Cirooo.....Ciroooooo.....
- Martin
- Juventino
Hmmm nadal not working. Tak jakby takiego pliku nie bylo 
Moze mi ktos to podeslac na maila. Tylko najpierw napiszcie a potem sie umowie kto mi to przesle, zeby nagle kilka osob nie wysylalo mi tego samego pliku :roll:

Moze mi ktos to podeslac na maila. Tylko najpierw napiszcie a potem sie umowie kto mi to przesle, zeby nagle kilka osob nie wysylalo mi tego samego pliku :roll:
Log in: 15.12.1997
Log out: 31.03.2013
Log out: 31.03.2013
- kouba
- Qualità Juventino
to ja bym prosił też odrazu :-DMartin pisze:Hmmm nadal not working. Tak jakby takiego pliku nie bylo
- Maggie Del Piero
- Qualità Juventina
Mi chodzi tylko dźwięk ale moja minimalna znajomość Włoskiego pozwoliła mi odróżnic słowa Ciro i facia
No i się domyśliłam że Ferrara w buzinkę dostał
I jeszcze ten głos tego spikera też był rasowy
Jesli komuś chodzi z obrazem to też proszę na mejlika

Najtańszy Show na jaki stać ten utytłany w szmirze świat ....
- swiergot
- Juventino
To może tak. Jeżeli ktoś mnie by to wysłał, to wtedy wystawiłbym to gdzieś publicznie, aby wszyscy którzy mają problemy mogli sobie to spokojnie zassać.Martin pisze:Hmmm nadal not working. Tak jakby takiego pliku nie bylo

- azuriana
- Juventino
Zapisałam ten filmik jako skrót i działa ale nie wiem kompletnie czy to jest zależne od strony......jeżeli nie to nie mem pojęcia jak to zrobić
Słuchajcie rano działa bez problemów...
Napiszcie mi co z tym skrótem...
Słuchajcie rano działa bez problemów...
Napiszcie mi co z tym skrótem...
- azuriana
- Juventino
- Reggie
- Juventino
Ja mam to samo. Czyli nie widać obrazu. To chyba chodzi o divx, jeśli ktoś wie jaki to proszę napiszcie. :!: :!:Maggie Del Piero pisze:Mi chodzi tylko dźwięk ale moja minimalna znajomość Włoskiego pozwoliła mi odróżnic słowa Ciro i faciaNo i się domyśliłam że Ferrara w buzinkę dostał
I jeszcze ten głos tego spikera też był rasowy
![]()
![]()
"Ludzie wybierają najczęściej rozwiązania pośrednie, które są najgorsze ze wszystkich, a to dlatego, że nie potrafią być ani całkiem źli, ani całkiem dobrzy." Niccolò Machiavelli
- Reggie
- Juventino
Dzięki swiergot, teraz działa
A filmik wyrombisty full wypas.
Biedny Ciro, chyba dostał od Pavla. hahaha.

A filmik wyrombisty full wypas.
Biedny Ciro, chyba dostał od Pavla. hahaha.

"Ludzie wybierają najczęściej rozwiązania pośrednie, które są najgorsze ze wszystkich, a to dlatego, że nie potrafią być ani całkiem źli, ani całkiem dobrzy." Niccolò Machiavelli
- RadeKas
- Juventino
No wkoncu sobie to obejrzalem i powiem wam ze to nie jest takie smieszne. Sam nosze okulary i wlasnie takich sytuacji podczas grania w noge czy inne sporty boje sie najbardzie. Powiem wam co moglo sie stac. Ciro dostaje pilka, okulary mu pekaja i rozpryskuja sie, po czym odlamki szkla trafiaja mu do oczu. Po takim czyms szanse na stracenie wzroku sa baaaaardzo duze :?.
srali muszki będzie wiosna
- swiergot
- Juventino
Nie no, teraz okularów nie robi się już ze szkła. Co oczywiście nie znaczy że oberwanie plastikiem w oko nie jest równie groźne :!:RadeKas pisze:No wkoncu sobie to obejrzalem i powiem wam ze to nie jest takie smieszne. Sam nosze okulary i wlasnie takich sytuacji podczas grania w noge czy inne sporty boje sie najbardzie. Powiem wam co moglo sie stac. Ciro dostaje pilka, okulary mu pekaja i rozpryskuja sie, po czym odlamki szkla trafiaja mu do oczu. Po takim czyms szanse na stracenie wzroku sa baaaaardzo duze :?.

- Maggie Del Piero
- Qualità Juventina
Zobaczyłam se go już wcześniej ale biedny Ciro tak mi się go żal zrobiło biedak
Ale się uśmiałam
Ale się uśmiałam

Najtańszy Show na jaki stać ten utytłany w szmirze świat ....