Serie A (16): Bari 3-1 JUVENTUS
- Choperini
- Juventino
W tej informacji na stronie Juve, jest tylko "streszczenie" meczu, taka informacja, jak się pojawiają na onecie, czy wp.
Czekam cierpliwie do poniedziałku, może wtedy Zarząd podejmie jakieś decyzje.
Ale przyznam szczerze, że powoli zaczynam szukać lotu z Warszawy do Turynu
Czekam cierpliwie do poniedziałku, może wtedy Zarząd podejmie jakieś decyzje.
Ale przyznam szczerze, że powoli zaczynam szukać lotu z Warszawy do Turynu

"Run Hassan. Run!
"

- olom23
- Juventino
a propo korupcji ... ale rzeczywisice to nie miejsce i pora :płaczę:Łukasz pisze:To było kiedyś. Radzę Ci, znajdź inny obiekt frustracji, bo to nie Inter jest naszym problemem. I nie wiem, po jakiego grzyba w tak smutnej chwili wyciągasz z kapelusza Inter.olom23 pisze:Kiedyś było tak dobrze, Milan grał seryjnie w finałach, przed Juventusem wszyscy drżeli, a Inter jak to Inter przeciętniacy

- olom23
- Juventino
:naughty: Apolonisz Tajner ma trenować Juve Blanc już rozmawiał o kontrakcie w przerwie meczuAsta#8 pisze:Chyba jakąś ciszę medialną ogłosili, bo Ferrara powiedział "moi piłkarze nie mają nic do powiedzenia". Dodał także "porażka niewytłumaczalna". Blanc powiedział, że Ciro zostaje do końca sezonu.

- Bartek(Juventino)
- Qualità Juventino
Niech zostaje niech juz nic nie robia bo co kolejny ruch to gorszy. Niech po sezonie wymienia caly zarzad, ktory zacznie wszystko od nowa z nowa polityka, nowym trenerem i pilkarzami.Asta#8 pisze:Chyba jakąś ciszę medialną ogłosili, bo Ferrara powiedział "moi piłkarze nie mają nic do powiedzenia". Dodał także "porażka niewytłumaczalna". Blanc powiedział, że Ciro zostaje do końca sezonu.
- Subiskiin
- Juventino
Jakaś sporą kreskę wciągnie, i od razu humor wróci ! Ja wolę browarka, ale są różni ludzie... :roll:Choperini pisze:Asta, a to jest wypowiedź Blanca po tym meczu?
Wiesz doskonale, że sytuacja się mogła zmienić z sekundy na sekundę, Lapo się wykończy przez to Juve
Ostatnio zmieniony 13 grudnia 2009, 00:07 przez Subiskiin, łącznie zmieniany 1 raz.
- olom23
- Juventino
Bo molinaro powiedział Brzydko o Ciro Ferrarze powiedział dokładnie "Apoloniusz Tajner będzie nowym trenerem Juve bo Ciro jest BEE"PaulCone pisze:
Kanavaro kopał w swoich kolegów...
Jeszcze ponoć powiedział że ma 100 RP na Tibi i expi na dragach

Ostatnio zmieniony 13 grudnia 2009, 00:09 przez olom23, łącznie zmieniany 1 raz.

