Serie A (16): Bari 3-1 JUVENTUS
- cerb
- Juventino
Nie bede sie pastwil nad stylem porazki, ale chce zwrocic uwage na zachowanie Ferrary..
Pierw probowal ustawic zespol z 1 napastnikiem, nie wychodzilo, przegrane mecze..
Po fali krytyki wstawil 2 napastnikow, ale nic poza tym nie zminil.. pilkarze biegaja po boisku ale nie wiedza po co i za czym.
Tracimy bramke w 8 minucie, ok, grajmy swoje, przeciez mamy pewna taktyke, tia??!! Od razu rzucili sie jak wyglodzone lwy pilkarze juve tylko co z tego? zero pomyslu na gre, wszystko chaotycznie... buffon z 5 razy na 30 metrze ratuje zespol przed utrata gola? To jest taktyka? Zaden zespol nie gra o ligowe punkty taka gra? Co to ma być
Pierw probowal ustawic zespol z 1 napastnikiem, nie wychodzilo, przegrane mecze..
Po fali krytyki wstawil 2 napastnikow, ale nic poza tym nie zminil.. pilkarze biegaja po boisku ale nie wiedza po co i za czym.
Tracimy bramke w 8 minucie, ok, grajmy swoje, przeciez mamy pewna taktyke, tia??!! Od razu rzucili sie jak wyglodzone lwy pilkarze juve tylko co z tego? zero pomyslu na gre, wszystko chaotycznie... buffon z 5 razy na 30 metrze ratuje zespol przed utrata gola? To jest taktyka? Zaden zespol nie gra o ligowe punkty taka gra? Co to ma być
- Hubson
- Juventino
Po 1 - Gramy jak ostatnie łajzy z 8ligi podwórkowej, którzy mają bebechy do kolan !!!
Po 2 - Żeby karnego przestrzelić nad bramką tak jak to Diego zrobił to tez trzeba mieć w ...(nie powiem gdzie bo kultura osobista na to mi nie pozwala :evil: )
Po 3 - Buffon, ty lepiej idź już na stół , ładnie jedną akcje wybroniłeś ale od czasu meczu z Bayernem robisz niewybaczalne błędy !!
mnowo w pełni Cię rozumiem bo ja też już mam dość i nawet miałem już w jednej ręce zapalniczkę a w drugiej szalik, ale jak sobie pomyślałem ile Tabo się nad nimi napracował i ile załatwiał to mi się szkoda zrobiło xD
Podsumowując katastrofa totalna , jak by to ujął jeden z moich kolegów Juventinich "...miazga..."

Po 2 - Żeby karnego przestrzelić nad bramką tak jak to Diego zrobił to tez trzeba mieć w ...(nie powiem gdzie bo kultura osobista na to mi nie pozwala :evil: )
Po 3 - Buffon, ty lepiej idź już na stół , ładnie jedną akcje wybroniłeś ale od czasu meczu z Bayernem robisz niewybaczalne błędy !!
mnowo w pełni Cię rozumiem bo ja też już mam dość i nawet miałem już w jednej ręce zapalniczkę a w drugiej szalik, ale jak sobie pomyślałem ile Tabo się nad nimi napracował i ile załatwiał to mi się szkoda zrobiło xD
Podsumowując katastrofa totalna , jak by to ujął jeden z moich kolegów Juventinich "...miazga..."

