Reklama z Buffonem i nie tylko
- Juverulez!
- Juventino
Ostatnio oglądalem se wieczorkiem Eurosport i patrze, a tam reklama z Buffonem! Strzeszcze ją wam bo jestem wspaniałomyślny
. Buffon wychodzi z Delle Alpi i podchodzą do niego dzieciaki i proszą o autografy. Kiedy nasz Gigi już je daje, to wskakuje do swej wypaśnej furki 
(apropos jakiś Cabrio chyba
). Nagle najazd na jakąs kamienice a razcej ulicę przed nią gdzie stoją dwie laseczki
Chwile coś tam gadają, potem jedna podchodzi do Buffona, mówi do niego Hi, coś coś tam
A ten sie spojrzał na nią, powiedział jej też hi, zapiął swoje buty w pasy(!!!) i odjechał. Nagle najazd na zawiedzioną twarz dziewczyny, chwilkę optem widzimy napis My PUMAS
A widzieliście tą reklamę z Kahnem i Beckhamem i Zizou?? Fajna, w szczególności to "zapadam w pamięć" i "ostatnią szansą", mimo tego ze nie lubie <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> i Bayernu. :twisted: :twisted:

(apropos jakiś Cabrio chyba

- juveluck
- Juventino
Wcale z Della Alpi nie wychodzi tylko po prostu z jakiegos boiskaJuverulez! pisze:Ostatnio oglądalem se wieczorkiem Eurosport i patrze, a tam reklama z Buffonem! Strzeszcze ją wam bo jestem wspaniałomyślny. Buffon wychodzi z Delle Alpi i podchodzą do niego dzieciaki i proszą o autografy. Kiedy nasz Gigi już je daje, to wskakuje do swej wypaśnej furki
(apropos jakiś Cabrio chyba). Nagle najazd na jakąs kamienice a razcej ulicę przed nią gdzie stoją dwie laseczki
Chwile coś tam gadają, potem jedna podchodzi do Buffona, mówi do niego Hi, coś coś tam
A ten sie spojrzał na nią, powiedział jej też hi, zapiął swoje buty w pasy(!!!) i odjechał. Nagle najazd na zawiedzioną twarz dziewczyny, chwilkę optem widzimy napis My PUMAS
A widzieliście tą reklamę z Kahnem i Beckhamem i Zizou?? Fajna, w szczególności to "zapadam w pamięć" i "ostatnią szansą", mimo tego ze nie lubie <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> i Bayernu. :twisted: :twisted:

FINO ALLA FINE, FORZA JUVENTUS !!!
- kouba
- Qualità Juventino
a może wspaniały i dobroduszny Juveluck ma jeszcze linki do tych reklam, o których jeszcze wspomiał Juverulez!juveluck pisze:Wcale z Della Alpi nie wychodzi tylko po prostu z jakiegos boiskaJuverulez! pisze:Ostatnio oglądalem se wieczorkiem Eurosport i patrze, a tam reklama z Buffonem! Strzeszcze ją wam bo jestem wspaniałomyślny. Buffon wychodzi z Delle Alpi i podchodzą do niego dzieciaki i proszą o autografy. Kiedy nasz Gigi już je daje, to wskakuje do swej wypaśnej furki
(apropos jakiś Cabrio chyba). Nagle najazd na jakąs kamienice a razcej ulicę przed nią gdzie stoją dwie laseczki
A wspaniali i dobro duszny juveluck poda wszytskim zainteresowanym link skad mozna sciagnac ta reklamowke http://consoles.123-freestuff.com/files/fan.mpg prosze bardzo
A swoja droga niezla ta panienka co do Gigiego podchodzi

- kouba
- Qualità Juventino
a ma ktoś do tego linki, bo ta co jest do oglądnięcia to jest naprawde <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> :!:azuriana pisze:Ta reklama to MY PUMAS jest chyba jedną z 4 następnych,U fryzjera,pod prysznicem i coś jeszcze
- azuriana
- Juventino
kouba pisze:a ma ktoś do tego linki, bo ta co jest do oglądnięcia to jest naprawde <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> :!:azuriana pisze:Ta reklama to MY PUMAS jest chyba jedną z 4 następnych,U fryzjera,pod prysznicem i coś jeszcze
http://www.buffononline.com/misc_videos_adverts.php
trzecia od góry zaraz sprawdze na stronie Pumy
http://www.mypumas.com
- JUVEJAH90
- Juventino
To fajnie że GIGI gra w fajnych reklacham, ale nie chciałbym też aby wszyscy piłkarze JUVE byli przez takich niedzielnych kibiców kojarzeni głównie z reklamami. Nie chcę aby w Juventusie było tak jak w realu.
Czy jestem prawdziwym kibicem? Trudne pytanie...Myślę że niedokońca:(
- azuriana
- Juventino
http://www.buffononline.com/misc_videos_adverts.phpRadeKas pisze:No ta reklama jest spoko, czesto ja puszczaja. Ale mi sie bardziej podobala ta z ta meeeeeeeeeega laska (ta co miala z 20 metrow :twisted: )
ps. wojtom chyba ci sie okna pomylily
tutaj jest kilka reklam
ta z Sumo też jest niezła najlepiej jeden sumo wygląda na końcu w koszulince Beckhama

MY PUMAS jest najlepszaaaaa