Serie A (15): JUVENTUS 2-1 Inter
- Nadziej
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Dopiero teraz kac pozwolil mi cos napisac.
Dla takich wieczorow warto byc kibicem. Swietny mecz - duzo walki i emocji. Genialny gol Marchisio. Powoli rozwiazuje nam sie problem prawej obrony - Caceres w takiej dyspozycji powinien byc jednym z podstawowych zawodnikow pierwszej jedenastki. Tyle na teraz. Cieszmy sie!
Dla takich wieczorow warto byc kibicem. Swietny mecz - duzo walki i emocji. Genialny gol Marchisio. Powoli rozwiazuje nam sie problem prawej obrony - Caceres w takiej dyspozycji powinien byc jednym z podstawowych zawodnikow pierwszej jedenastki. Tyle na teraz. Cieszmy sie!
Make friends for life or make hardcore enemies!
- JuveForever1983
- Juventino
no rzeczywiscie pomylka :oops: poprawione.dzieki za zwrocenie uwagi. moglbym to zwalic na ciezkiego kaca i 4h snu. a wstawilem sie mocno skoro nie bylo problemu z wyciagnieciem mnie na parkietSpykee pisze:Chyba chodziło Ci o Marchisio, czyż nie ?JuveForever1983 pisze:
bramka Marchioniego boska, jak bym widzial Alexa za najlepszych czasow.
ostatnio ogladalem derby europy. cienko wypadly w porownaniu z wczorajszym meczem. interisci cos rzeczywiscie znikneli. mogli by wyparowac na zawsze. w kazdym razie do nastepnego meczu z interkiem mozemy nosic glowy wysoko. jestesmy lepsi i im dokopalismy
- pan Zambrotta
- Juventino
- koszulkaitalia
- Juventino
dziękuję!attyla7 pisze:http://www.mysoccerplace.net/video/juve ... er-21-fullkoszulkaitalia pisze:dzieki stary, tak widziałem taką stronę i była tu wałkowana wiele razy. ponawiam wiec prośbę o link do meczu online.EjsI pisze: O stary, powodzenia :lol: Widziałeś gdzieś kiedyś coś takiego?
co do meczu - barwuah to niezły aktor. fajnie, ze wygralismy.
nie musisz dziękować słonko <3

co do meczu - momentami słaby doping na trybunach i głupkowata cisza na stadionie jakbyśmy grali z jakimiś ogórami u pietruszke, takie rzeczy nie moga sie dziać w tak waznym meczu.
- Dybala 4ever
- Juventino
Muszę coś Wam powiedzieć, normalnie aż zdziwienie mnie ogarnęło, w TVP 1 w Sporcie pokazali gole i najciekawsze sytuacje w meczu z interem, jestem pozytywnie zaskoczony, bo nigdy w TV nie podali nawet wzmianki o Derby D'Italia, no ale dowiedziałem się, że pierwszego gola dla Juve strzelił Giorgio Chiellini, może nie ten mecz oglądałem :rotfl: .
- Brutalo
- Juventino
Zapomniałem skomentować spięcie między zawodnikami w końcówce. Ten symulant... albo nie, nie chcę drugiej kartki. Napiszę tylko że podobała mi się postawa Gigiego, który nie dał sobie w kaszę dmuchać, a także Caceresa i Canny którzy zaraz pomogli Supermanowi (którego nie mogło utrzymać dwóch interistów, a motte caceres samemu uspokoił :lol:)
Jeden robi z siebie błazna turlając się po ziemi po uderzeniu w głowę na żebrach, drugi po frajersku z tajniaka wali z główki Momo. Jaki klub tacy zawodnicy.
SE SALTELLI MUORE BALOTELLI
Jeden robi z siebie błazna turlając się po ziemi po uderzeniu w głowę na żebrach, drugi po frajersku z tajniaka wali z główki Momo. Jaki klub tacy zawodnicy.
SE SALTELLI MUORE BALOTELLI
- D-Rose
- Juventino
Byl zamiar wylutowania lokciem w zęby murzynowi? Był. Wiec kartka sluszna. A to ze pajac przyaktorzyl to juz odrebna sprawa za co osobiscie tez powinien beknąć.jareckik pisze:Bo mu się nie należała??pan Zambrotta pisze:na jakiej podstawie ?jareckik pisze:Na miejscu działaczy Juve wystąpił bym do Calcio o anulowanie kartki dla Melo...
Ostatnio zmieniony 06 grudnia 2009, 20:14 przez D-Rose, łącznie zmieniany 1 raz.
- darasjuve
- Juventino
A jednak w wieczornych wiadomościach w TVP jak i w TVN pokazali bramki, wylot boskiego Jose i trochę szarpaninypan Zambrotta pisze:to nie jest kwestia typu: "tych pokażemy, a tych nie". TVP nie ma praw do pokazywania choćby bramek z meczów Serie A, więc to normalne, że nie mówili o Derbach. Puszczają Real, bo wykupili prawa do skrótów, proste. Sprawa była już wałkowana milion razy.Pawel1897 pisze:Szkoda ze np w TVP ani slowa o derbach wola pokazac boski Real...
Co do meczu, balotelli jest ciemny.
Ostatnio zmieniony 06 grudnia 2009, 20:15 przez darasjuve, łącznie zmieniany 1 raz.

