CZAPKI i RĘKAWICE JUVE - WSZYSTKO WYSŁANE
- drozdi
- Juventino
na kiedy w końcu ta akcja? Bo jak po 10 stycznia to mogę się zapisać
edit: dzięki. Orientacyjnie na tą chwilę biorę komplet tylko postaw przy mnie pytajnik
edit: dzięki. Orientacyjnie na tą chwilę biorę komplet tylko postaw przy mnie pytajnik
Ostatnio zmieniony 13 grudnia 2009, 21:09 przez drozdi, łącznie zmieniany 1 raz.

- stahoo
- Juventino
Potwierdzam. Jak będzie duzy herb, to zakładam 40 fikcyjnych kont i robię z tym porządek.JaPs pisze:...dlatego tez ja ze swojej strony uprzedzam, ze wersja z wiekszym herbem wyglada wiejsko i obciachowouprzedzam że jak ankieta się skończy zostanie ta wersja która miała najwięcej głosów.
- mnowo
- Qualità Juventino
A ja już dopilnuję, żeby stahoowi się powiodłostahoo pisze:Potwierdzam. Jak będzie duzy herb, to zakładam 40 fikcyjnych kont i robię z tym porządek.JaPs pisze:...dlatego tez ja ze swojej strony uprzedzam, ze wersja z wiekszym herbem wyglada wiejsko i obciachowouprzedzam że jak ankieta się skończy zostanie ta wersja która miała najwięcej głosów.

- Gregor_09
- Juventino
a ja się tym razem nie zgłoszę :lol:
czapka szaro-czarna
(pewnie nawiązanie do naszych strojów wyjazdowych... :C )
Rękawiczek tego typu nie polecam - takich pełno w marketach (6,99zł) i ten materiał szybko się rozciąga
czapka szaro-czarna

Rękawiczek tego typu nie polecam - takich pełno w marketach (6,99zł) i ten materiał szybko się rozciąga

- Fontas_Diego
- Juventino
Czapeczka raz proszę 

fontas_diego
- tabo89
- Juventino
pomogę Wam chłopakimnowo pisze:A ja już dopilnuję, żeby stahoowi się powiodłostahoo pisze:Potwierdzam. Jak będzie duzy herb, to zakładam 40 fikcyjnych kont i robię z tym porządek.JaPs pisze: ...dlatego tez ja ze swojej strony uprzedzam, ze wersja z wiekszym herbem wyglada wiejsko i obciachowo
a to kiedy kończy się ankieta

a tak poważnie to ankieta chyba nie jest dobrym odzwierciedleniem bo mogą w niej zagłosować osoby zupełnie postronne, które nawet nie zamierzają brać udziału w akcji, tak mi się zdaję..