
- Juventino
Co do wyjazdu na mecz, to niestety prawdą jest, że się nie wybieram. Ale chcę również zaznaczyć, że jak będzie organizowany następny wypad na wiosnę, to już będę mieć wystarczająco kasy i tylko bardzo, ale to baardzo ważna rzecz będzie w stanie mnie zatrzymać. I ja oczywiście chętnie pomogę spełniać życzenie białasa co do liczby osób z Białego na wyjazdach JPC 

I nie zapomnij wrócićGorn pisze:nie wiem w jaki sposób ale do Włoch pojadę![]()

- kiler_bandyta
- Juventino
jakos tal cicho... niedlugo meczyk z Parma, a nie wiecie czy gdzies leciec bedzie ? ;>