- Asta#8
- Qualità Juventino
Tak, zapomniałem podać źródła... A o to i one:Choperini pisze:Asta, a to jest wypowiedź Blanca po tym meczu?
Wiesz doskonale, że sytuacja się mogła zmienić z sekundy na sekundę, Lapo się wykończy przez to Juve
http://www.tuttosport.com/calcio/serie_ ... gione»
- _Nothing_
- Juventino
I tego właśnie najbardziej nienawidze...
klbole innych drużyn po nas jadą
http://sport.onet.pl/74327.4,1248705,20 ... omosc.html
klbole innych drużyn po nas jadą
http://sport.onet.pl/74327.4,1248705,20 ... omosc.html
- Mati1990
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 3 razy
Pewnego razu był Juventus z krajobrazu,
W nim wszystko pięknie hulało, aż ze zwycięstw się skakało,
Teraz Me serce krwawi, Juventus mnie rani,
Przyszedł trudny moment, a ja w smutku tonę,
Łyk za łykiem wina pijam i ze smutku się zwijam,
Agnelli na górze wywołują burzę,
Ja ze smutkiem na zmiany czekam, a zarząd wciąż zwleka,
Ach to jedne kapcie! z naszej Starej Damy zrobili nam... babcię!
Secco smutny, Blanc smutny, Ciro smutny, żalą się jaki to los jest okrutny!
Wiem, że głupie, tak samo jak dzisiejsza porażka... i nie tylko dzisiejsza. Co może nas gorszego jeszcze spotkać w tym sezonie ?
W nim wszystko pięknie hulało, aż ze zwycięstw się skakało,
Teraz Me serce krwawi, Juventus mnie rani,
Przyszedł trudny moment, a ja w smutku tonę,
Łyk za łykiem wina pijam i ze smutku się zwijam,
Agnelli na górze wywołują burzę,
Ja ze smutkiem na zmiany czekam, a zarząd wciąż zwleka,
Ach to jedne kapcie! z naszej Starej Damy zrobili nam... babcię!
Secco smutny, Blanc smutny, Ciro smutny, żalą się jaki to los jest okrutny!
Wiem, że głupie, tak samo jak dzisiejsza porażka... i nie tylko dzisiejsza. Co może nas gorszego jeszcze spotkać w tym sezonie ?
- Choperini
- Juventino
Dzięki wielkie za info 
Zaraz prześledzę włoską prasę, może na coś ciekawego się człowiek natknie.
PS. Dziwią mnie wypowiedzi Ferrary, On niestety nie ma takiej zdolności jak Mourinho, który potrafi skupiać uwagę mediów wyłącznie na sobie, a zawodnikom dać odpocząć. Chciałbym, żeby i trener Juventusu to potrafił.
Pozdrawiam

Zaraz prześledzę włoską prasę, może na coś ciekawego się człowiek natknie.
PS. Dziwią mnie wypowiedzi Ferrary, On niestety nie ma takiej zdolności jak Mourinho, który potrafi skupiać uwagę mediów wyłącznie na sobie, a zawodnikom dać odpocząć. Chciałbym, żeby i trener Juventusu to potrafił.
Pozdrawiam

"Run Hassan. Run!
"

- Molek big fun juve
- Juventino
No to Blanc mnie rozbawił ;| widzi dużo plusów w tym meczu
A z tego co powiedział Ferrara zostanie , bo wybrali go dla przyszłości i ,że będą kontynuować z nim współpracę aby stworzyć drużynę ;|

Czy wygrywasz czy nie i tak kocham Cię , Juve w mym sercu na dobre i złe

- Eric6666
- Juventino
Kanavaro :lol: po tym meczu nawet mnie to nie oburza czy coś;d
najlepsze jest to ,że nie będzie zmian trener zostanie i cały sezon będzie taki... z najgorszymi jak równy z równym a reszta to farciarskie gole i farciarskie zwycięstwa... i najlepsze Giovinco coś znowu pokazał a i tak rezerwa go czeka ..
po raz kolejny taktyka do dup.. ,ale i tak pozostanie...
o raz kolejny zmiany za późno ..
Ps. warto przypomnieć jak wiele osób pisało ,że Ferrara ma 100% wygranych w Juve;d niby nie dawno ,a wydaje się lata świetlne
najlepsze jest to ,że nie będzie zmian trener zostanie i cały sezon będzie taki... z najgorszymi jak równy z równym a reszta to farciarskie gole i farciarskie zwycięstwa... i najlepsze Giovinco coś znowu pokazał a i tak rezerwa go czeka ..
po raz kolejny taktyka do dup.. ,ale i tak pozostanie...
o raz kolejny zmiany za późno ..
Ps. warto przypomnieć jak wiele osób pisało ,że Ferrara ma 100% wygranych w Juve;d niby nie dawno ,a wydaje się lata świetlne
Ostatnio zmieniony 13 grudnia 2009, 00:18 przez Eric6666, łącznie zmieniany 1 raz.