Forumowicz od A do Z - vol.2
- deszczowy
- Juventino
- Tharp
Zoff: ciekawy alfabet, czytalo sie lekko i przyjemnie. Tak jak sie spodziewalem, troszeczke sie otwarles, pare literek dosc osobistych, ale bez szczegolow. Mi sie podobalo.Daruje sobie pisanie ze lubie ta sama muzyke (GnR!) czy filmy (praktycznie wszystkie wymienione), zeby bylo bez zbednego wazeliniarstwa
Aha, no i nie 38 a 48, Ty dziadu stary! :x
Zoff: ciekawy alfabet, czytalo sie lekko i przyjemnie. Tak jak sie spodziewalem, troszeczke sie otwarles, pare literek dosc osobistych, ale bez szczegolow. Mi sie podobalo.Daruje sobie pisanie ze lubie ta sama muzyke (GnR!) czy filmy (praktycznie wszystkie wymienione), zeby bylo bez zbednego wazeliniarstwa
Aha, no i nie 38 a 48, Ty dziadu stary! :x
- Ein
- Juventino
Kamex, bo pamiętam jego słodki avatar z ładną dziewczyną 

Moggi: "People keep asking where Juve got the money to buy Vlahovic but they forget that the club is owned by the Elkanns. 2% of the Elkann assets are enough to buy Inter, this is not a joke, let's be clear, it's real data."
- Kamex22
- Juventino
Ein pisze:Kamex, bo pamiętam jego słodki avatar z ładną dziewczyną
Teraz mam avatar ze słodkim i przystojnym Brazylijczykiem :* a że większość ma podobny to mam nadzieje ze nie będą glosować za avatar

Ps. Głosuję na Eina, ponieważ:
1. Chciałbym jego alfabet przeczytać,
2. Czeka najdłużej,
3. Trzeba się odwdzięczyć,
4. Bo w avku ma ładnie pofałdowaną flagę (nie mylić z ładną flagą)

- pan Zambrotta
- Juventino
- pan Zambrotta
- Juventino
pffff... ludzie głosowali na mnie, bo wiedzieli że zawsze mam coś sensownego do napisaniamnowo pisze:Do tego Ty w takiej sytuacji nie dostałbyś żadnego głosu!pan Zambrotta pisze:Jeśli zaczynacie głosować dlatego, bo ktoś ma ładny avatar, to chyba kompletnie mijacie się z celem tego tematu.

- Łukasz
- Juventino
Tak Ci się tylko wydawałopan Zambrotta pisze:pffff... ludzie głosowali na mnie, bo wiedzieli że zawsze mam coś sensownego do napisaniamnowo pisze:Do tego Ty w takiej sytuacji nie dostałbyś żadnego głosu!pan Zambrotta pisze:Jeśli zaczynacie głosować dlatego, bo ktoś ma ładny avatar, to chyba kompletnie mijacie się z celem tego tematu.

- Bobeknaklo
- Juventino
I ciekawe obrazki do zaprezentowaniapan Zambrotta pisze:pffff... ludzie głosowali na mnie, bo wiedzieli że zawsze mam coś sensownego do napisaniamnowo pisze:Do tego Ty w takiej sytuacji nie dostałbyś żadnego głosu!pan Zambrotta pisze:Jeśli zaczynacie głosować dlatego, bo ktoś ma ładny avatar, to chyba kompletnie mijacie się z celem tego tematu.
- pan Zambrotta
- Juventino
pf........
ja przynajmniej nie mam żółtej karteczki za wścibskie wytykanie błędów ortograficznychŁukasz pisze:Tak Ci się tylko wydawało
i nie podkradam cudzych avatarówBobek1991 pisze:I ciekawe obrazki do zaprezentowania
na Ciebie póki co nic nie mam, ale to pewnie też źlemnowo pisze:Do tego Ty w takiej sytuacji nie dostałbyś żadnego głosu!
- Bobeknaklo
- Juventino
No bo po co znaleźć w necie coś pospolitego jak można znaleźć coś głupiego czego nikt nie mapan Zambrotta pisze:i nie podkradam cudzych avatarów

unbelievablepan Zambrotta pisze:na Ciebie póki co nic nie mam, ale to pewnie też źlemnowo pisze:Do tego Ty w takiej sytuacji nie dostałbyś żadnego głosu!
Mój głos już wcześniej poszedł na Eina, tradycyjnie od kilku ankiet, oczywiście nie za "śmieszny" avatar i błyskotliwe komentarze/docinki.
- Ein
- Juventino
pan Zambrotta pisze:Jeśli zaczynacie głosować dlatego, bo ktoś ma ładny avatar, to chyba kompletnie mijacie się z celem tego tematu.

Każdy powód się liczy

Moggi: "People keep asking where Juve got the money to buy Vlahovic but they forget that the club is owned by the Elkanns. 2% of the Elkann assets are enough to buy Inter, this is not a joke, let's be clear, it's real data."