WROCŁAW || wspólne wypady na mecze (do 08.2013)
- Bobek88
- Juventino
Brendol i Greger mają grzdyla.Szkoda że nie widzieliście swoich mord jak już było 3:1 myślałem że padne. Was było 30 nas 5 i tak was uciszyliśmy.Dominacja Bayernu i tyle!!! Stara dama na kolanach !!!
This is madness!!!! Madness??? This!! Is!! Sparta!!!
- Greger
- Juventino
Niemcom zawsze dobrze idzie na początku w latach 1939-1941 niemal zawsze było wesoło, ale potem już nieciekawie do 1945.
Podobnie w tej Lidze Mistrzów może sklepaliście nas i Żydów, ale przyjdzie Barcelonka i znowu 5 jak rok temu...
Mimo wszystko życzę Bawarczykom dobrze, bo w końcu to nasz pogromca.
PS
Miałem Bobek taką samą minę niemal od początku, z małym wyjątkiem po naszej fuksiarskiej bramce. Widziałem, że ambicją na boisku i dążeniem do awansu może się pochwalić Olić, a nie felipe "25 milionów" melo... Gratulacje dla Twoich pupili i dla Ciebie, za upartą, mimo iż czasami wydawało się bezpodstawną wiarę w nich!
Podobnie w tej Lidze Mistrzów może sklepaliście nas i Żydów, ale przyjdzie Barcelonka i znowu 5 jak rok temu...
Mimo wszystko życzę Bawarczykom dobrze, bo w końcu to nasz pogromca.
PS
Miałem Bobek taką samą minę niemal od początku, z małym wyjątkiem po naszej fuksiarskiej bramce. Widziałem, że ambicją na boisku i dążeniem do awansu może się pochwalić Olić, a nie felipe "25 milionów" melo... Gratulacje dla Twoich pupili i dla Ciebie, za upartą, mimo iż czasami wydawało się bezpodstawną wiarę w nich!

- Brendol
- Juventino
Pied***ć mecz z Bari! Jeszcze nas <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)>** i będzie!! Cóż, bayern zawsze fuksa miał. Od 1918 niemiaszki mają go więcej niż rozumu. Zresztą, czy oni mają rozum? Nie wydaje mi sie. Zreszta, trzeba miec cos z beretem nie teges kibicujac naszym kochanym zachodnim sąsiadom...
The real gentelman never leaves his Old Lady. Forza Juve!
- AmericanPsycho
- Juventino
Haha.
Jeśli poprzednie blamaże były ciągle zbyt widowiskowe, to może dzisiejszy wpier*** da Wam do myślenia.
Dalej chcecie oglądać tych geniuszy piłki kopanej, którzy mają czelność nazywać się Juventusem?! Kiedyś te barwy były barwami zwycięzców, kiedyś te barwy budziły szacunek... To jest jakieś totalne nieporozumienie! Kończmy ten sezon.
Znajdzie się jeszcze jakiś odważny, który zaproponuje kolejny wypad?
Jeśli poprzednie blamaże były ciągle zbyt widowiskowe, to może dzisiejszy wpier*** da Wam do myślenia.
Dalej chcecie oglądać tych geniuszy piłki kopanej, którzy mają czelność nazywać się Juventusem?! Kiedyś te barwy były barwami zwycięzców, kiedyś te barwy budziły szacunek... To jest jakieś totalne nieporozumienie! Kończmy ten sezon.
Znajdzie się jeszcze jakiś odważny, który zaproponuje kolejny wypad?
- Bobek88
- Juventino
<brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> sie Brendol.Twoja stara ma nie pokolei w głowie chyba. Co za różnica czy kibicuje szwabom czy makaroniarzom?? Ci i ci faszyści.
This is madness!!!! Madness??? This!! Is!! Sparta!!!
- daniel85
- Juventino
nasz rywal w lidze europejskiej http://www.livescore.com/default.dll/ga ... ame=361844 nie mamy szans
wesołych świąt!!!