OLSZTYN || wspólne wypady na mecz
- jeżak
- Juventino
Wróciłem właśnie z enki to kolo powiedział, że puszczają Juve. I do tego ponoć już dwa telefony w tej sprawie miał. Tylko z pośpiechu zapomniałem spytać czy jest miejsce :roll: Najwyżej zaraz się zadzwoni rezerwować.
- The_Sickness
- Juventino
ciśniemy gdzies na bajern?
- bociu
- Juventino
W Dakarze będzie zapewne bez dźwięku. Ten drugi pub to AQQ (tel. 692 154 182 (codziennie 15.00-6.00 rano), 604 508 603 (później) ), mógłby ktoś tam zadzwonić, bo mnie na to nie stać
?

NOI VOGLIAMO LA VERA JUVE!
- tomekleon18
- Juventino
jak zrobie prawko to bym wpadł z ekipą
ale narazie się dobrze nie układa 

- deszczowy
- Juventino
No, misie- pysie, dzwoniłem do AQQ i mamy mecz. Dziękować mi!!
8)
Palec do budki kto się pisze, proszę.

Palec do budki kto się pisze, proszę.
- Olsztynianin
- Juventino
Ostatnia kolejka piłkarskiej Ligi Mistrzów. Kolejkę przed końcem fazy grupowej o awans wciąż walczą Barcelona, Real, Inter i Milan. W 1/8 finału zabraknie Bayernu lub Juventusu, szanse na awans stracił już Liverpool. Bliska gry w fazie pucharowej jest za to rumuńska Unirea Urziceni ! Tego dowiesz się oglądając transmisje w PIWIARNI !!
WTOREK 8 grudnia
godz 20.30 Juventus Turyn - Bayern Monachium
ŚRODA 9 grudnia
godz 20.30 Inter Mediolan - Rubin Kazań
PIWIARNIA "WARKA" jest przy grawitacji i juz tam pare meczykow ogladalem wiec jest OK. Jesli sie zamawia 10piw w duzych kuflach (0,5l) to kosztuje 50zl czyli 5zl za piwo. Ja tam ide ze znajomymi. Po wygranym meczu jak ktos bardzo lubi disco polo to w grawitacji we wtorki wlasnie to leci :twisted: . Pozdro
Piwiarnia Warki w Olsztynie mieści się na ulicy Żołnierskiej 14a/1 w miejscu dawnego klubu studenckiego "Yuma", tuż obok największego akademika Uniwersytetu Warmińsko Mazurskiego. Aby wyświetlić mapkę z usytuowaniem naszego lokalu kliknij na link poniżej.
http://www.piwiarniaolsztyn.pl/mapa.html
WTOREK 8 grudnia
godz 20.30 Juventus Turyn - Bayern Monachium
ŚRODA 9 grudnia
godz 20.30 Inter Mediolan - Rubin Kazań
PIWIARNIA "WARKA" jest przy grawitacji i juz tam pare meczykow ogladalem wiec jest OK. Jesli sie zamawia 10piw w duzych kuflach (0,5l) to kosztuje 50zl czyli 5zl za piwo. Ja tam ide ze znajomymi. Po wygranym meczu jak ktos bardzo lubi disco polo to w grawitacji we wtorki wlasnie to leci :twisted: . Pozdro
Piwiarnia Warki w Olsztynie mieści się na ulicy Żołnierskiej 14a/1 w miejscu dawnego klubu studenckiego "Yuma", tuż obok największego akademika Uniwersytetu Warmińsko Mazurskiego. Aby wyświetlić mapkę z usytuowaniem naszego lokalu kliknij na link poniżej.
http://www.piwiarniaolsztyn.pl/mapa.html
aVe Juve
- The_Sickness
- Juventino
To gdzie idziemy bo juz zgłupiałem, do aqq czy piwiarni?
- The_Sickness
- Juventino
To cisniemy do aqq
- deszczowy
- Juventino
Może być i Warka- z Bratniaka będę mógł w kapciuchach wyjść :C