Ostatnio zmieniony 12 grudnia 2009, 22:45 przez Hubson, łącznie zmieniany 4 razy.
- Zikson
- Juventino
można by tu użyć wielu wulgaryzmów, ale po co. Juve gra tak jak reprezentacja naszego kraju, ślimaki w oleju, szukający drogi do szatni. Zero skuteczności, kiepskie zmiany, żenada, to jest Juve??!! Amałri wykapany Rasiak, wrzucić go do Serie C to będzie pykał piękne gole.
Tego zespołu nie można nazwać Juve. Tyle!
Tego zespołu nie można nazwać Juve. Tyle!
- _Nothing_
- Juventino
Ciro miej odrobinę honoru!! pokaż, że zależy ci na tej drużynie i ODEJDŹ!!
Katastrofa... Diego nie będę oceniał za tego karnego, bo jak dla mnie każdemu się może zdarzyć, że bramkarz obroni, ale nietrafić w bramkę z kilku metrów ...
Giovinco zagrał coś kolo 5 minut i co? piękna akcja lewą stroną, mija 2 rywali i dośrodkowuje, potem strzela. Temu chłopakowi się CHCE grać, i nikt poza nami tego nie widzi??
Katastrofa... Diego nie będę oceniał za tego karnego, bo jak dla mnie każdemu się może zdarzyć, że bramkarz obroni, ale nietrafić w bramkę z kilku metrów ...
Giovinco zagrał coś kolo 5 minut i co? piękna akcja lewą stroną, mija 2 rywali i dośrodkowuje, potem strzela. Temu chłopakowi się CHCE grać, i nikt poza nami tego nie widzi??
- meda11
- Juventino
Tak zgnojonej mentalnie, tak rozbitej psychicznie, tak upokorzonej grupy nie widziałem. Specjalnie użyłem słowo "grupa", bo to nie jest nawet namiastka drużyny. Hiddink, Hiddink, i jeszcze raz Hiddink + sztab medyczny zamiast partaczy!
PS. Ciro miej serce, honor i zwolnij stanowisko
PS. Ciro miej serce, honor i zwolnij stanowisko
- SZAGI
- Juventino
zero pomysłu na grę... ożywienie w szeregach Juve wprowadził Giovinco. Pytam się czemu? CZEMU! tak późno pojawił się na boisku, i czy gdyby Camor nie nabawił się kontuzji to czy Mrówka w ogóle by zagrała?
Kolejny raz rozczarował Diego, a ten karny... eh. szkoda gadać...
Diego przyda się odpoczynek, podobnie jak Amauriemu. Jak z Catanią nie zobaczę Giovinco w podstawowym składzie, to przykro mi to będzie mówić, ale pan Ferrara straci ostatni procent zaufania... jeżeli w ogóle dotrwa na stanowisku do następnego meczu...
Kolejny raz rozczarował Diego, a ten karny... eh. szkoda gadać...
Diego przyda się odpoczynek, podobnie jak Amauriemu. Jak z Catanią nie zobaczę Giovinco w podstawowym składzie, to przykro mi to będzie mówić, ale pan Ferrara straci ostatni procent zaufania... jeżeli w ogóle dotrwa na stanowisku do następnego meczu...
- kameleon512
- Juventino
Boże, jak mi nisko upadliśmy... Bari nas jedzie, do czego to doszło..
Brawa dla naszego treneiro, w mordzie najsliniejszy, w praktyce.. jak Najman :lol:
Diego :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: jest najwiekszym rozczarowaniem, to co on gra to taki szajs ze az głowa boli.
Dlaczego nie gra Giovinco? Nie rozumiem tego, Diego moze sie od niego uczyc jak strzelac, kiwac, dosrodkowywac, czy podawac.
Diego :lol: :lol:
Ciekawe co powie Ferrara
żal
Brawa dla naszego treneiro, w mordzie najsliniejszy, w praktyce.. jak Najman :lol:
Diego :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: jest najwiekszym rozczarowaniem, to co on gra to taki szajs ze az głowa boli.
Dlaczego nie gra Giovinco? Nie rozumiem tego, Diego moze sie od niego uczyc jak strzelac, kiwac, dosrodkowywac, czy podawac.
Diego :lol: :lol:
Ciekawe co powie Ferrara

żal
- Gajowy Marucha
- Juventino
taki diego też ma wszystko w dupie. Nie strzelił karnego i co? gówno - zero reakcji. Seba 2 akcjami zrobił więcej zamieszania niż cała pomoc przez cały mecz. Oczywiście wszedł ok. 80minuty :lol:
Który to już zawodnik odchodząc od nas gra nieźle - Almiron strzał życia
Bari prowadząc, w kilka min. przeprowadziło 3 zmiany (i to wcale nie na obrońców) na co czekał nasz miszcz?
Jutro i tak usłyszymy:
Ferrara realizuje plan, ufamy mu i inne sranie w banie
Który to już zawodnik odchodząc od nas gra nieźle - Almiron strzał życia

Bari prowadząc, w kilka min. przeprowadziło 3 zmiany (i to wcale nie na obrońców) na co czekał nasz miszcz?
Jutro i tak usłyszymy:
Ferrara realizuje plan, ufamy mu i inne sranie w banie

- Mati1990
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 3 razy
Stoczyliśmy się już... o scudetto możemy zapomnieć powoli, liga mistrzów poszła w siną dal. Ciro powinien zrezygnować,a zaraz za nim zarząd. Kolejny sezon stracony
, a nie zapomniałem ! jest jeszcze coppa italia i liga eurpejska :lol:
Co do meczu...
Na plus: Giovinco, Poulsen, Trezeguet ( za bramkę ) i Grosso, który "sprawiał" zagrożenie pod bramką Bari, nawet dał karnego...
Na minus:
Przede wszystkim Diego... jak ma tak dalej grać to czas najwyższy usiąść na ławce, bo póki co to na boisku lata jakaś przereklamowana gwiazdeczka. Nawet karnego nie umie strzelić, wtedy gdy go potrzebujemy najbardziej w takich momentach, to on zawodzi. Czas dać szansę Giovinco.
Amauri - tego kolesia to bym już wystrzelił w kosmos.
Na reszte zespołu szkoda słów, po raz kolejny dali ciała i nic się nie zanosi na poprawę.

