NEOSPORT.PL

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
ODPOWIEDZ
mazitbg

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 24 września 2009, 12:51

To ja w takim razie rozpocznę ten konkurs opisem transakcji :D

W sklepie Neosport.pl zdecydowałem się zakupić ->tą<- koszulkę Juventusu. Z przebiegu transakcji jestem bardzo zadowolony, do wyboru wiele metod płatności, jak komu wygodniej, szybka wysyłka, wiele maili potwierdzających zamówienie i poszczególne etapy jego realizacji. Jednym słowem bardzo dobrze dbają o klienta, nawet po zakupie, kiedy "zagubiłem" numer zamówienia, szybki kontakt poprzez gg i już numer odzyskany, swoją drogą jest to - 9110. Z samej koszulki jestem też bardzo usatysfakcjonowany :) Same pozytywy jak widać, ale w moim odczuciu naprawdę nie ma się do czego przyczepić nawet bardzo wymagający klient, może tylko troszkę mało zdjęć samego produktu (koszulki) ale dla mnie to nie stanowiło problemu :wink: Polecam gorąco zakupy u nich wszystkim :wink:

drozdi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 września 2009, 18:05

No to będę drugi. Nowy rok szkolny, a więc trzeba kupić nowe buty na wf :roll: Nie zastanawiałem się długo nad wyborem sklepu głównie ze względu na to, że NeoSport współpracuje z JuvePoland oraz ma szeroki wybór wśród butów z nike. Filtr znajdujący się po lewej stronie znacznie ułatwił mi wyszukiwanie modelu "zrobionego specjalnie dla mnie" ;) Zdecydowałem. Wpisałem kod promocyjny, oraz potwierdziłem zamówienie. Drugiego dnia (zamawiałem wieczorem) otrzymałem wiadomość ze sklepu:
Neosport pisze:Witam,
Niestety nie jesteśmy w stanie zrealizować Twojego zamówienia - obuwie było fabrycznie zabrudzone klejem (nieestetyczne wykończenie stwierdzono w trakcie pakowania) i byliśmy zmuszeni odesłać je do producenta jako reklamację przedsprzedażną.
Punkt 4 Regulaminu:
http://www.neosport.pl/Regulamin-cterms-pol-1.html
W zamian proponujemy jakiś inny model, który mamy dostępny w naszej ofercie lub zwrot gotówki w przypadku wpłaty na konto, w przypadku transakcji pobraniowej również prosimy o jakąś decyzję i informację (np.mailem) - nawet przy rezygnacji z zakupu.
Przepraszamy za zaistniałą sytuację i prosimy o kontakt.
Pozdrawiamy
Byłem nieco zawiedziony tym faktem. Z drugiej strony należy im się pochwała za dbanie o dobro klienta :bravo: Równie dobrze mogli wysłać te zabrudzone i bronić się, że to nie ich wina a ja nie mógłbym nic z tym zrobić. Cóż nie dostanę białych to co zrobić? Zamówić czarne!. Ten sam model tylko inny kolor. Obecnie czekam na przesyłkę, której spodziewam się w dniu jutrzejszym. Po jej otrzymaniu podzielę się z wami swoimi wrażeniami :dance: Warto również zwrócić uwagę na promocję. :dance:

Edit: dzisiaj odebrałem buty i są faktycznie "zrobione specjalnie dla mnie" idealnie dopasowały się do mojej nogi :D nr seryjny zamówienia: 9608

Obrazek
-Lucas-

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 grudnia 2009, 10:39

Takiej promocji w Neosport jeszcze nie było :!: Tylko do 6 grudnia obowiązuje 12% zniżki na wszystkie produkty z oferty Neosport.pl :!: Wystarczy zalogować się na stronie sklepu i wpisać w zielone okienko widoczne u góry kod dwucyfrowy. Następnie wszystkie ceny w sklepie jak za dotknięciem czarodziejskiej różdżki ulegną obniżeniu o ten rabat :!: Sprawdźcie sami :D

Obrazek

Przypominamy również, że osoby, które dokonają zakupu w Neosport.pl do końca roku, a następnie skomentują przebieg transakcji tutaj na forum podając przy tym numer swojego zamówienia, wezmną pod koniec roku udział w losowaniu dowolnego plecaka Nike Juve. Wysyłka oczywiście na koszt sponsora! 8)

EDiT:
W związku z pojawiającymi się pytaniami informuję, że nie ma przeszkód, aby zamiast jednego plecaka rozlosować dwie czapki, dwie piłki albo dwa szaliki. W takiej sytuacji dwie osoby zostałyby nagrodzone :)

Obrazek
-Lucas-

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 grudnia 2009, 14:00

Jeżeli poprzednim razem informowałem o promocji, jakiej jeszcze na Neosport nie było, to w tym momencie trzeba by użyć określenia promocji, która prawdopodobnie szybko się nie powtórzy :!: Wydawało się, że 12% zniżki na mikołajki to już jest maksimum, ale okazuje się, że nie! Z okazji zbliżających się świąt sklep Neosport.pl postanowił po raz kolejny zaskoczyć swoich klientów gigantyczną zniżką. Tak jak i poprzednim razem jest to rabat dwucyfrowy. Tym razem jednak obowiązuje aż 20% zniżki na wszystkie produkty z oferty Neosport.pl :D

Wystarczy zalogować się na stronie sklepu i wpisać w zielone okienko widoczne u góry kod świąteczna. Następnie wszystkie ceny w sklepie ulegną obniżeniu właśnie o ten rabat. Jeśli więc szukacie prezentów dla najbliższych, to być może znajdziecie je na Neosport.pl po bardzo okazyjnych cenach. Sprawdźcie sami! Wielka promocja nie będzie trwać wiecznie 8)

Obrazek

Cały czas istnieje oczywiście możliwość zdobycia plecaka Juve lub innego klubowego gadżetu o czym wspominałem w poprzednim poście. Wystarczy tylko skomentować swój zakup w Neosport.pl tutaj na forum! :)

Rabat obowiązuje do 31 grudnia 2009 roku!!!

Obrazek
tabo89

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 grudnia 2009, 14:13

było 12.. jest 20,to może jeszcze poczekamy :D

Obrazek
-Lucas-

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 stycznia 2010, 19:05

Wraz z początkiem nowego roku przyszedł czas na roztrzygnięcie konkursu, który został ogłoszony w tym temacie. Zabawa polegała na skomentowaniu przebiegu transakcji dokonanej w Neosport.pl na forum podając przy tym numer swojego zamówienia. Osoby, które zgodnie z niniejszymi wskazówkami zamieściły swoje opinie zostały premiowane do nagrody głównej, którą był dowolny plecak Juve, ale jako że znalazły się tylko takie dwie osoby, w drodze porozumienia z laureatami doszliśmy do wniosku, że najkorzystniej będzie wręczyć dwie nagrody o mniejszej wartości. Tym samym w ręce drozdiego trafi Czapka Nike Lightweight oraz Bon Podarunkowy o wartości 10 zł. Druga nagroda przypadła natomiast użytkownikowi o pseudonimie nikt, a będzie nią Piłka Nike Juventus. Nagrody w ciągu kilku najbliższych dni zostaną nadane firmą kurierską. Gratulujemy odwagi co jak widać się opłaciło! :wink:

Obrazek
ODPOWIEDZ