CZAPKI i RĘKAWICE JUVE - WSZYSTKO WYSŁANE
- LordJuve
- Juventino
A co, w Polsce ktoś ma monopol na te rękawice rodem z Kazachstanu? Nie można znaleźć jakiś innych, ciekawszych i lepiej wyglądających rękawiczek?faja69 pisze:dlatego będzie do wyboru, ktoś chce rękawiczki to zamawia, czapkę tak samo, ktoś chce komplet nie ma problemu, tak będzie najlepiej!
Wszystko co do tej pory było robione na JP było w sumie proste, dla normalnego człowieka, ale nigdy nie było aż tak...hm...niemodne(:?:) jak te rekawiczki z tematu. Mogę napisać, że wszystko co było robione miało w sobie dużo elegancji, tak jak patrze na te nieszczęsne rękawiczki.
Takie dzieci w zerówce noszą.
- matis13
- Juventino
a ja myślałem, że czarny jest taki uniwersalnyblads pisze:stahoo pisze:Ok, rękawiczki czarne![]()
Ale do czarnych rekawiczek pasiasta czapka?
widze że jest ktoś kogo też to razi

super inicjatywa. ja bym w takiej czapce chciał już od jutra biegać

a nie w styczniu!

- faja69
- Juventino
wybacz ale każdemu się nie dogodzi, jednym się podoba innym nie, tak jest w każdej akcji.
nie mam pojęcia też jakie ty byś chciał rękawiczki, skórzane czy jakie?może białe, w sam raz na disco, albo w paski, jak laski noszą? w tej kwestii nie ma wielkiego wyboru...
nie mam pojęcia też jakie ty byś chciał rękawiczki, skórzane czy jakie?może białe, w sam raz na disco, albo w paski, jak laski noszą? w tej kwestii nie ma wielkiego wyboru...

- blads
- Juventino
razi w sensie przeszkadza...ehh bez komentarzamatis13 pisze:a ja myślałem, że czarny jest taki uniwersalnyblads pisze:stahoo pisze:Ok, rękawiczki czarne![]()
Ale do czarnych rekawiczek pasiasta czapka?
widze że jest ktoś kogo też to raziprzecież to nie są jakieś rażące kolory.
super inicjatywa. ja bym w takiej czapce chciał już od jutra biegać![]()
a nie w styczniu!
- tabo89
- Juventino
nie wiedziałem, że polarowe rękawiczki są niemodne :shock: a ja wciąż takie noszę
pisałem do firmy, która robiła mi szale i cytuje:
jeśli już to dałbym "1897" ale nie na tej samej wysokości tylko niżej, przy samej krawędzi

pisałem do firmy, która robiła mi szale i cytuje:
czapki ok 12 zł
rekawiczki 15 zł
cena przy zamówieniu powyzej 50 szt, minimalne zamówienie to 30 szt
ale jak na razie wiemy jak zrobili szalik, co prawda elegancko, ale jak hafty robią to nie wiem..faja69 pisze:o jakość haftu nie ma co się martwić, bo wykonuję je ta firma co były szale
nie wiem czy to potrzebne, nie należy z tym przesadzać, napis Juventus jest już w herbiefaja69 pisze:aha z tyłu czapki był by jeszcze mały haft na takiej samej wysokości co z przodu herb, napis Juventus.
jeśli już to dałbym "1897" ale nie na tej samej wysokości tylko niżej, przy samej krawędzi
Ostatnio zmieniony 06 grudnia 2009, 22:50 przez tabo89, łącznie zmieniany 1 raz.
- blads
- Juventino
Osobiście zamszowych bym nie założył bo jak to wygląda? Polarowe dobre sąLordJuve pisze:No tak, jesli ktos ma ochote nosic cieplutkie woreczki na dłoniach to proszę bardzo.faja69 pisze:a tu masz z cieplutkiego polarku:) rękawiczki zostają takie, czapka też.
Życzę powodzenia z akcją.
- Marian.
- Juventino
Wszystko pięknie, ładnie...ale jeden ma większą drugi mniejszą dłoń. Więc co zamówię rękawiczki i będą na mnie za małe/duże? Rękawiczki polarowe nie należą do rozciągliwych, więc teraz pytanie do ciebie faja: Będzie kilka rozmiarów tych rękawiczek ?

- Hubson
- Juventino
No cena niezła :-) Z chęcią bym wziął po nowym roku taki komplecikSapo_JuveFan pisze:Za taką cenę to wziąłbym i czapeczkę, chociaż już mam zimową.tabo89 pisze:czapki ok 12 zł
rekawiczki 15 zł
cena przy zamówieniu powyzej 50 szt, minimalne zamówienie to 30 szt

- faja69
- Juventino
tak, tyle że za taką cene dostajemy zwykła czarną czapkę, z jednokolorowym (białym) haftem o wymiarach 2x4 cm, a jak już chcemy coś porządnego (herb, napis z tyłu i jakoś wyglądającą czapkę i rękawiczki) to niestety cena jest taka jaką podałem.