Co do meczu...
Na plus: Giovinco, Poulsen, Trezeguet ( za bramkę ) i Grosso, który "sprawiał" zagrożenie pod bramką Bari, nawet dał karnego...
Na minus:
Przede wszystkim Diego... jak ma tak dalej grać to czas najwyższy usiąść na ławce, bo póki co to na boisku lata jakaś przereklamowana gwiazdeczka. Nawet karnego nie umie strzelić, wtedy gdy go potrzebujemy najbardziej w takich momentach, to on zawodzi. Czas dać szansę Giovinco.
Amauri - tego kolesia to bym już wystrzelił w kosmos.
Na reszte zespołu szkoda słów, po raz kolejny dali ciała i nic się nie zanosi na poprawę.
- Vincitore
- Juventino
Ferrara out, to chyba oczywiste, jeżeli nie to będę rozczarowany.
Nie mam słów. Niech za komentarz posłuży fakt, że wchodzący na boisko Giovinco w 85 minucie robi więcej niż większość piłkarzy przez cały mecz.
Karny dla Juve symulka Grosso, dobrze że nie wpadło.
Nie mam słów. Niech za komentarz posłuży fakt, że wchodzący na boisko Giovinco w 85 minucie robi więcej niż większość piłkarzy przez cały mecz.
Karny dla Juve symulka Grosso, dobrze że nie wpadło.
- eslk
- Juventino
Powiem tylko tyle - Giovinco byl na boisku 10 minut, przeprowadzil 4 akcje. Trzy razy po jego podaniach Nasi zawodnicy konczyli akcje strzałem, raz Sebastian sam uderzył na bramke.
Fatalny mecz prawie całego zespołu. Mozna jedynie wyroznic Poulsena oraz Diego (nawet mimo przestrzelonego karnego). Znośnie zagrał jeszcze Caceres.
W zasadzie, to po raz kolejny to widac, ale gramy kompletnie bez pomysłu, zawodnicy nie maja pojecia, jak sie poruszac, gdzie podac, gdzie wybiec na pozycje, etc. I to jest GŁÓWNY problem od początku do konca.
Fatalny mecz prawie całego zespołu. Mozna jedynie wyroznic Poulsena oraz Diego (nawet mimo przestrzelonego karnego). Znośnie zagrał jeszcze Caceres.
W zasadzie, to po raz kolejny to widac, ale gramy kompletnie bez pomysłu, zawodnicy nie maja pojecia, jak sie poruszac, gdzie podac, gdzie wybiec na pozycje, etc. I to jest GŁÓWNY problem od początku do konca.
- oliver
- Juventino
1-4 z Bayernem, 1-3 z Bari – Diego nie strzela karnego na 2-2, Almiron strzela gola na 3-1 obudźcie mnie.
Jak mamy wygrać jak lepsi zawodnicy siedzą na ławce, a grają Ci gorsi.
Pochwalić można znowu Caceresa, Buffona i wchodzących Grosso i Giovinco coś próbował robić. Reszta to już nie dno tylko zdecydowanie niżej. Najbardziej mnie irytuje Amauri gra prawie mecz w mecz i ma dwa gole czy tam ile na koncie, teraz to już przestał oddawać celne strzały na bramkę . To jest napastnik?
Linia pomocy leży na całego. Z resztą a jak ma się dobrze prezentować ta formacja jak co mecz wygląda inaczej.
Obrona Cannavaro out wyrzućmy go niech gra Ariaudo, przynajmniej nie będę taki cięty na niego i błędy będę rozumiał.
Co robił Secco na ławce rezerwowych ?

Jak mamy wygrać jak lepsi zawodnicy siedzą na ławce, a grają Ci gorsi.
Pochwalić można znowu Caceresa, Buffona i wchodzących Grosso i Giovinco coś próbował robić. Reszta to już nie dno tylko zdecydowanie niżej. Najbardziej mnie irytuje Amauri gra prawie mecz w mecz i ma dwa gole czy tam ile na koncie, teraz to już przestał oddawać celne strzały na bramkę . To jest napastnik?
Linia pomocy leży na całego. Z resztą a jak ma się dobrze prezentować ta formacja jak co mecz wygląda inaczej.
Obrona Cannavaro out wyrzućmy go niech gra Ariaudo, przynajmniej nie będę taki cięty na niego i błędy będę rozumiał.
Co robił Secco na ławce rezerwowych ?

Dla 39 kibiców, mecz finałowy pomiędzy Liverpoolem a Juventusem był ostatnim, w jakim mogli wziąć udział. Kibice Bianconerich nigdy nie zapomną o tamtych wydarzeniach. Heysel 29 maj 1985r.
koniec iti
koniec iti
- Pawel1897
- Juventino
Wstyd,upokorznie,zazenowanie ci zawodnicy hanbia Juventus (z malymi wyjatkami)nie maja prawa nosic koszulek Juve?Mysle ze to ostatni mecz Ciro tylko pytanie kto go zastapi.Co do meczu to nie ma sensu sie rozpisywac kazda formacja gra piach,najbardziej zawiodlem sie na Diego ktorynie dosc ze nie potrafil wykorzystac karnego
to nie potrafi celnie podac.
ps Jak strzelal karnego to kibice mu laserem swiecili po oczach?(i tak go to nie usprawiedliwia)

ps Jak strzelal karnego to kibice mu laserem swiecili po oczach?(i tak go to nie usprawiedliwia)