Ogólnopolskie spotkanie kibiców w Lublinie (5 grudnia)
- Bukol87
- Juventino
Dziesiątki kibiców Juventusu w jednym miejscu, darcie ryja na maksa i wygrana nad interem. Czego chcieć więcej? Było magicznie, żałuję, że musiałem zmyć się tak wcześnie
Anegdotka (poniedziałek, godzina 9:00) nagranie w lubelskim Radio Centrum.
Redaktorka: Panie Adrianie, Pan ma bardzo podobny głos do .... Stachurskiego.
Bukol: Nie, to tylko efekt zaangażowania w imprezę kibicowską
R: Pan przyjdzie sobie zaliczyć to nagranie kiedy indziej, ale przed a nie po meczu:)

Anegdotka (poniedziałek, godzina 9:00) nagranie w lubelskim Radio Centrum.
Redaktorka: Panie Adrianie, Pan ma bardzo podobny głos do .... Stachurskiego.
Bukol: Nie, to tylko efekt zaangażowania w imprezę kibicowską
R: Pan przyjdzie sobie zaliczyć to nagranie kiedy indziej, ale przed a nie po meczu:)
Posty na tym forum czytam sporadycznie. Nie wiem kim jesteście i mnie to nie interesuje. Jestem tu, bo każdy z was zasługuje by kiedyś przeczytać coś mądrego na temat piłki nożnej.
#TeamBukol
#TeamBukol
- bociu
- Juventino
Ale nie jechałeś 575km do Olsztyna przez ToruńAbdul_BN.pl pisze:Pierwszy raz w historii jpc to ja, a nie Tymoteusz Benedykt, byłem ostatni na chacie![]()

Co tu się powtarzać, jak zwykle banda ochlejstwa, bydła - słowem swołocz. Ale przynajmniej można się było poczuć jak w domu

Dobry motyw jest z dworcem w Lublinie - można na nim pić wódę, drzeć mordę, wyzywać ochroniarza, śmiecić, ale spać - nie można!
Poza tym troskliwy Dziadek Piotrek, który podrywa koleżanki na opowieści o Powstaniu Warszawskim i koncertach Hanny Banaszak, żeby następnie przykryć w pociągu wyziębionych wnuczków naprędce skonstułowaną kołderką (służącą, nie wiedzieć czemu, jako zasłonka).
Pozdro!
NOI VOGLIAMO LA VERA JUVE!
- Abi
- Juventino
Jechałem do Lublina 632 przez Bydgoszcz, w której nie ma kościołów :P Oczywiście na żbiku, z największom przyjemnościom :Dbociu pisze:Ale nie jechałeś 575km do Olsztyna przez Toruń :D !Abdul_BN.pl pisze:Pierwszy raz w historii jpc to ja, a nie Tymoteusz Benedykt, byłem ostatni na chacie :dance:
Najlepsze były te kawałki lodu, co to się je kładło na głowie i magicznie znikały w sekundę.Bukol pisze: efekt zaangażowania w imprezę kibicowską
- Iths
- Juventino
Odwieczny rywal, cudowna atmosfera, wyjatkowi kibice, zwyciestwo Juve. Tak bym podsumowal wszystko w 1 zdaniu:)
To byla jeden z meczow i jedna z chwil, ktorych sie nie zapomina, a to dzieki zwyciestwu i klimatowi jaki panowal w ten wieczor w Tifosi. Bylo niesamowicie.
Dzieki za swietna organizacje i wiellki szacunek dla ludzi, ktorzy przyjechali tak licznie z calej Polski.
Do nastepnego razu!
To byla jeden z meczow i jedna z chwil, ktorych sie nie zapomina, a to dzieki zwyciestwu i klimatowi jaki panowal w ten wieczor w Tifosi. Bylo niesamowicie.
Dzieki za swietna organizacje i wiellki szacunek dla ludzi, ktorzy przyjechali tak licznie z calej Polski.
Do nastepnego razu!
- bociu
- Juventino
A wszystko to po to, żeby na miejscu zobaczyć wielkie zdjęcie Stadio Olimpico w Berlinie z Curva Nord Adam Michnik i Curva Sud Joanna Senyszyn, na którą zaprasza się wszystkich - kolorowo ubranych, białych i czarnych, gejów i lesbijki - by stworzyć atmosferę święta i tolerancji!Abdul_BN.pl pisze:
Jechałem do Lublina 632 przez Bydgoszcz, w której nie ma kościołówOczywiście na żbiku, z największom przyjemnościom
NOI VOGLIAMO LA VERA JUVE!
- Radek_88
- Qualità Juventino
No ja juz powoli dochodze do siebie
Bylo <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)>, wlasnie o to chodzilo i po to tam przyjechalismy. To co sie dzialo w trakcie i po meczu nie do opisania! Dzieki wszystkim za wszystko, co zlego to nie ja. Caly wyjazd bede wspominal <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> (no moze poza pewnej czesci piatkowej nocy.. ), dziekuje jeszcze raz organizatorom za wspaniala organizacje.
Wrzucac fotki, filmiki i smietniczki z PKP!
I ze pozwole sobie zacytowac sytuacje z dworca w Lbl.
Ochroniarz 'czacha': Pan to w buszu mieszka??
Piter: Nie, ale tarzanem bywalem.
:lol:
Do nastepnego i oby jak najszybciej!

I ze pozwole sobie zacytowac sytuacje z dworca w Lbl.
Ochroniarz 'czacha': Pan to w buszu mieszka??
Piter: Nie, ale tarzanem bywalem.
:lol:
Do nastepnego i oby jak najszybciej!
- Madzia:)
- Juventino
Czy mógłbyś to wrzucić na inny serwer bo na tym cały czas wyskakuje errorSZAGI pisze:fotki nie mam, ale mam parę filmików, od razu zastrzegam, że nie jest to jakość Full HD, ale co nieco widać i słychać (takie uroki aparatu fotograficznego ;] ) więcej nie dało się wyciągnąć. format .wmv
i wszystko razem spakowane w jednym pliku:
http://rapidshare.com/files/317167301/J ... r.rar.html - 44MB

- mrowka423
- Juventino
o taak, również podziękowania dla grupy małopolsko-podkarpackiejwaldi11 pisze:ja też chciałbym się przyłączyć do podziękowań a szczególnie dla grupy małopolsko-podkarpackiej (wtajemniczeni wiedzą o co chodzi) do następnego
Ogólnie było świetnie, wielkie dzięki za organizacje! Do następnego razu (oby nie długo)!
- kouba
- Qualità Juventino
Dziękuje wszystkim za świetną zabawe 
Zobaczcie jakie szafki mają w Lublinie
http://www.sendspace.pl/file/3d320d6baf11b139b4b8c71
w roli głównej - Radek_88

Zobaczcie jakie szafki mają w Lublinie

http://www.sendspace.pl/file/3d320d6baf11b139b4b8c71
w roli głównej - Radek_88

- STAN
- Juventino
- Gazda
- Juventino
Panowie i Panie, tu artykuł mojego autorstwa i galeria zdjęć z Tifosi, zapraszam do czytania :-D http://www.11.pl/polwolejem_pol_serio/j ... nde_amore/
"Juve, storia di un grande amore - Juve, historia jednej miłości"
- SZAGI
- Juventino