- wojti-s
- Juventino
choć stylem gry na kolana nie powaliliśmy, w przodzie również nie nie kreowaliśmy powalającej liczby sytuacji podbramkowych to na inter wystarczyło. Najważniejsze są w tym momencie punkty. Jeżeli będziemy choć w połowie zaangażowani tak jak wczoraj w spotkaniach z zespołami pokroju cagliari to powinno być dobrze. Zobaczymy, ta wygrana przyda się temu zespołowi, będą pewniejsi siebie choć, nie ma się co oszukiwać, inter potentatem w europejskiej piłce nie jest.
A tak w ogóle - Wy tam w Lublinie pamiętacie coś z meczu ;D?
A tak w ogóle - Wy tam w Lublinie pamiętacie coś z meczu ;D?
- KINIEK
- Juventino
Wedle przepisów sędzia może ukarać zawodnika za sam zamiar popełnienia jakiegoś przewinienia, w tym wypadku tak się stało.jareckik pisze:Bo mu się nie należała??pan Zambrotta pisze:na jakiej podstawie ?jareckik pisze:Na miejscu działaczy Juve wystąpił bym do Calcio o anulowanie kartki dla Melo...
- *Ki$iEL*
- Juventino
Dokładnie tak samo jestem w szokuElo Melo:) pisze:Muszę coś Wam powiedzieć, normalnie aż zdziwienie mnie ogarnęło, w TVP 1 w Sporcie pokazali gole i najciekawsze sytuacje w meczu z interem, jestem pozytywnie zaskoczony, bo nigdy w TV nie podali nawet wzmianki o Derby D'Italia, no ale dowiedziałem się, że pierwszego gola dla Juve strzelił Giorgio Chiellini, może nie ten mecz oglądałem :rotfl: .

- juventusprzemek
- Juventino
- BoroSJ
- Juventino
nie bardzo wiem, co w tym zabawnego, skoro piłkę wpadła do siatki po uderzeniu Kielona (wbrew obiegowej opinii DP jej nie dotknął, co było wyraźnie widać na powtórkach serwowany w przerwie na bet365.com) i tylko można się zastanawiać, czy odbyło się to przy współudziale MeloElo Melo:) pisze:dowiedziałem się, że pierwszego gola dla Juve strzelił Giorgio Chiellini, może nie ten mecz oglądałem :rotfl: .
na oficjalne potwierdzenie może przyjdzie nam poczekać chwilę, ale rozumiem, że dziennikarze La Gazzetta też oglądali inny mecz
http://www.gazzetta.it/speciali/risulta ... 9808.shtml