WROCŁAW || wspólne wypady na mecze (do 08.2013)
- AmericanPsycho
- Juventino
No, daliście radę. Nie ma co... ;]
TOP 3
3. Bramka Marchisio (strzeliłby kilka minut później to już niektórzy mogliby ją przeoczyć ;])
2. "Sissoko jest rasistą!"
1. "Moje derby" - historia Pushka
Teraz Sztajnbachy...
TOP 3
3. Bramka Marchisio (strzeliłby kilka minut później to już niektórzy mogliby ją przeoczyć ;])
2. "Sissoko jest rasistą!"
1. "Moje derby" - historia Pushka
Teraz Sztajnbachy...
- greenjack85
- Juventino
Znależliśmy jeszcze pół litra u Gregera. Piję z Gregerem i Dacinem i wspominamy wczorajsze wały. Jest pięknie. Trzeba częściej robić takie spotkanie. Jest ogień. FORZA JUVE!!!
- Greger
- Juventino
Panowie i Pani! To co wczoraj sie działo przechodzi ludzkie pojecie. Do Warki już nas pewnie na mecz nie wpuszczą, więc szukajmy alternatyw. Udawanie małpy, 5 kufili, popielniczka, zarzygane pół mieszkania, Pushek w bieliźnie u mnie po powrocie spłoszył nam Panią, sąsiadka jeszcze nie interweniowała, ale czuję niedługo nalot Gromu, ale...
Przyśpiewki w Warce i zachowanie to jest materiał na dokument, dziwne, że dzisiaj nie obudziliśmy się na posterunku.
Jak pisał Kubuś - w całym obrazie powojennym znaleźliśmy jeszcze wraz z Dacinem pół litra i pijemy Wasze zdrowie, zwłaszcza Miodka (czerwona torebka koło drukarki - wiesz o co chodzi
).
Pushek - Ty chyba żartujesz. Ty powinieneś każdemu Finlandię postawić, a nie z d... wziętą cytrynówę z akademika, zresztą wypitą już wczoraj.
Kubusiu, Brendolu, Jacksonie i Tomku, Jarecki, Syczu, Bossu, Dacinie, Miodku, Danielu, Adrianie, Paulino! Daliście k...a radę! Na Bayernie się widzimy i wspominamy wały! 3mson wiueli.
PS
Pissu to .. ... ... każdy wie co!
Przyśpiewki w Warce i zachowanie to jest materiał na dokument, dziwne, że dzisiaj nie obudziliśmy się na posterunku.
Jak pisał Kubuś - w całym obrazie powojennym znaleźliśmy jeszcze wraz z Dacinem pół litra i pijemy Wasze zdrowie, zwłaszcza Miodka (czerwona torebka koło drukarki - wiesz o co chodzi

Pushek - Ty chyba żartujesz. Ty powinieneś każdemu Finlandię postawić, a nie z d... wziętą cytrynówę z akademika, zresztą wypitą już wczoraj.
Kubusiu, Brendolu, Jacksonie i Tomku, Jarecki, Syczu, Bossu, Dacinie, Miodku, Danielu, Adrianie, Paulino! Daliście k...a radę! Na Bayernie się widzimy i wspominamy wały! 3mson wiueli.
PS
Pissu to .. ... ... każdy wie co!

- Push3k
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 7 razy
Tak, jasne. Za dużo zdrowia i strat moralnych mnie ten "before" kosztował. Już się chyba na żadnym nie pojawię. Jeśli by się dało to weź we wtorek ze sobą moje rzeczy (plecak Juve, czarna koszulka JPC, 2 klucze na niebieskim breloczku, jeśli znajdziesz...). Na dokładkę, ktoś mi się bawił telefonem i muszę PUK szukać. 500 km od Wrocławia jest kartka z tym numerem...Greger pisze: Pushek - Ty chyba żartujesz. Ty powinieneś każdemu Finlandię postawić, a nie z d... wziętą cytrynówę z akademika, zresztą wypitą już wczoraj.
Ech. Tylko wynik cieszy.
Przepraszam za burdy w moim wykonaniu.
- Bobek88
- Juventino
O lol ale mnie ominęło ;/ Jak przyjechałem wczoraj to Fabio jeszcze <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> był
Mam nadzieję że na Milanie będzię powtórka.Wtedy już się pojawię na 100 %. A na Bayern to idziemy do 13.Tylko spokojnie mi tam
heh bez kufli i popielniczek
pozdro

This is madness!!!! Madness??? This!! Is!! Sparta!!!
- NoWaCzEk
- Juventino
Sorry;D Z rozpędu napisałem;] Jasne ze we wtorek;) Nie ma bata zeby nie puscili tego meczu w 13nastce. Nie dość, że to jest najlepszy mecz, jaki bedzie rozgrywany we wtorek, to jeszcze nas będzie najwięcej ;]miodek pisze:Mecz jest we wtorek !
NOI VOGLIAMO QUESTA VITTORIA!