WROCŁAW || wspólne wypady na mecze (do 08.2013)
- blk01
- Juventino
a mi sie wydaje ze w tygodniu mnei nie kasowali 10 tylko w pt. i sob.
http://euroislam.pl
Europa dla Europejczyków.
Europa dla Europejczyków.
- Push3k
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 7 razy
Ja pierdziele, wydałem 12 zł na 2 piwa i szatnie, a mogłem nigdzie nie iść i kupić sobie 3 takie same piwa i hot-doga lub hamburgera w akademiku.
Oddawać kasę! Zarząd! Piłkarze! Trener!
Mam jedno dziurawe prześcieradło. Co na nim napisać? A może narysować? Taczki i kilka nazwisk?
Oddawać kasę! Zarząd! Piłkarze! Trener!
Mam jedno dziurawe prześcieradło. Co na nim napisać? A może narysować? Taczki i kilka nazwisk?
- AmericanPsycho
- Juventino
Na prawde panowie...
Spotykajmy się jedynie na "befor'ach" a resztę odpuszczajmy.
Trzeba zapomnieć o tym sezonie.
Spotykajmy się jedynie na "befor'ach" a resztę odpuszczajmy.
Trzeba zapomnieć o tym sezonie.
- Brendol
- Juventino
Naprawdę panowie, to była żenada, porażka, mompromitacja... Ciężko mi to nazwać.. A Van Bobkowi jak jego ucieszony ryj myślałem, to myślałem że <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)>. Normalnie Volksdeutsche.... Pfff. Nie wiem, czy w tym sezonie jeszcze na jakimś meczu się pojawię, bo normalnie szkoda noerwów czy kasy...
The real gentelman never leaves his Old Lady. Forza Juve!
- Greger
- Juventino
Niech admini dają jeszcze więcej kartek za pisanie prawdy o tych patałachach, którzy ośmieszają ten klub!
Może jak kiedyś przypadkiem wpadną na mecz do Wrocławia to dadzą nam kartki za zachowanie w barze!
Może jak kiedyś przypadkiem wpadną na mecz do Wrocławia to dadzą nam kartki za zachowanie w barze!

- damiano ziębotta
- Juventino
Abstrahując od tego meczu...
Jeśli to ktoś z Was znalazł wczoraj w klubie portfel i oddał go do baru... to bardzo <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> GRAZIE !! Przy następnym spotkaniu, meczu pijesz za moje
.... zaraz się tłumy odezwą 
Jeśli to ktoś z Was znalazł wczoraj w klubie portfel i oddał go do baru... to bardzo <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> GRAZIE !! Przy następnym spotkaniu, meczu pijesz za moje

- Boss
- Juventino
Zresztą w ogóle to ta kartka Brendola jest śmieszna, na gorze widzę obraza piłkarza, ale z tego co wiem to "Van Bobek" raczej w Bayernie nie gra :naughty: :roll:
A co do wczoraj to jedna wielka kompromitacja, ale tak jak mówiłem wczoraj Do Gregera, Ferrara zostaje(jak długo? pewnie wyleci dopiero jak zaliczy taką serie jak Ranieri pod koniec zeszłego sezonu
)
A co do wczoraj to jedna wielka kompromitacja, ale tak jak mówiłem wczoraj Do Gregera, Ferrara zostaje(jak długo? pewnie wyleci dopiero jak zaliczy taką serie jak Ranieri pod koniec zeszłego sezonu